- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
okulun başlaması mı iyi boş boş oturmak mı bilemedim ki :)
valla ben okulun iyi olduğunu düşünüyodum ama bugün ahhh keşke dedimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okulun başlaması mı iyi boş boş oturmak mı bilemedim ki :)
merhaba kızlar tarih banada uyuyor aranızda olmak isterim :)
buarada aynı takımdan bende aldım inşallah güzel günlerimizde kullanmayı nasip etsin Allahım :)
buarada aynı takımdan bende aldım inşallah güzel günlerimizde kullanmayı nasip etsin Allahım :)
valla ben okulun iyi olduğunu düşünüyodum ama bugün ahhh keşke dedimm
selam canımm :) nası gidiyo?
amin canım benim bende gördüm çok begendim sonunda dayanamadım aldım valla harika
sende güle güle kullan tatlım benim
hoşgeldin canımm aramıza planlarınız nedir bu arada güzel günlerde kullan
o zaman aramıza hoş geldin 2014 mü 2015 mi :)
Güle güle kullanın :)
hoşgeldin canım aramıza
çok teşekkürlerr Hoşbulduk :)
2014 de olabilir 2015te ama benim içimden geçen 2014 eylül kısmet bakalım
hoşbuldukk :) biz erkek arkadşıımla ikimizde çalışıyorz ancak aöf biterse sözlenebileceğiz oyüzden haziranı iple çekiyorum temmuz sonu ağusos başı gibi diplomasını alırsa kasımdada inş asker olcak askere gitmeden dşünüyoruz tabi kısmett Allah hayırlısını nasip etsin :)
Amin canım inşallah :) benim sevgilimde haziranda mezun oluyo (bende seneye) biz tam tarihlere karar verdik 3 ekim sözümüz (benim doğum günüm) 1 ocak nişanımız (onun doğum günü) düğünde yine temmuz 2015 ve yine bizim için çok özel olan bi günü seçtik
bizimde sömestrda olursa bende 2 şubat sevgilimin doğum günü olsun istiyorum ama yaza kalırsa benim doğum günümü hiiiçç bekleyemem 28 temmuz :)
Hayırlı olsun tarihler gönlünüzce olmuş ne güzel :)
o zaman inşallah 2014 te sözleriz seni :)
Amin canım inşallah :) benim sevgilimde haziranda mezun oluyo (bende seneye) biz tam tarihlere karar verdik 3 ekim sözümüz (benim doğum günüm) 1 ocak nişanımız (onun doğum günü) düğünde yine temmuz 2015 ve yine bizim için çok özel olan bi günü seçtik
seninkinin askerliği nezaman peki :) 3 ekim 2014 sanırm değil mi düğün tarihiniz nedirpekiii inşallah gönlüne göre olur :)
benim içimden geçen düğün tarihi 21 kasım 2015 ogüne kadar herşeyi bitirebilirsek tabi ki :)
ben yaz gelini olucam inşallah güzel bir kır düğünüyle 27 temmuz 2015 canım
hadi bakalım inşallah canım :) biz 21 kasım 2015 tarihindde 5.yılı doldurucaz oyüzden istiyorum ama daha erken olursa hayır demem :) ama mutlaka 21 li tarih olmalı