Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Yani seni bu yaz sözleyebiliriz ne güzel erkeğin askerliği işi gücü tamamsa kızın ki bekleniyor sözlü nişanlı ama erkeğin bunlar yoksa sıkıntı oluyor hiç bu işlere girilmiyor neyse ki bizimkiler bizden önce işe girecek

suan bende calısıyorum zaten, bir tek benim okul kalıyor işte ama onuda sorun etmezler cunku ben bilerek kalmadım ki, sınava giremedim ya, bakalım tatlım dediğimiz gibi olursa evet bu yaz

Özge Senin davetiye sözünü buldum, senden once davranmışlar bak bir hoş duruyor, daha güzel olur boyle görmen
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=34052447#post34052447

Canım bizden kapmış ben buraya yüklemiştim yazıyı fikir olsun diye oradan bulmuşlar yapmışlar çünkü orjinali bu değildi böyle internette bulamazlar bu yazıyı burada düzenledik sadece bir kısmını değiştirip nişana uydurmuşlar:)
Ama güzel duruyormuş valla :)

Son düzenleme:

emek hırsızları ver burda cok sinir oldum simdi

peki canım oyle diyorsan, bak buda senden cıktı yayılacak görürsün, fikir idolü oldun

Öyle oldum galiba bir yazı değişe değişe ne kadar farklı şeylere yarıyor bende yazıyı internette görüp nikah için değiştirmiştim bazı kısımları şimdi başka biri küçük bir kısmıyla nişana uyarlamış ne güzel ya :)

Balonlara yazılan yazılardan şöyle bir şey var.Kaptım aslan gibi çocuğu-kaptım gül gibi kızı :)
Acaba diyorum ki tekine darısı başıma yazayım da gelenler de mi çekilsin sanırım ben onlardan üç beş tane daha yapacağım

bu elbiseyi çok beğeniyorum ya ama bu iki renk var siyaha aklım gitmiyor da değil hani 70 tlmiş gitti gidiyorda kemer bağımsız çıkabiliyor :)

olabilir bu sözlerde:) hadi sen birkac tane daha yap en iyisi oyle olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…