- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
bizimde aslında suan sevgilimle konusmamız o askerden geldikten sonra işe girdikten sonra olarak canım, niye bekleyeyim askerlik tamam iş tamam okul tamam diyor, benimde o zamana bitecekti aslında okul ama malum uzadı işte, ama o sorun değil gibi, oyle olursa belki bu yaza da olur söz
en erken boyle tatlım
Yani seni bu yaz sözleyebiliriz ne güzel erkeğin askerliği işi gücü tamamsa kızın ki bekleniyor sözlü nişanlı ama erkeğin bunlar yoksa sıkıntı oluyor hiç bu işlere girilmiyor neyse ki bizimkiler bizden önce işe girecek
suan bende calısıyorum zaten, bir tek benim okul kalıyor işte ama onuda sorun etmezler cunku ben bilerek kalmadım ki, sınava giremedim ya, bakalım tatlım dediğimiz gibi olursa evet bu yaz
o zaman seni kesin yazın verdik gitti
Özge Senin davetiye sözünü buldum, senden once davranmışlar bak bir hoş duruyor, daha güzel olur boyle görmen
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=34052447#post34052447
Canım bizden kapmış ben buraya yüklemiştim yazıyı fikir olsun diye oradan bulmuşlar yapmışlar çünkü orjinali bu değildi böyle internette bulamazlar bu yazıyı burada düzenledik sadece bir kısmını değiştirip nişana uydurmuşlar:)
Ama güzel duruyormuş valla :)
emek hırsızları ver burda cok sinir oldum simdi
yok canım ben zaten size de fikir olsun kullanırsınız diye yazmıştım yoksa kullansınlar demek ki beğenmiş :)
peki canım oyle diyorsan, bak buda senden cıktı yayılacak görürsün, fikir idolü oldun
Eki Görüntüle 980584
bu elbiseyi çok beğeniyorum ya ama bu iki renk var siyaha aklım gitmiyor da değil hani 70 tlmiş gitti gidiyorda kemer bağımsız çıkabiliyor :)
günaydınnn :) bayıldım canım çok güzel elbise
günaydın canım bende çoookkk beğendiimmm :)
yerinde olsam kaçırmazdım bu elbiseyi
Eki Görüntüle 980584
bu elbiseyi çok beğeniyorum ya ama bu iki renk var siyaha aklım gitmiyor da değil hani 70 tlmiş gitti gidiyorda kemer bağımsız çıkabiliyor :)
yerinde olsam kaçırmazdım bu elbiseyi
Balonlara yazılan yazılardan şöyle bir şey var.Kaptım aslan gibi çocuğu-kaptım gül gibi kızı :)
Acaba diyorum ki tekine darısı başıma yazayım da gelenler de mi çekilsin sanırım ben onlardan üç beş tane daha yapacağım
güzelmiş canım begendim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?