çok teşekkür ederimm düğün tarihimizede karar verdik bugün 27 temmuz 2015
Ayy ne güzeel =)darısı hepimizin başına
amin canım inşallah daha orteda söz yok biz düğün tarihine karar verdik
amin =) o da olur ya, bence en önemlisi düğün =)
Ben de az önce sevgilimle konuştum ve bizimki de 25 26 temmuz 2015 olabilir, inşallah atanırsak =)
hayırlı olsun :) çok sevindim senin adına :) darısı bize inşallah :)
Bu arada kıyafetlerin ve aksesuarların da çok güzelmiş =) çeyizini de tamamlamışsın sen ya
çok teşekkür ederim sandık çeyizi tamamda bide dün aldıklarımdan başka bişeyim yok henüzBen de az önce sevgilimle konuştum ve bizimki de 25 26 temmuz 2015 olabilir, inşallah atanırsak =)
ohhh ne güzel düğün tarihleri de ortaya çıkıyor :)
bizim de yetişirse 2016 sonu yetişmezse 2017 şubat-mart iki aydan biri yani daha çoooookkkk var :)
çok teşekkür ederim sandık çeyizi tamamda bide dün aldıklarımdan başka bişeyim yok henüzinşallah atanırsınız canım aynı dönemde yaşarız heyecanı
zaman çabuk geçiyor
3 sene var geçer mi
geçer tabi canım bi bakmışsın nikah defterine imza atıyosun:119::123:
Zaman o kadar cabuk geciyor ki bi bakmisiz coluk cocuk sahibiyiz =Dohhh ne güzel düğün tarihleri de ortaya çıkıyor :)
bizim de yetişirse 2016 sonu yetişmezse 2017 şubat-mart iki aydan biri yani daha çoooookkkk var :)
çok teşekkür ederim sandık çeyizi tamamda bide dün aldıklarımdan başka bişeyim yok henüzinşallah atanırsınız canım aynı dönemde yaşarız heyecanı
zaman çabuk geçiyor
,
eklentileri göremedim ama çok güzel bir duygudur eminim :) güle güle kullan inşallah aldıklarını =)
Zaman o kadar cabuk geciyor ki bi bakmisiz coluk cocuk sahibiyiz =D
Evet insallah ya =) 1 2 gun ya da hafta arayla yapariz dügünleri =) senin yine sandik ceyizin tamammis benim 1 nevresim takimim ve 2 takimlik nevresim kumasim var, herseyi hazir aliriz diye anlastik annem ve sevgilimle =D
Canım çekebilirsek süper olur vallahi benimki yine okulu bitireyim hemen yaza isteticem seni diyor bende yok dur bir diyorum sömestrda istiyormuş sözü bakalım annesi yazın yine gelip açacakmış konuyu .Yasemin siz ne zaman düşünüyordunuz ?günaydın kızlar, görşmeyeli ne cok sey olmuş yine, düğün tarihlereine bile karar verilmiş maşllah, inşallah gönlünüzce olur hersey, Özge'cim 4 ay one cekmen super olur inşallah, bir anda 120 gün düşersin beklediğin zamandan
zamanda cabuk grciyor aslında daha cok var diyoruz ama birde gecmişe bakınca oooo gecmiş gitmiş bile onca zaman
Canım çekebilirsek süper olur vallahi benimki yine okulu bitireyim hemen yaza isteticem seni diyor bende yok dur bir diyorum sömestrda istiyormuş sözü bakalım annesi yazın yine gelip açacakmış konuyu .Yasemin siz ne zaman düşünüyordunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?