ya güzel durmazsa geri de almazlar bir de elbisemi de alırsam söz yaklaşırken hazırlık falan yapmıcam boş boş oturucam yani :)
olabilir bu sözlerde:) hadi sen birkac tane daha yap en iyisi oyle olacak
elbise güzel ama internetten alınca olup olmayacagını bilmiyorsun ya birde uzerinde belki begenmeyeceksin bunlar var işte, kendin deneyip uzerinde de görüp almak en iyisi, model olarak aklında olsun bu tarz elbiseler denersin bence
gerçekten mi ay aklım gidiyor zaten buna :)
aynen canım inşallah benzer modeller içime sinen yakışan bulurum yazdan başlıcam seçmeye bir sürü elbise denemek istiyorum aslında aklımda biraz kalem model elbiselerde var ama ben rahat ve biraz da cici olmak istiyorum :)
kızlar bende size elbise modelleri göstereyim,Söz için düşünüyorum, bu tarz nasıl olur, renk olarak değil ama elbisenin modeli
rahatlık konusunda bunlar daha iyi bence, bak bende bu tarz paylastım nasıl ?
kızlar bende size elbise modelleri göstereyim,Söz için düşünüyorum, bu tarz nasıl olur, renk olarak değil ama elbisenin modeli
evet evet bu modeller çok güzel yasemin tarzlar bile aynı ya işte böyle elbiseler bulunca yakıştı mı kaçırmıcam seviyorum üstü dar altı böyle dalga dalga çok güzel yaa :)
mutlaka bu tarz giymelisin canım eminim çok yakışır
:):) sasırmadım simdi bak buna bendeneyelim de bakalım nasıl olcak
sırtı hafif dekolteli siyah olan çok güzel model olarak deseni farklı olabilir :)
bunları simdi internetten buldum forever new sitesinden, aslında bana yakın magazası var ama fırsatım olmadı daha gitmeye, umarım magazada da vardır bunlar ve baska renkler
kızlarr aklınızda bir düğün mekanı var mı
kızlarr aklınızda bir düğün mekanı var mı
http://www.labellapremium.com/topkapi/galeri/17/altin-salon
bir kaç gündür buraya bakıyorum bende ama oyle kesin bir fikir yok. senin canım
http://www.labellapremium.com/topkapi/galeri/17/altin-salon
bir kaç gündür buraya bakıyorum bende ama oyle kesin bir fikir yok. senin canım
yasemin güzelmiş burası büyük hemde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?