hepinize selamlar güzel arkadaşlarım
ayy yine bir sürü şey olmuş olanlardan eksik kalmayım diye bütün sayfalara hızlı hızlı göz attım
kısaca neler yaşadığımı anlatayım: 14 şubatta hiç beklemediğim bir anda kapı çaldı annem açtı kapıyı sümeyra hanım burada mı oturuyor dedi görevli kişi anneme bir baktım aşkım bana dünyanın en güzel güllerini çok güzel bir notla göndermiş ta uzaklardan askerden ben görünce şok oldum beni aramızdaki onca mesafeye rağmen öyle mutlu edebiliyor ki hemen gelsin de artık kavuşalım istiyorum deliler gibi aşığım ona benim romantik sevgilim işte güllerim
Eki Görüntüle 979416 2 gündür bir kaç bir şey aldık annemle ben çeyizim için ufacık bir şey alsam bile o kadar mutlu oluyorum ki en son aldıklarımız da bunlar arkadaşlarım
keramika marka 12 kişilik çok şirin kahvaltı takımım
Eki Görüntüle 979444 keramika marka 12 kişilik günlük yemek takımı, karacahome battaniyeli nevresim takımı, 3lü saklama kaplarım, çok şirin kurabiyeliğim ve 12 tane bardak altlığı, narmatik :) bambu kesme tahtası ve duvar çerçevesi aldık resimlerini maalesef kaç saattir uğraşmama rağmen yükleyemedim