Onlara da ayıp olmasa ohh be sonunda sözlendik yazdıracağımda ayıp ayıp
Yine de çok beklediğimizi ve herkese inat yeni başlangıç yaptığımızı belirten yazılar istiyorum :)
vee buda bu akşam sevgilimden gelen 14 Şubat ve özür dileme hediyesi
ilk defa oldu normalde biz bu gunu ozel olarak saymazdık ama hepsini bir arada yapmış oldu,
hiçte beklemiyordum nasıl yaptı ordan anlamadım, cok mutlu oldum ama
Eki Görüntüle 978374 kızlar bu kitabi aldım ben çok güzele benziyor evlilik hakkında bu kadının bütün kitapları çok güzel dediler:78:
sırada düğün var
sonunda sercan safiye yi aldı :) (isimler mesela )
bunlar da benim akılımda kalan yazılar daha vardır da bakalım güzel bişey olsun =)
duydum bu kitabı daha önce canım hiç okumadım memmun kalırsan ben alır de okurum :)
Yasemincim teşekkür ederim 2 güzel olur diye düşünüyorum hangi yazı tipi o belki bende de vardır oradan ayarlarım harflerini :)
Canim yaseminin ornekleride cok guzelbencede 2 yi yap bosuna beni bekleme hala adanadayim cunku :)
Eki Görüntüle 978374 kızlar bu kitabi aldım ben çok güzele benziyor evlilik hakkında bu kadının bütün kitapları çok güzel dediler:78:
sen oku bizde arkandan geliriz canim
Yasemincim teşekkür ederim 2 güzel olur diye düşünüyorum hangi yazı tipi o belki bende de vardır oradan ayarlarım harflerini :)
Canim yaseminin ornekleride cok guzelbencede 2 yi yap bosuna beni bekleme hala adanadayim cunku :)
Yasemin'in dediği yazı tipi yok bende ona benzer de yok
Yasemin'in dediği yazı tipi yok bende ona benzer de yok
Canim illa olmasina gerek yok ki netten isine yarayan harfleri al cikart yapistir bitti
bulamadım ki :)Canim illa olmasina gerek yok ki netten isine yarayan harfleri al cikart yapistir bitti
okuyum aydınlatırım ben sizi
bulamadım ki :)
Google yazi tipleri yazinca gorsellerden cikmiyo mu canim?
bulamadım çıkmadıGoogle yazi tipleri yazinca gorsellerden cikmiyo mu canim?
Google yazi tipleri yazinca gorsellerden cikmiyo mu canim?
tamam buldum :) Ama büyük a aynı küçük a onun yerine başka tip bulmam lazım :)
çok güzel olmuş ama ellerine saglık canım
Eki Görüntüle 978795 Eki Görüntüle 978795 su takımım :)Eki Görüntüle 978794 çay takımım :)Eki Görüntüle 978793 fincan takımım :)Eki Görüntüle 978790 günlük çatal bıçak takımım :)Eki Görüntüle 978789 bu günlük yemek takımım :)Eki Görüntüle 978788 bu kahvaltı takımım :)
2 nevresim takımıyla bi bornoz takımını yükleyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?