- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
güle güle kullan canım maşallah hadi yarısı tamamlandı sayılır
ben çeyizi yetiştiririm her türlü de ev mobilyası dekorasyon ev bulmak falan onlar nasıl olacak şüpheliyim :)
çok teşekkür ederim canım daha iyileri senin olsur inşallahama daha çok eksik var gerçi 12 kişilik yemek takımımda var
Eki Görüntüle 978795 Eki Görüntüle 978795 su takımım :)Eki Görüntüle 978794 çay takımım :)Eki Görüntüle 978793 fincan takımım :)Eki Görüntüle 978790 günlük çatal bıçak takımım :)Eki Görüntüle 978789 bu günlük yemek takımım :)Eki Görüntüle 978788 bu kahvaltı takımım :)
2 nevresim takımıyla bi bornoz takımını yükleyemedim
canım olsun istersen tekrardan alırsın ne olacakta hepsi kaç tl tuttu peki:26:
Eki Görüntüle 978795 Eki Görüntüle 978795 su takımım :)Eki Görüntüle 978794 çay takımım :)Eki Görüntüle 978793 fincan takımım :)Eki Görüntüle 978790 günlük çatal bıçak takımım :)Eki Görüntüle 978789 bu günlük yemek takımım :)Eki Görüntüle 978788 bu kahvaltı takımım :)
1100 lira filan tutuyodu normalde canım 600 verdim hepsine yarında bornoz takımıyla 2 özdilek nevresimi eklerim biri saten
çok güzelmiş canım güle güle kullan
çok güzelmiş canım bizimki burada onu bile yapmadı :26:
çok güzelmiş =)Allah mutlu mesut etsin canım
Rabbim mutluluğunuzu daim eylesin inşaallah canımçok güzel bi hediye olmuş maşallah enişte bey de romantik
Yasemin'in dediği yazı tipi yok bende ona benzer de yok
canım bende istersen ben hazırlayım sana mail atayım diyecektim ama baktım ki sonralarda yapmıssın
güzel olmuş boyletam aynı istersen ben yollayabilirm sana
Eki Görüntüle 978905
bir tek yapıştırma kaldı yapıştırırken harfleri daha düzgün koyacağım Yasemin senin emeğinde var tekrar teşekkür ederim :)
canım gercektten benim cok hosuma gitti cok güzel görünüyor
ne demek tatlım yardım edebilmek beni mutlu ediyor, inşallah daha sonra hep beraber resim cekiniriz cercevenle
canım hepsi çok güzeller güle güle kullan :)
satenler çok güzel canım ooo baya iyi olmuş bi sürü sey almışın bide
bende karaca home love set çıkarmış ya yeni sevgililer günü için onu alacagım inş
canım hepsi cok güzel güle güle kullan inşallah
hemde cok uyguna almışşsın yani buda guzel olmuş
Eki Görüntüle 978905
bir tek yapıştırma kaldı yapıştırırken harfleri daha düzgün koyacağım Yasemin senin emeğinde var tekrar teşekkür ederim :)
göz gezdim canım güzelle banziyorum okuyumda bide bunun eşimin eşi yok diye kitabı var onuda alacagım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?