• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

$15022014745.jpg kızlar bu kitabi aldım ben çok güzele benziyor evlilik hakkında bu kadının bütün kitapları çok güzel dediler :16::78:

Onlara da ayıp olmasa ohh be sonunda sözlendik yazdıracağımda ayıp ayıp :20: :1:
Yine de çok beklediğimizi ve herkese inat yeni başlangıç yaptığımızı belirten yazılar istiyorum :)

sırada düğün var
sonunda sercan safiye yi aldı :) (isimler mesela )

bunlar da benim akılımda kalan yazılar daha vardır da bakalım güzel bişey olsun =)

vee buda bu akşam sevgilimden gelen 14 Şubat ve özür dileme hediyesi :16::16:
ilk defa oldu normalde biz bu gunu ozel olarak saymazdık ama hepsini bir arada yapmış oldu,
hiçte beklemiyordum nasıl yaptı ordan anlamadım, cok mutlu oldum ama :1::1::1::16::16::16::16:

Rabbim mutluluğunuzu daim eylesin inşaallah canım:nazar: çok güzel bi hediye olmuş maşallah enişte bey de romantik:1::1:

Yasemincim teşekkür ederim 2 güzel olur diye düşünüyorum hangi yazı tipi o belki bende de vardır oradan ayarlarım harflerini :)

Canim yaseminin ornekleride cok guzelbencede 2 yi yap bosuna beni bekleme hala adanadayim cunku :)

Eki Görüntüle 978374 kızlar bu kitabi aldım ben çok güzele benziyor evlilik hakkında bu kadının bütün kitapları çok güzel dediler :16::78:

sen oku bizde arkandan geliriz canim :1:

$Resim 137.jpg $Resim 137.jpg su takımım :) $Resim 151.jpg çay takımım :) $Resim 156.jpg fincan takımım :) $9434344073_6a439d9864_b.jpg günlük çatal bıçak takımım :) $5370_buyuk.jpg bu günlük yemek takımım :) $pamelaSQ304b.jpg bu kahvaltı takımım :)

2 nevresim takımıyla bi bornoz takımını yükleyemedim:43:

Son düzenleme:
Back