- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
kızlar işte sonunda yüzüğüm
şükür bizi yüzüğüne kavuşturana sade şık canım inşallah parmağında da görürüz :)
vee buda bu akşam sevgilimden gelen 14 Şubat ve özür dileme hediyesi
ilk defa oldu normalde biz bu gunu ozel olarak saymazdık ama hepsini bir arada yapmış oldu,
hiçte beklemiyordum nasıl yaptı ordan anlamadım, cok mutlu oldum ama
Onlara da ayıp olmasa ohh be sonunda sözlendik yazdıracağımda ayıp ayıp
Yine de çok beklediğimizi ve herkese inat yeni başlangıç yaptığımızı belirten yazılar istiyorum :)
inşallah tatlım, simdi takmıyorum dediğim gibi askere gitmeden once vermek istediği için erken oldu biraz,
wooowwwwwww inan görünce ben gülümsedim canım çok güzel vallahi aklı başına gelmiş ohh kıymetini bilsin kaybetmesin öpüp başında gezdirsin seni :)
Güzel olmuş güzel çok sevindim senin adına
bende ne zaman teklif ederse etsin söze kadar takmayacağım biz zaten aynıyız seninle :)
hahaha oyle yazsan ne guzel olur ama , yada bu gune gelene kadar neler yasadım bir bilseniz :)
olay olur resmen ya aslında benim laf çarptırmak istediğim insanlar var da o balonları onlara ayırıyorum o yüzden sağlam şeyler bulmam lazım ama yine de güzel olsun sadece iğneleyici olmasın :)
valla ya aynıyız, ve bu benim hosuma gidiyor git gide, kararsız kaldıgım birseyde benim yerime sen dusunursun ne guzel, senin yerine de ben
benim için de güzel olur bugün sevgilime gösterdim çerçeveyi resmini çekmiştim dedim ben sadece üstlere kalp koymuştum kadınlar kulübünde benimle beraber 2015 i sözlenmek için bekleyen arkadaşlarım var onlara sordum yasemin diye arkadaşım bana bu fikri verdi diye anlattım. hepsi dedim yapmak istediklerini aldıklarını paylaşıyor beraber bekliyoruz sözlenmeyi diye anlattım daha öncesinde bir derdim var da çok dolaşıyordum ve oradaki eşi ve eşinin ailesi bölümünde olanlarla sevgilimin başının etini yiyordum bana diyor ki oh be şöyle güzel şeylere bak öğren önceden kötü şeyler okuyordun diyor:)
Burada olmamiza sevinen sadece biz degiliz anlasilan :)
Burada olmamiza sevinen sadece biz degiliz anlasilan :)
Oh ne güzel yavaş yavaş almak en güzeli :)
Bende bir daha ki başlangıcı sözden sonra yaparım artık :)
ben de seviyorum ama dun cay takimi alacktim cicekli diye sevgilim aldirmadi =D ne o öyle hersey pembe hersey kelebekli diyor =D
vee buda bu akşam sevgilimden gelen 14 Şubat ve özür dileme hediyesi
ilk defa oldu normalde biz bu gunu ozel olarak saymazdık ama hepsini bir arada yapmış oldu,
hiçte beklemiyordum nasıl yaptı ordan anlamadım, cok mutlu oldum ama
Aynen bncede sözdn snra yavas yavas baslasan okul bitene kdr olur bayag bisiler:))
kızlar işte sonunda yüzüğüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?