yarın bi gidiyim alıyım geliyim paylaşırım tabi canım 650 700 civarı tutuyo aslında fiyatları ama bi kaç günlüğüne indirim yapmışlar canım 320 350 gibi bi fiyata alıcam inşallah :)
kahvaltı takımı(43 parça) günlük yemek takımı(24 parça) günlük çatal bıçak takımı (30 parça) günlük su bardağı takımı (7 parça)
bornoz takımı gincan takımı(6 kişilik) çay seti (6 kişilik)bunlar işte :)
Askerlik yapmaz almazlar yani almamalari lazim ztn.çok buyuk bi kayipta degil bnce yapmamasi.
Ohh belli basli seyleri almissn sn ztn:)bnde her ay ceyiz alisverisi yapiyorm iste.gordugumu dayanamayip almaya basladim.ufak ufak baslamistm gecen sene smdi damlaya damlaya göl oldu:))
yavaş yavaş olur canım hepsi :)))
bende yarın alışverişe çıkıyorum büyük indirim buldum bu sevgililer günü çok işime yarıycak ayy keyfim çok yerinde
Benimde toplasam 10 parca cikar canimyavas yavas oluyor
Hosbuldumm tsk ederim:)amin insallah hepimizi.bn genelde 93/3asker yarenleri topigindeyim.Bu topigi bgn buldum:)
Bu arada havlular cok seker.guzel gunlerde kullan.bende boyle cicili bicili seyler almayi tercih ediyorm:)
Eki Görüntüle 977984
Bunlarda yapacağım konuşma kartları kartonla kaplayıp yazı yazıp birde tutabilmek için çubuk ekleyeceğim. ilk baloncuklara ne yazacağımı bilmiyorum üçüncüsüne ' kıskananlar haklılar ' yazacağım ve sevgilim o zamanki sözlümle beraber tutacağız. okların tekine ' kız tarafı ' tekine ' erkek tarafı ' yazacağım ve ailelerin ikisini ayrı bir yana koyup bizim aile sağda ise sol oku gösteren de erkek tarafı yazacak ve ben onu tutacağım erkek arkadaşımın ailesi solda olup sevgilim sağ oku kız tarafı yazılı olanı bize tutacak öyle resim çektireceğiz
evet yaa bi yarın olsa koşarak gitcemCanim baya sey alacaksin bide ucuza iyimis valla git al gel bakalim
kıskananlar haklılar sözüne bayıldımEki Görüntüle 977984
Bunlarda yapacağım konuşma kartları kartonla kaplayıp yazı yazıp birde tutabilmek için çubuk ekleyeceğim. ilk baloncuklara ne yazacağımı bilmiyorum üçüncüsüne ' kıskananlar haklılar ' yazacağım ve sevgilim o zamanki sözlümle beraber tutacağız. okların tekine ' kız tarafı ' tekine ' erkek tarafı ' yazacağım ve ailelerin ikisini ayrı bir yana koyup bizim aile sağda ise sol oku gösteren de erkek tarafı yazacak ve ben onu tutacağım erkek arkadaşımın ailesi solda olup sevgilim sağ oku kız tarafı yazılı olanı bize tutacak öyle resim çektireceğiz
Hadi bakalim =) simdiden hayirli olsun =)
Özge sen dügün icin hic telas yapmayacaksin oh ne guzel herseyi hazirliyorsun sözun icin fln=D dugunune de cok rahat olursun =D
burada bir üyenin resimlerinde gördüm bende bayıldım yazıya :)kıskananlar haklılar sözüne bayıldım
Söz nişan rahat olacakta düğün için pek vaktim olmayacak gibi :)
Söz hazırlıklarım zaten şimdiden başladı bitti zaten azıcıktı hazırlıksadece sömestrda elbise ve ayakkabımı alırım biter yaza söz yapılır sonra hemen nişan hazırlığına başlayacağım çünkü okul bittikten hemen sonra nişan olacağından yetiştiremem diye sözden sonra hallederim diye düşünüyorum çünkü okul bitince hemen kpss yoluna düşmem lazım hazırlıkları önceden yapayım ki sadece yüzük takması kalsın yoksa hazırlıklarla beraber çok uzar :)
Bence sen söz hazırlıklarını bitirir bitirmez sözlenmeden başla nişan hazırlıklarına :)
çok güzel olmuş canım :)maşallah hiç boş durmuyorsun sen söz hazırlıkları tam gaz =)
eveeetttt yaptıkça yapasım geliyor :)
Ozge yaptiklarin cok guzel ya valla hic durmuyorsun masallah:):)
Kiskananlar haklilar sozu bence de cok guzel, kiz tarafi erkek tarafi olan fikirde hosuma gitti yani :)
fotoğrafı iki aile iki ayrı tarafta önlerde biz ben erkek tarafını tutuyorum onlara doğru sevgilim kız tarafını tutuyor bize doğru.ailelere bunu yaptıracağım ya çok çılgın :) Ama diğerine ne yazsam bulamadım ne olabilir ki ?
düşünür buluruz hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?