Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Canim baya sey alacaksin bide ucuza iyimis valla git al gel bakalim

Oh ne güzel yavaş yavaş almak en güzeli :)
Bende bir daha ki başlangıcı sözden sonra yaparım artık :)

Bunlarda yapacağım konuşma kartları kartonla kaplayıp yazı yazıp birde tutabilmek için çubuk ekleyeceğim. ilk baloncuklara ne yazacağımı bilmiyorum üçüncüsüne ' kıskananlar haklılar ' yazacağım ve sevgilim o zamanki sözlümle beraber tutacağız. okların tekine ' kız tarafı ' tekine ' erkek tarafı ' yazacağım ve ailelerin ikisini ayrı bir yana koyup bizim aile sağda ise sol oku gösteren de erkek tarafı yazacak ve ben onu tutacağım erkek arkadaşımın ailesi solda olup sevgilim sağ oku kız tarafı yazılı olanı bize tutacak öyle resim çektireceğiz

Son düzenleme:
Hosbuldumm tsk ederim:)amin insallah hepimizi.bn genelde 93/3asker yarenleri topigindeyim.Bu topigi bgn buldum:)
Bu arada havlular cok seker.guzel gunlerde kullan.bende boyle cicili bicili seyler almayi tercih ediyorm:)

ben de seviyorum ama dun cay takimi alacktim cicekli diye sevgilim aldirmadi =D ne o öyle hersey pembe hersey kelebekli diyor =D

Özge sen dügün icin hic telas yapmayacaksin oh ne guzel herseyi hazirliyorsun sözun icin fln=D dugunune de cok rahat olursun =D

Canim baya sey alacaksin bide ucuza iyimis valla git al gel bakalim
evet yaa bi yarın olsa koşarak gitcem

kıskananlar haklılar sözüne bayıldım

Hadi bakalim =) simdiden hayirli olsun =)

çok teşekkürrr ederim

Özge sen dügün icin hic telas yapmayacaksin oh ne guzel herseyi hazirliyorsun sözun icin fln=D dugunune de cok rahat olursun =D

Söz nişan rahat olacakta düğün için pek vaktim olmayacak gibi :)
Söz hazırlıklarım zaten şimdiden başladı bitti zaten azıcıktı hazırlık sadece sömestrda elbise ve ayakkabımı alırım biter yaza söz yapılır sonra hemen nişan hazırlığına başlayacağım çünkü okul bittikten hemen sonra nişan olacağından yetiştiremem diye sözden sonra hallederim diye düşünüyorum çünkü okul bitince hemen kpss yoluna düşmem lazım hazırlıkları önceden yapayım ki sadece yüzük takması kalsın yoksa hazırlıklarla beraber çok uzar :)

Bence sen söz hazırlıklarını bitirir bitirmez sözlenmeden başla nişan hazırlıklarına :)

Bence sen söz hazırlıklarını bitirir bitirmez sözlenmeden başla nişan hazırlıklarına :)

nişanda bir bohça işim olur onu da şimdiden halledebilecek olsam yapardım herhalde nişanda süsleme nasıl olacak masa sandalye kiralama yerleri fiyat vs onları not ettim mi yazın işim biter :)

Ozge yaptiklarin cok guzel ya valla hic durmuyorsun masallah:):)
Kiskananlar haklilar sozu bence de cok guzel, kiz tarafi erkek tarafi olan fikirde hosuma gitti yani :)

fotoğrafı iki aile iki ayrı tarafta önlerde biz ben erkek tarafını tutuyorum onlara doğru sevgilim kız tarafını tutuyor bize doğru.ailelere bunu yaptıracağım ya çok çılgın :) Ama diğerine ne yazsam bulamadım ne olabilir ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…