benim içinde öyle canım hatta aşktaneme bana bişey alma dedim 24 subat yıl dönumuz yani o zaman alsın demi cevap vermedi çalsıyordu o sıra tekrar demedim
duymamazlıktan mı geldi ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim içinde öyle canım hatta aşktaneme bana bişey alma dedim 24 subat yıl dönumuz yani o zaman alsın demi cevap vermedi çalsıyordu o sıra tekrar demedim
şu yaşıma geldim ilk kez sevgilier gününde sevgilim var
salıyı bekliycem ben artık
ben de düşünüyorum yapmayı nişan için =)
benim için de hiçbir farkı yok hediye almayacaz yani =)
kızlar yarın sevgililer bugünü ne bekliyorsunuz bakalım ben beklemiyorum ama olsun :26:
duymamazlıktan mı geldi ne
aynen canım o alırsa alsın hediye bende kazak almıştım onu veririm
hiç bir şey normal bir gün hediye falan almayacağız böyle günlerde hediye alınmalı gibi dayatmalar bana saçma geliyor
ben düşünmüyorum sözde nişanda bu tür seyleri ama kına hatırası yazılıp yapabilirim canım
amaaannn kendi bilir valla demek gibi oldu canım bu
öyle zaten canım ben ona msjda dedim takmadı beni ne yapıyım ben yıl donümüz için hazırlık yapıyorum ki sevgililer günü için degil
bende aksine kınada bir şey yapmayı düşünmüyorum çünkü büyük olacak ve ben özel paylaşımları sadece samimi çevremdekilerle paylaşmak istiyorum canım nikah şekeri bile dağıtmayacağım ama söz hediyeliklerim çok daha özel benim için aslında düğünden daha basit ama özel:)
hepimiz aynı fikirdeyiz sevgililer gunu konusunda
canım o senin tercihin benim içinde kına önemli sözde bizde büyükler olur hep anlamazlar ki kınada herkes gelir arkadaş cevrem falan benim için daha iyi o zaman
bende öyle düşünüyorum ama sevgilimi bilmiyorum bakalım ne olacak
hiç bir şey normal bir gün hediye falan almayacağız böyle günlerde hediye alınmalı gibi dayatmalar bana saçma geliyor
bana saçma geliyor sonucta özel günler olurda yıl dönümü falan sevgililer günü ne yani
nişan için daha farklı bir şey düşünüyorum büyük afiş üzerinde Özge Gökmen'in nişan hatırası diye :)
tabi ki canım :)
vayy =) şimdiden ona da düşünmüşsün :)
hem kına artık evde olmuyor özel bi yerde oluyor bende öyle mekan tutmayı düşünüyorum çıkarken herkese bir kurabiye kına kesesi vermeyi planıyorum yani canım erkeksiz olur bizim kınalarımız