• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

ben düşünmüyorum sözde nişanda bu tür seyleri ama kına hatırası yazılıp yapabilirim canım :16:

bende aksine kınada bir şey yapmayı düşünmüyorum çünkü büyük olacak ve ben özel paylaşımları sadece samimi çevremdekilerle paylaşmak istiyorum canım nikah şekeri bile dağıtmayacağım ama söz hediyeliklerim çok daha özel benim için aslında düğünden daha basit ama özel:)

bende aksine kınada bir şey yapmayı düşünmüyorum çünkü büyük olacak ve ben özel paylaşımları sadece samimi çevremdekilerle paylaşmak istiyorum canım nikah şekeri bile dağıtmayacağım ama söz hediyeliklerim çok daha özel benim için aslında düğünden daha basit ama özel:)

canım o senin tercihin benim içinde kına önemli sözde bizde büyükler olur hep anlamazlar ki kınada herkes gelir arkadaş cevrem falan benim için daha iyi o zaman :16:

:9::9: bende öyle düşünüyorum ama sevgilimi bilmiyorum bakalım ne olacak :31:

hiç bir şey normal bir gün hediye falan almayacağız böyle günlerde hediye alınmalı gibi dayatmalar bana saçma geliyor

bana saçma geliyor sonucta özel günler olurda yıl dönümü falan sevgililer günü ne yani:9:

bana da çok saçma geliyor sevgililer günü:3: aynı fikirdeyiz normal bir zaman da hediye alması daha mutlu eder beni :16:

nişan da ne dağıtmayı düşünüyorsunuz kızlar hediye dağıtmak için ?

şimdi ben sabun ya da özge nin yaptığı yastıklardan düşünüyorum. nişanda da acaba nişan şekerleri oluyo ya onlardan mı olsa ki ?

hem kına artık evde olmuyor özel bi yerde oluyor bende öyle mekan tutmayı düşünüyorum çıkarken herkese bir kurabiye kına kesesi vermeyi planıyorum yani canım erkeksiz olur bizim kınalarımız :16:

bi ara kınamı teknede yapcam demiştim baya gülmüşlerdi bana:19::17:

Back