• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

evet oyle cok garip olur :44:
karşık iş bunlar:44:
bende öyle düşünüyorum tabi herkesin kendi tercihi ama ben babam verdik kızımızı dedikten sonra yüzük takmak istiyorum ee beni verecekler sonra ortada yüzük yok ne oldu şimdi derim belirsiz gibi kendimce tabi...

bide şey sorucam size ben evlenme teklifi aldığımda tek taşımı taktım şimdi bu yüzügü vericem onlar yine sözde mi takıcak yoksa yeni yüzük mü lazım:44:

senin elbisen hosuma gidiyor zaten payşaltıgın, bende kararsızım o yuzden bilemedim ki, ama dediğin gibi uzun ikram yapılırken zor olabilir, bide dokmeyelim :1::1:

ben heyecandan kesin takılırım uzun elbiseye benim için hayırlısı dizlerde eğildiğimde çok frikiklik durum olmayacak elbise :)

bu sana katılıyorum demek sanırım :):34:

bide şey sorucam size ben evlenme teklifi aldığımda tek taşımı taktım şimdi bu yüzügü vericem onlar yine sözde mi takıcak yoksa yeni yüzük mü lazım:44:

canım zaten onlar erkeğin yüzüğünü alıp gelecekler sende yüzük takmadan önce çıkartır tek taşını tepsi-yastık ne kullanacaksanız üstüne koyarsın.Ama hem söz alyansı sonra nişanda evlilik alyansı takacaksanız erkek arkadaşın çift olarak ince bir söz alyansı alıp gelecek sende tek taşı çıkarmayacaksın.Ama ben evlilik teklifinde taktığı tek taşı takmıcam zaten söze kadar bende duracak o gün tepsiye koyacağım

hiç bırakır mıyımm siziii :)

canım ben sözde kücük şişelerde üzerinde kendi ismimiz yazan lavanta kolonyaları dağıtmayı düşünüyorum
şunlardan :)Eki Görüntüle 976203
kurabiyede istiyodum ama ikisi birlikte cok masraf olur diye ertelemiştim evde becerebiilirsem süper olur :16:

lavanta kolonyası ha =) bu da güzel fikirmiş ya :)

canım yeni nişana kadar yeni yuzuk alıp takarız demiyorsanın tekrar onu takarsın, mesela bende evlilik teklif ettiği yuzuk duruyor simdi takmıyorum sozde onu takacagım, aaaa ben onu paylaşcaktım ya unuttum akşam paylaşayım kızlar Özge hatırlarsa kızcak bana:61::61::61:

canım zaten onlar erkeğin yüzüğünü alıp gelecekler sende yüzük takmadan önce çıkartır tek taşını tepsi-yastık ne kullanacaksanız üstüne koyarsın.Ama hem söz alyansı sonra nişanda evlilik alyansı takacaksanız erkek arkadaşın çift olarak ince bir söz alyansı alıp gelecek sende tek taşı çıkarmayacaksın.Ama ben evlilik teklifinde taktığı tek taşı takmıcam zaten söze kadar bende duracak o gün tepsiye koyacağım

anladım canım :) söz ve nişanda ayrı yüzükler olur diye konuşmuştuk ben dediğin gibi yaparım yüzügümüde çıkarır tepsiye koyarım yinede tekrar takılır:9:

canım yeni nişana kadar yeni yuzuk alıp takarız demiyorsanın tekrar onu takarsın, mesela bende evlilik teklif ettiği yuzuk duruyor simdi takmıyorum sozde onu takacagım, aaaa ben onu paylaşcaktım ya unuttum akşam paylaşayım kızlar Özge hatırlarsa kızcak bana:61::61::61:
bak yine benzer yazmışız bende takmayı düşünmüyorum söz olana kadar tek taşımı sözden nişana kadar sadece tek taş takacağım.Ve geçen gün aklıma geldi yüzüğün resmini koymadığın ama unutmuşum sormayı :)

evet seninle işaretle anlaşcam artık :1:
bana uyar canım nasılsa öyle de anlaşıyorum :)

bak yine benzer yazmışız bende takmayı düşünmüyorum söz olana kadar tek taşımı sözden nişana kadar sadece tek taş takacağım.Ve geçen gün aklıma geldi yüzüğün resmini koymadığın ama unutmuşum sormayı :)

bana uyar canım nasılsa öyle de anlaşıyorum :)

tamam o zman akşama unutmayayım hatırlatma koydum, Veee yazdıklarımızın aynısı olması uzerine yaptıklarımızda mı aynı gidiyor (gidecek ) ne:1::1:

anladım canım :) söz ve nişanda ayrı yüzükler olur diye konuşmuştuk ben dediğin gibi yaparım yüzügümüde çıkarır tepsiye koyarım yinede tekrar takılır:9:

yani sözde de ince bir alyans takacaksınız o zaman ister çıkartır koyarsın tek taşı ister parmağında durur nasılsa yeni yüzük takılacakmış canım

Back