Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

ellerine sağlık canım bitmiş haliyle mükemmel olur

kızlaaarrr masallah sayfaları oku oku bitiremedim yoğunluktan bi kac gün giremedim buda bana ders olsun kurabiyeleri evde yapma fikrine bayıldımm hepimiz evde deniyelim burda fotolarını paylaşalım bence bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz :130:

aaa çok garip ma okudugunu bildirmedi mi keşke daha once baksaydınız okul da bildirmesi lazım aslında.

ya hep okulun suçu bildirmemiş ki apar topar aldılar nezarete koymuşlar neyseki ailesi baya uğraştı çıkarttılar dava açıcaklar okula ya vala bugün çıldırdım böyle saçmalık mı olur ya

Yaa Cerencim bizi bırakmanın cezası dolu dolu sayfalar :)

Yasemin dediğin şekilde çok güzel oldu çok teşekkür ederim :)
Ya şu şekillerin kenarlarını siyah çizgi geçsem mi yazıları siyah kartonla yapacağım ya uygun olur direk beyaz üstü siyah kırmızı kalmasın bari şekillerin kenarları ile yazılar birlik olsun diye olur mu ki ?

Canim havuz basi da guzel olabilir ama madem boyle bir yere sahipsin bahce daha guzel hem evi tamamen kilitleyip cikmayacaksin ki oyle bir ihtiyacta anahtar verme durumu oldun olursa eger zaten evde birileri olur her gelen de tuvalete girmez ki :))

Ben de herkesin lavabo ihtiyacı gelmez diye düşünüyorum canım hep ne yapıyosa bu çevredeki komşular yapıyo zaten onlar bişey demeseydi benim bu konu aklıma bile gelmezdi :)))

Ben de herkesin lavabo ihtiyacı gelmez diye düşünüyorum canım hep ne yapıyosa bu çevredeki komşular yapıyo zaten onlar bişey demeseydi benim bu konu aklıma bile gelmezdi :)))

canım 1 kişinin gelir 2 kişinin gelir hepsinin gelecek hali yok ya hem gelse bile eve de girsinler kapıyı tamamen kapatacak mısınız bizim tek katlı evimiz hep açık olur diye düşünüyorum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…