tabiki paylaşıcam canım tamamlayayım hemen hoopp buraya :)
Eki Görüntüle 975203
Kızlaarr çerçevemin taslağını yaptım kırmızı kartondan birleşik kalpleri köşeye koydum tabi çizgileri henüz belli değil kalın siyah keçeli ile çizdiğimde belli olacak ikinci sırada sepet içinde bir sürü kalpler var onları da çizeceğim diğerleri zaten açık yazıları shopla yazdığımdan pek bir çirkin oldu onları da yarın kartona yazıp keseceğim mukavvayı beyaz kartonla kaplayıp bunları öyle yapıştırıcam yarın bitmişini paylaşırım :)
ellerine sağlık canım bitmiş haliyle mükemmel olur
çok güzel olmuş canım ben çoçuk gelişimi mezunuyum bu arada lise ama olsunçerveyeli mukavva kartı ile yap sert olsun daha güzel olur
canım önceki resmimi görmedin mi zaten mukavva ile yaptım bu karton şekilleri üstüne yapıştıracağım :)
gördüm canım ben mukavva ile yaptıgını net anlamadım yapıştır tatlım çok güzel olmuş sen herseyi ayarlamışım şimdiden
hevesleniyorum sonra hemen yapayım istiyorum herhalde biz babama söylemeden ben hazırlıkları bitireceğim :)
bencede canım herşeyin hazır valla
hevesleniyorum sonra hemen yapayım istiyorum herhalde biz babama söylemeden ben hazırlıkları bitireceğim :)
aaa çok garip ma okudugunu bildirmedi mi keşke daha once baksaydınız okul da bildirmesi lazım aslında.
canım okurken nası çıktı okuyor gözükmuyor mu:26:
Baban daha hazrliklar var diyemeyecek bak byle bir bahanesi yok :):)
kızlaaarrr masallah sayfaları oku oku bitiremedim yoğunluktan bi kac gün giremedim buda bana ders olsunkurabiyeleri evde yapma fikrine bayıldımm hepimiz evde deniyelim burda fotolarını paylaşalım bence bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz :130:
ya hep okulun suçu bildirmemiş ki apar topar aldılar nezarete koymuşlar neyseki ailesi baya uğraştı çıkarttılar dava açıcaklar okula ya vala bugün çıldırdım böyle saçmalık mı olur ya
Bekliyorum :):)
canım ev açık olsa sorun olmaz ki zaten tuvallet olayına biri baksa hiç sorun olmaz sen ki
havuz başı fikride çok güzel bence
Canim havuz basi da guzel olabilir ama madem boyle bir yere sahipsin bahce daha guzel hem evi tamamen kilitleyip cikmayacaksin ki oyle bir ihtiyacta anahtar verme durumu oldun olursa eger zaten evde birileri olur her gelen de tuvalete girmez ki :))
Ben de herkesin lavabo ihtiyacı gelmez diye düşünüyorum canım hep ne yapıyosa bu çevredeki komşular yapıyo zaten onlar bişey demeseydi benim bu konu aklıma bile gelmezdi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?