• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

yine toplandı kızlar :1::1: içimize mi doğdu ne aynı anda burdayız yine ben cıkıcam birazdan ama telefondan yazarım artık :1::1::9:

kızlar biz de baştan nişanı bahçemizde düşünüyorduk bahçemiz büyük bahçemizde şelale çardak falan bile var. bir organizasyon şirketiyle anlaşıp balonlarla, tüllerle falan süsletiriz dedik. biz nişanı yemekli düşünüyoruz konsepte uygun suplalar hediyelikler olur dedik. sadece çok yakın akrabalarımızı davet edicez. ama sonradan herkes çok zor olur sizin için nişanı bahçede yaparsanız dedi mesela gelen misafirlerin tuvalet ihtiyacı olacak onlara eve eşlik etmek durumunda kalıp nişandan hiç bişey anlamazsınız dediler. Ben de havuz başında çok şık bi yer buldum. Ama kararsızım hala bahçe mi olsa havuz başı mı olsa diye :18:

kızlar biz de baştan nişanı bahçemizde düşünüyorduk bahçemiz büyük bahçemizde şelale çardak falan bile var. bir organizasyon şirketiyle anlaşıp balonlarla, tüllerle falan süsletiriz dedik. biz nişanı yemekli düşünüyoruz konsepte uygun suplalar hediyelikler olur dedik. sadece çok yakın akrabalarımızı davet edicez. ama sonradan herkes çok zor olur sizin için nişanı bahçede yaparsanız dedi mesela gelen misafirlerin tuvalet ihtiyacı olacak onlara eve eşlik etmek durumunda kalıp nişandan hiç bişey anlamazsınız dediler. Ben de havuz başında çok şık bi yer buldum. Ama kararsızım hala bahçe mi olsa havuz başı mı olsa diye :18:

tuvalet ihtiyacının sorun olcagını sanmıyorum canım:44:

ama havuz başıda güzel olur tabi:1:

bilmem ki şimdi tuvaleti düşünürsek o zaman kimse evde nişan yapmasın:1::1:

evin içinde nişan olsa sorun olmaz da bizimki bahçede olunca lavaboya gitmek isteyene al anahtarı çık diyemezsin ondan şey ettim ben yoksa evimizin salonunda olsa nişan ya da terasta falan o zaman hiç sorun yok zaten :1:

canım ev açık olsa sorun olmaz ki zaten tuvallet olayına biri baksa hiç sorun olmaz sen ki :9:

havuz başı fikride çok güzel bence :16:

Canim havuz basi da guzel olabilir ama madem boyle bir yere sahipsin bahce daha guzel hem evi tamamen kilitleyip cikmayacaksin ki oyle bir ihtiyacta anahtar verme durumu oldun olursa eger zaten evde birileri olur her gelen de tuvalete girmez ki :))

bızımde daha cok var :) bende 21 yasındayım ama ıkımzın de unıversıtesı var.seneye kpss ye grcecegız..meslege bır başlasak gerısı gelicek dıye dusunuyorum ben :)

benimde okulum 5 senelik daha bitmesine 2 sene var :( bir de uzayacak sanırım biraz :17:

işim zor desene :) hayrlısı olsun ya :) acele de etmeyın ya akısına bırakın .suan sevglı olmamızın tadını cıkartalım.resmıyete döklüncede bu kadar rahat olamycaz ben oyle dusunuyorum :D o yuzden işe basladıktan sonra aıleye duyurmak daha mantıklı

işim zor desene :) hayrlısı olsun ya :) acele de etmeyın ya akısına bırakın .suan sevglı olmamızın tadını cıkartalım.resmıyete döklüncede bu kadar rahat olamycaz ben oyle dusunuyorum :D o yuzden işe basladıktan sonra aıleye duyurmak daha mantıklı

aynen canım en güzeli öle olcak zaten de iste insan özeniyor böyle seyleri okuyunca:)) meslegini yapmanın mezun olmanın hayali de ayrı güzel bu da ayrı güzell:)

Kizlar cok özeniyorumm size bende 21 yasındayım sevgilimle daha ilk yılımız ama onu cook seviyorum inş bu günleri görürüz:)

bende 21 yaşındayım canım ve ilk yılımız hatta 1 martta 1 yıl olucak çok heyecanlıyım:9: yavaş yavaş başladık hazırlıklarımıza o bu sene mezun ben seneye:21:

Back