Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Kızlar ne zamaandır giremedim oku oku bıtıremedim harika fikirler ortaya cıkıyor burda Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz :)

Son düzenleme:

siyah güzel durmuş bence siyah yapabilirsin :)

hoşbulduk ceren =)seni de sık sık görmek isteriz çok güzel fikirler çıkıyor burda :)kurabiye yapma fikri hepimizin hoşuna gitti sen de yap :) sen ne düşünüyorsun söz nişan hediyesi ?

hoşbulduk ceren =)seni de sık sık görmek isteriz çok güzel fikirler çıkıyor burda :)kurabiye yapma fikri hepimizin hoşuna gitti sen de yap :) sen ne düşünüyorsun söz nişan hediyesi ?

kurabıye yapma fikri supermişş :) Kendi ellerimizle minik minik sunumlar :)

Kızlar ne zamaandır giremedim oku oku bıtıremedim harika fikirler ortaya cıkıyor burda Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz :)

yeniyim ben yeniyim
hoşbulduk canlarım

seni tanıyalım mı cnm :) kac senelık bır ılıskın var kac yasındasın

adım talia pelin :) fizyoterapi okuyorum 3. yılım :) ilişkimde 1 martta 1 yıl olucak ama 3. ayda evlenme teklifi aldım :) odunumda bu yıl haziranda mezun

Veee bugün Yaseminin fikriyle değiştirdiğim çerçevemin son taslağı artık bu şekilde devam edip yapıp biticeğim :)
Üst boşluğa isimler alt boşluğa ' söz hatırası ve tarih ' yazılacak

Son düzenleme:
vallahi öyle Yasemin hazırlık süresi bırakmadım babacığıma :)

siyah yap kenarları canım güzel olmasına sevindim

Ben de herkesin lavabo ihtiyacı gelmez diye düşünüyorum canım hep ne yapıyosa bu çevredeki komşular yapıyo zaten onlar bişey demeseydi benim bu konu aklıma bile gelmezdi :)))

galiba onlar kendilerini düsünmüş
ne olur ne olmaz boyle olursa biz ne yaparız diye

eeee gelmememin cezası şaka bir yana canım da gercekten dun konusma konusunda patlama yasandı ve fikirler konusunda da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…