annem bu topiğe yazdığımı biliyor geçen topiğin ismini sesli şekilde söylüyor evde bende dedim anne açmışlar konu bende oraya yazıyorum dedim sözlenecekler konuşsun sen napıyorsun dedi anne bizde sözleneceğiz ya 2015te dedim gülüyor
yaaa şafak 13 mü ne güzel birşey kalmamış
bende görecek miyim o gunleri acaba
yaaa şafak 13 mü ne güzel birşey kalmamış
bende görecek miyim o gunleri acaba
günaydın canım =) napıyosun nasıl gidiyo =)
şafak 13 canım evet geçmez bu 5.5 ay dedim ama çok zor da olsa geçti gelişini bekliyoruz artık sen de mi asker bekliyosun :)
mağazalarda hiç bişey bulamadım canım yaa o kadar klasik ki modeller ben de bu yaşımda öyle şeyler giymek istemiyorum beğenmene sevindim şal takarım o gün diye düşündüm başındaki o süsü de istemiyorum sözde onu nişanda istiyorum kısmetse :)
iyiyim tatlım çok şükür sen nasılsın bizimki belli erkek arkadaşım askerde teskeresine 12 gün kaldı şükürler olsun geldikten sonra isteme ve söz olacak kısmetse hazırlıklarla uğraşıyoruz
bu elbise uygun olur dime canım sözde ben bu elbiseye bayılıyorum
sen boyle annenle saka gercek konusuyorsun ne güzel
ahh ahh bana kala alcam ama olmuyor malesef, yavas yavas sindire sindire:)
bende iyiyim canım benim senin az kalmış maşallah nası bi duygu
iyi gidiyor canım benim peki senin nası gidiyor söz nişan ne zaman
çok heyecanlıyım canım yemek yiyemiyorum geceleri hemen dalamıyorum sürekli düşünceler içindeyim neyi nasıl yapıcaz hiç bişeyi unutmamamız lazım diye kendimi tembihliyorum hep
imzanda gördüğün gibi yaklaşık 7 ay var canımm=) okul bitmesini bekliyoruz .
ben biraz ciddi konulara şakaya vurarak gülerek falan söylerim ablamda bir şey demek isteyip diyemediğinde araya ben giriyorum anne bak ablam şöyle şöyle istiyormuş bak bak falan en rahat şekildir şakayla karışık söylemek ama alttan alttan ciddi olduğunu belli etmek :)
kızlar size bir haberim var
sevgilim aradı az once dün demiştim ya ayrılmak istiyor diye. hatasını anladı birçok sey anlattı.
veee tatlıya bağlandı. ama omrumden omur gitti resmen ya
ayy daha da mutlu oldum simdi ben
kızlar size bir haberim var
sevgilim aradı az once dün demiştim ya ayrılmak istiyor diye. hatasını anladı birçok sey anlattı.
veee tatlıya bağlandı. ama omrumden omur gitti resmen ya
ayy daha da mutlu oldum simdi ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?