Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

evet tatlım bende bekliyorum, bizimde 5.5 aydı 69 kaldı işte

geçer canım yaa ne kadar zor olsa da geçiyor erkek arkadaşım bir ara lojmanda görevlendirilmişti o zaman cep telefonu kullanabiliyordu mesajlaşıyorduk dün eski mesajları okurken şafak 80 şafak 60 yazan mesajları gördüm zaman nasılda geçmiş kaldı şimdi şurda 13 gün sizinde geçecek mesafeler sevgiyi daha da güçlendiriyor sıkma canını boşa ömürler geçiyor da bu 69 gün mü geçmeyecek :)

güzel taktik sevdim bunu uygulamak lazım

Denemeye değer ben ilk anneme söz istediğimi söylediğimde görmen lazım yurttaydım ben annemler evde telefonlar konuşmamızda 1 dk bile kahkaha eksik olmadı düşün ciddi bir mesele ama annemle ben gül gül öldük yani :)
Ben dedim ki anneme anne ben istiyorum ki 3.sınıf bitince babama söyleyelim bilsin ilkten bir şaşırdı güldü bende dedim ki anne neye gülüyorsun ciddi bir şey söylüyorum tamam kızım bir daha söyle ne zaman söyleriz babana dedi 3.sınıf bitince dedim tamam dedi nasıl yani kabul mü ettin diyorum gülüyorum annem hala gülüyor evet söyleriz dedi bende dalga geçiyorsun beni başından atıyorsun falan diyorum diyor ki kızım niye dalga geçeyim söyleriz diyorum işte dedi bende he o zaman söylemekle kalmayalım bir de söz yapalım olur mu dedim annem aynen şöyle dedi aman da aman benim kızım büyümüşte evlenmek mi istiyormuş bende direk evet demedim şakaya aldım yok be anne ne evlenmesi aman kim uğraşacak evlilikle ona daha 5-6 sene var illa söz yaptık diye hemen evlenecek değiliz ya ben evlenmek istemiyorum şimdi falan diyorum sadece söz yapalım yeter ama annem şoktan olmalı sürekli gülüyordu :)

haklısın canım gececek de , birde dün dediğim gibi ayrılmak istiorum falan dedi cok canım sıkılmıstı. ama normale dondu bugun çok sükür.

bende yaptım şafak tablosu

ben de internetin gözünü seveyim valla eşi bulunmaz bi nimet şu internet resimlerimi yükleyecem hele bi o gün gelsin her detayı burada paylaşıcam inşallah

bordo renginde bir elbise düşünmüştün demi :) ben de birinci ayakkabı dan yanayım . ben de böyle bu modellerde pastel tonlarında düşünüyorum hep :44:

evet bordo düşünmüştüm ayy herkesin beğenisini almak güzel demek ki doğru karar :)
Sende böyle düşündüğüne göre bende seninkini beğendim daha görmeden :)

bencede annen sokta olmalı o anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…