• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

annem bu topiğe yazdığımı biliyor geçen topiğin ismini sesli şekilde söylüyor evde bende dedim anne açmışlar konu bende oraya yazıyorum dedim sözlenecekler konuşsun sen napıyorsun dedi anne bizde sözleneceğiz ya 2015te dedim gülüyor :52:

sen boyle annenle saka gercek konusuyorsun ne güzel :1:

mağazalarda hiç bişey bulamadım canım yaa o kadar klasik ki modeller ben de bu yaşımda öyle şeyler giymek istemiyorum beğenmene sevindim şal takarım o gün diye düşündüm başındaki o süsü de istemiyorum sözde onu nişanda istiyorum kısmetse :)

zaten mağazalarda bir şey yok ne varsa internette var internette gördüklerimizin hepsini gerçekte bulabilsek ohh mis gibi olurdu her şey evet canım o süsü takma sözde şal uygun ayy resim istiyoruz artık biz ya sözü yakın olanlar lafım sizleree :1:

sen boyle annenle saka gercek konusuyorsun ne güzel :1:

ben biraz ciddi konulara şakaya vurarak gülerek falan söylerim ablamda bir şey demek isteyip diyemediğinde araya ben giriyorum anne bak ablam şöyle şöyle istiyormuş bak bak falan en rahat şekildir şakayla karışık söylemek ama alttan alttan ciddi olduğunu belli etmek :)

:16::16::16: bende iyiyim canım benim senin az kalmış maşallah nası bi duygu:17:

çok heyecanlıyım canım yemek yiyemiyorum geceleri hemen dalamıyorum sürekli düşünceler içindeyim neyi nasıl yapıcaz hiç bişeyi unutmamamız lazım diye kendimi tembihliyorum hep :1:

kızlar size bir haberim var
sevgilim aradı az once dün demiştim ya ayrılmak istiyor diye. hatasını anladı birçok sey anlattı.
veee tatlıya bağlandı. ama omrumden omur gitti resmen ya

ayy daha da mutlu oldum simdi ben :1::16:

ben biraz ciddi konulara şakaya vurarak gülerek falan söylerim ablamda bir şey demek isteyip diyemediğinde araya ben giriyorum anne bak ablam şöyle şöyle istiyormuş bak bak falan en rahat şekildir şakayla karışık söylemek ama alttan alttan ciddi olduğunu belli etmek :)

güzel taktik sevdim bunu uygulamak lazım :1:

kızlar size bir haberim var
sevgilim aradı az once dün demiştim ya ayrılmak istiyor diye. hatasını anladı birçok sey anlattı.
veee tatlıya bağlandı. ama omrumden omur gitti resmen ya

ayy daha da mutlu oldum simdi ben :1::16:

Ohhh işte bu :46:
Çok sevindim canım zaten belliydi size mutluluk yakışır :16:

Back