• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

evde olacaksa söz daha güzel olabilirdi canım ayakkabı bunlar dışarı ayakkabı gibi hem ugan tercih et daha güzel duruyor inava sert ayakkabısı olabilir:17:

sadece o gün giyip kenarı atmayacağım ki canım hem biraz da rahat olsun ayakkabı zaten süet mi rugan mı vs onlara karar vermedim sadece bu modellerde olacak ve siyah olacak öyle düşündüm :)

sadece o gün giyip kenarı atmayacağım ki canım hem biraz da rahat olsun ayakkabı zaten süet mi rugan mı vs onlara karar vermedim sadece bu modellerde olacak ve siyah olacak öyle düşündüm :)

anladım tatlım benim rugan pudra pembesi var ivana sert ayakkabısı çok güzel duruyor ayakta yazında rahatlıkla giyebilirsin o yüzden dedim:9:

bunlarda benim dün bahsettiğim yeni aldıklarım. homend marka başta kararsız kalmıstım ama arastırdım güzel bir markaymış. bilenler varsa marka hakkında da yorum bekliyorum.
kızlar hepsini 350 tl ye aldım %50 indirimli süpürgeye de para ödememe gerek kalmadan hediye olarak geldi :1::1:
nasıl sizce ???Eki Görüntüle 973810 Eki Görüntüle 973808 Eki Görüntüle 973809 Eki Görüntüle 973811 Eki Görüntüle 973812

cidden mi tatlım hadiye olarak mi :16:
güle güle kullan ben çeyize bişey alınca kendimi çok mutlu hissediyorum:9:

hadi sanada alalım::):)
arçelik ürünleri var trendyol da onlarda güzel görünüyor bak tavsiye :1::1:

Yaa ama şimdi alırsam annem kızar zaten biliyorsun tabak çatal kaşık tencere vs aldılar bana elektrikli aletlere geçersem çarparlar Allah korusun şaka bir yana hayırdır kızım yolculuk mu var der :52:

Back