Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

kızlar bu da benim sözümde giymek istediğim elbise nasıl sizce ayy ben bi türlü karar veremiyorum dışardaki elbiseler bana çok rüküş geldi onları giyersem komik olurum ben

Yaa ama şimdi alırsam annem kızar zaten biliyorsun tabak çatal kaşık tencere vs aldılar bana elektrikli aletlere geçersem çarparlar Allah korusun şaka bir yana hayırdır kızım yolculuk mu var der

gönlümüzden ne cok sey geciyor ama hepsini yapamıyoruz malesef değil mi
sende annenlere ever ben gidiyorum derdin :)

Eki Görüntüle 973881

kızlar bu da benim sözümde giymek istediğim elbise nasıl sizce ayy ben bi türlü karar veremiyorum dışardaki elbiseler bana çok rüküş geldi onları giyersem komik olurum ben

çok güzelmiş canım ya kapalılar için çok şık elbiseler var özel günler için en güzelini bulacağına eminim :)

gönlümüzden ne cok sey geciyor ama hepsini yapamıyoruz malesef değil mi
sende annenlere ever ben gidiyorum derdin :)

annem bu topiğe yazdığımı biliyor geçen topiğin ismini sesli şekilde söylüyor evde bende dedim anne açmışlar konu bende oraya yazıyorum dedim sözlenecekler konuşsun sen napıyorsun dedi anne bizde sözleneceğiz ya 2015te dedim gülüyor

iyiyim tatlım çok şükür sen nasılsın bizimki belli erkek arkadaşım askerde teskeresine 12 gün kaldı şükürler olsun geldikten sonra isteme ve söz olacak kısmetse hazırlıklarla uğraşıyoruz

yaaa şafak 13 mü ne güzel birşey kalmamış
bende görecek miyim o gunleri acaba

çok güzelmiş canım ya kapalılar için çok şık elbiseler var özel günler için en güzelini bulacağına eminim :)

mağazalarda hiç bişey bulamadım canım yaa o kadar klasik ki modeller ben de bu yaşımda öyle şeyler giymek istemiyorum beğenmene sevindim şal takarım o gün diye düşündüm başındaki o süsü de istemiyorum sözde onu nişanda istiyorum kısmetse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…