- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
evet ben calışıyorum :) buda avantaj tabi
senin rahat etmen önemli tabi canım o zaman benim oyum birinci ayakkabıdan yana :)
Teşekkür ederim =) sen de hoşgeldin =)
evet ben calışıyorum :) buda avantaj tabi
hoşbulduk saol =)
hoş bulduk canım benim
Eki Görüntüle 973881
kızlar bu da benim sözümde giymek istediğim elbise nasıl sizce ayy ben bi türlü karar veremiyorum dışardaki elbiseler bana çok rüküş geldi onları giyersem komik olurum ben
Yaa ama şimdi alırsam annem kızar zaten biliyorsun tabak çatal kaşık tencere vs aldılar bana elektrikli aletlere geçersem çarparlar Allah korusun şaka bir yana hayırdır kızım yolculuk mu var der
hoş geldin canım sende günaydın bu arada
nasılsın tatlım senin ne zaman belli mi durum
Eki Görüntüle 973881
kızlar bu da benim sözümde giymek istediğim elbise nasıl sizce ayy ben bi türlü karar veremiyorum dışardaki elbiseler bana çok rüküş geldi onları giyersem komik olurum ben
ne güzel işte canım istediklerini al
çok güzel tatlım gönül kolatın elbiseleri sahane zaten
Eki Görüntüle 973881
gönlümüzden ne cok sey geciyor ama hepsini yapamıyoruz malesef değil mi
sende annenlere ever ben gidiyorum derdin :)
iyiyim tatlım çok şükür sen nasılsın bizimki belli erkek arkadaşım askerde teskeresine 12 gün kaldı şükürler olsun geldikten sonra isteme ve söz olacak kısmetse hazırlıklarla uğraşıyoruz
çok güzelmiş canım ya kapalılar için çok şık elbiseler var özel günler için en güzelini bulacağına eminim :)
Eki Görüntüle 973881
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?