• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Annelerinin bebek şekerleri kapı süsleri:)

Lohusa bardakları

Eklentiler

• indir (5).jpg
    indir (5).jpg
    8,7 KB · Görüntüleme: 563
  • indir (6).jpg
    indir (6).jpg
    4 KB · Görüntüleme: 1.099
  • indir (7).jpg
    indir (7).jpg
    8,6 KB · Görüntüleme: 434
  • indir (8).jpg
    indir (8).jpg
    9,5 KB · Görüntüleme: 441
  • indir.jpg
    indir.jpg
    5 KB · Görüntüleme: 416
Eflalım o terlikleri hangi siteden buldun canım ya...en son olanlar cok hosuma gitti herzaman kullanabılırım yani..

Canım çok yararlı bir konu olmuş :) bu paylaştığın kapı süslerini nerede bulabiliriz

QUOTE="eflalim, post: 36944687, member: 214143"]Hanımlar tecrübeli olanlar olmayanlar burda fikir verelim birbirimize neler yapıcaz nasıl yapıcaz ekleyelim

Bir site ekliyorum güzel ürünler var faydalı olur umarım

http://www.birmax.com/

Bebek şekeri için gerekli malzemeler

Slikon tabancası ve slikon çubuk

Lavanta veya şeker

Hazır kesilmiş tül ve kurdele

Bebek şekeri kartları

Mıknatıs

Biblo veya yapıştırma süsler

LOHUSA ŞERBETİ TARİFİ

Malzemeler(5 Litre için)

• 1/2 (yarım kg) Lohusa Şekeri (Kızamık Şekeri)
    • 3 Su Bardağı Toz Şeker
    • 20 Su Bardağı (250 ml.lik bardak ile) Su
    • 4 Adet Çubuk Tarçın
    • 20-25 Adet Karanfil
    • 2 Adet Muskat
Yapılışı

• Kızamık şekerini, şekeri ve 15 bardak suyu kaynayana kadar orta ateşte, kaynadıktan sonra 25 dk. kısık ateşte kaynatın.
    • Diğer malzemeleri (tarçın, karanfil ve muskat) ekleyin ve kısık ateşte 25-30 dk. daha kaynatın.
    • Bu aşamada tadını sürekli kontrol ederek, su miktarını damak zevkinize göre arttırın. Bizim şerbetimize 20 bardak su tam geldi.
    • Şerbet soğuyunca süzerek ağzı kapalı bir şişeye alın ve ister sıcak ister soğuk servis edin.
    • Buzdolabında haftalarca taze şekilde kalabilir.
[/QUOTE]

kızlar bunları annem yaptı deneme ürünleri bunların mavi papyonlu mavi gözlü olanlarını yapacağız magnet olarak sizce nasıl tabi bunlar çok muntazam değil deneme oldukları için :KK53:
Bence çok güzeller canım :) allam allam heyecan basıo bana valla :)

Kızlar buda benm anahtarlık ve magnetim olacak inşallah yani 60 tane yaptırıcam inşallah 30 anahtarlık 30 magnet olcak isteyen istediğini alsın :)

bu çok sevimli bizde bu kafalardan önce denedik de olmadı baya uğraşmak gerekiyor bunlar seride daha kolay olacaklar diye buna döndük

bu çok sevimli bizde bu kafalardan önce denedik de olmadı baya uğraşmak gerekiyor bunlar seride daha kolay olacaklar diye buna döndük
Bende arkadaşa söledim baykuşlu bişiler istiom diye bütün gece uğraşmış saolsun bunu yapmış ve çok beğendik inşallah bundan yapıcak bana :) askından evden çıkabilsem malzeme alsam bende kendim bişiler yapardım ama olsun artık bende oğluşumun hastane çıkışını yapıcam bakalım :)

ben sepet almam herhalde ya nişan süs sepetim var o da olur içine koyarım
daha ne canım bencede gerek olmaz almana benim yok mecburen yapıcam artık:)
Eflalım o terlikleri hangi siteden buldun canım ya...en son olanlar cok hosuma gitti herzaman kullanabılırım yani..
canım netten beğendiğim modelleri rastgele ekledim ama penti ve lcw da oluyor bunlar sezon açılınca alırız bende istiyorum böyle, lc de hep görüyordum pentiyide mrssoydas söylemişti
çok güzeller bu linkide ilk sayfaya ekliyim canım:)
Canım çok yararlı bir konu olmuş :) bu paylaştığın kapı süslerini nerede bulabiliriz

canım netten beğendiklerimi ekledim bebek kapı süsleri yazınca çıkıyor kendim yapıcam fikir olsun diye dosya yaptım pc me, satılan siteleri bilemiyorum ama ilk fırsatta araştırır eklerim onu da, civilde oluyor hazırları bir onu biliyorum

kızlar bunları annem yaptı deneme ürünleri bunların mavi papyonlu mavi gözlü olanlarını yapacağız magnet olarak sizce nasıl tabi bunlar çok muntazam değil deneme oldukları için :KK53:
amanınııın çok güzel olmuş bunlar canım bayıldım bende mi keçeden yapsam:)
Kızlar buda benm anahtarlık ve magnetim olacak inşallah yani 60 tane yaptırıcam inşallah 30 anahtarlık 30 magnet olcak isteyen istediğini alsın :)

Doğum içinde. Hundan yaptırmayı düşünüom bakalım :)

Bunlarda lokum ve badem şekeri kutularım siparişini verdim bakalım bekliom :)
ooooo kuzum pek güzel bunlar güle güle dağıtın:)) aldığın yerlerin linkinide eklesene canım belki isteyen olur
Bende arkadaşa söledim baykuşlu bişiler istiom diye bütün gece uğraşmış saolsun bunu yapmış ve çok beğendik inşallah bundan yapıcak bana :) askından evden çıkabilsem malzeme alsam bende kendim bişiler yapardım ama olsun artık bende oğluşumun hastane çıkışını yapıcam bakalım :)

marifetli hatun:)

Back