- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
- 898
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım eflalımın ılk sayfada attıgı linkte 7. Veya 8. SayfadaMerve o sepetin linkini atsana
Bence çok güzeller canım :) allam allam heyecan basıo bana valla :)kızlar bunları annem yaptı deneme ürünleri bunların mavi papyonlu mavi gözlü olanlarını yapacağız magnet olarak sizce nasıl tabi bunlar çok muntazam değil deneme oldukları için
Kızlar buda benm anahtarlık ve magnetim olacak inşallah yani 60 tane yaptırıcam inşallah 30 anahtarlık 30 magnet olcak isteyen istediğini alsın :)
Bende arkadaşa söledim baykuşlu bişiler istiom diye bütün gece uğraşmış saolsun bunu yapmış ve çok beğendik inşallah bundan yapıcak bana :) askından evden çıkabilsem malzeme alsam bende kendim bişiler yapardım ama olsun artık bende oğluşumun hastane çıkışını yapıcam bakalım :)bu çok sevimli bizde bu kafalardan önce denedik de olmadı baya uğraşmak gerekiyor bunlar seride daha kolay olacaklar diye buna döndük
daha ne canım bencede gerek olmaz almana benim yok mecburen yapıcam artık:)ben sepet almam herhalde ya nişan süs sepetim var o da olur içine koyarım
canım netten beğendiğim modelleri rastgele ekledim ama penti ve lcw da oluyor bunlar sezon açılınca alırız bende istiyorum böyle, lc de hep görüyordum pentiyide mrssoydas söylemiştiEflalım o terlikleri hangi siteden buldun canım ya...en son olanlar cok hosuma gitti herzaman kullanabılırım yani..
çok güzeller bu linkide ilk sayfaya ekliyim canım:)http://www.mirabonbon.com/bebek-sekerleri bayıldım bunlaraaaaaaaa
Canım çok yararlı bir konu olmuş :) bu paylaştığın kapı süslerini nerede bulabiliriz
amanınııın çok güzel olmuş bunlar canım bayıldım bende mi keçeden yapsam:)kızlar bunları annem yaptı deneme ürünleri bunların mavi papyonlu mavi gözlü olanlarını yapacağız magnet olarak sizce nasıl tabi bunlar çok muntazam değil deneme oldukları için
Kızlar buda benm anahtarlık ve magnetim olacak inşallah yani 60 tane yaptırıcam inşallah 30 anahtarlık 30 magnet olcak isteyen istediğini alsın :)
Doğum içinde. Hundan yaptırmayı düşünüom bakalım :)
ooooo kuzum pek güzel bunlar güle güle dağıtın:)) aldığın yerlerin linkinide eklesene canım belki isteyen olurBunlarda lokum ve badem şekeri kutularım siparişini verdim bakalım bekliom :)
Bende arkadaşa söledim baykuşlu bişiler istiom diye bütün gece uğraşmış saolsun bunu yapmış ve çok beğendik inşallah bundan yapıcak bana :) askından evden çıkabilsem malzeme alsam bende kendim bişiler yapardım ama olsun artık bende oğluşumun hastane çıkışını yapıcam bakalım :)