• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Annelerinin bebek şekerleri kapı süsleri:)

Çoook güzel olmuşşş konu ellerine sağlık eflal ;) bende mantar tıpalı şişeye kolonya yaptırmak istiyorum maalesef pek becrkli değilim yaptırcam 2.tlden fiyat buldum. Mevlüdün de sabun yaptırmayı düşünüyorummm

Bundan yaptırmak istiyorumm

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    74,4 KB · Görüntüleme: 787
Çok güzel ve faydalı bir konu oldu bence :)
:)
Çoook güzel olmuşşş konu ellerine sağlık eflal :KK66: bende mantar tıpalı şişeye kolonya yaptırmak istiyorum maalesef pek becrkli değilim yaptırcam 2.tlden fiyat buldum. Mevlüdün de sabun yaptırmayı düşünüyorummm
rica ederim canım hepimize faydalı olur inşaallah

olsun canım aslında bende yaptırmak isterim benim eşim ne gerek var diyeceği için canım hobi gibi düşün malum stresliyim yapıyımda kafam dağılsın diycem:KK48:
Bundan yaptırmak istiyorumm

çok güzelmiş bu şişelerdende var o sitede

Güzel annecikler merhaba :)

Ocak annesi konusuna yazmıştım burada da paylaşayım:)

Ben bebek doğumunda hastanede kimseyi ağırlayamayacağım kimsem olmayacak eşim dışında Allah nasip ederse.. O yüzden oraya bir tek sabahlık gecelik şal götürürüm bir de kırmızı kurdele tamamdır :)) kırmızı kurdele çocukluk hayalim bana daha güzel geliyor o abartı taçlardan :) ama tr de olsam güzelce hastanemi süsletirdim hasta odası değil de bebek odası olduğu belli olsun:) Eminönü'nde hazır satılıyor kısıtlı bütçesi olanlar için..

Evimde
1. mantar Tıpalı bebek Kolonyası,
2. bebek çikolatası
3. lavanta kesesi
4. Tüle sarılmış çikolatalı bademler

ikram edeceğim gelenlere.. Özel misafirlerime şık çikolata ve prenses taçlı anahtarlık da ek olacak..
Lphusa şerbeti ile de ikram.. Yeter de artar bile.. Şerbeti sonraki günler komposto işe değiştirebilirim. Benim şerbetim iğrenç oluyor ama ablam yapabilirse tarçınla vs onunki hem lezzetli hem güzel oluyor:))

Mevlüdümde de Artan süsletme birlikte

Şık tespih dağıtacağım. Şık tepsilerde lohusa şerbeti hurma zemzem ikram edeceğim bir de normaş yemek ikram vs olur. Bir de külahlarda Mevlüt şekeri beyaz badem..

Okuyan hocaya da güzel kese içinde bunlardan birer tane ve tülbent seccade tespih koyacağım..

Az öz şık olsun istiyorım. Benim istediğim çikolatalar Pelit te vs çok pahalı diye kendim yapacağım süslemesini umarım Çirlin olmaz bugün biraz malzeme aldım sayılır :)

Bir de isim etiketi çıkarıp kullanacağım öyle daha şık duruyor bakalım hayırlısı :)

Her şeyi kendim yapacağım zaten normalde de süslemeye meraklıyımdır... Sabun bile yapardım doğuma ama hamilelikte dokunur diye yapmıyorum. Bir haftaya vs bitirmiş kenara ayırmış olurum sonradan uğraşamam çünkü.. Umarım bademlerim çikolatalarım bayatlamaz:) onları da bakımlı poşetlerde saklarım artık..

dediğin sitelere baktım ama ben resmini eklediklerimi beğenmiştim onları nereden bulabilirim acaba :( :(

çok yakında bebeğimin mevlüdü olacak herşey çok güzel olsun istiyorum :p allahım nasip ederse :) istoça da bakmayı düşünüyorum ben sizler de gidin imkanınız var ise istanbuldaysanız yani

Canım gittigidiyor ve n11 e bak istersen

Eklentiler

• images.jpg
    images.jpg
    5,8 KB · Görüntüleme: 271
  • images (2).jpg
    images (2).jpg
    5,3 KB · Görüntüleme: 273
Selam kızlar.. Bnm az cok belli oldu.. İnş fırsatını bulunca anlaırım

dediğin sitelere baktım ama ben resmini eklediklerimi beğenmiştim onları nereden bulabilirim acaba :KK43: :KK43:

çok yakında bebeğimin mevlüdü olacak herşey çok güzel olsun istiyorum :p allahım nasip ederse :) istoça da bakmayı düşünüyorum ben sizler de gidin imkanınız var ise istanbuldaysanız yani
canım ayaklı olan bu siteymiş http://buket-emreorganizasyon.com.tr/bebek-kapi-susu-075/

diğeride bu siteden http://benimbuyuludunyam.wordpress.com/
Selam kızlar bende bu siteden melek kanadında uyuyan bebek sabunu yapım malzemeleri siparişi verdim, gelince deneyeceğim bakalım inşallah güzel bişiler çıkar ortaya http://magaza.hammaddeler.com/

merakla bekliyorum

Kızlar birmaxta beğendiklerimin çoğu tükenmiş ben biberon düşünüyordum ne zaman gelir kim bilir, çok pahalı olanlardan alamam maalesef

Kızlar hani bebek şekerinin üstündeki bebek doğum tarihi nasıl olacak demişti bir arkadaş şunu buldum ayı yılı yazılmış gün olan kısım nokta nokta bırakılmış doğunca siz yazarsınız artık

100_7547.JPG

Etiketleri sonrada yapabiliriz gerçi benim ikinci olduğu için sezeryan tarihin verilecek ama bu fotodaki iyi fışkırmış sonra ellerde yaxilabilir

Etiketleri sonrada yapabiliriz gerçi benim ikinci olduğu için sezeryan tarihin verilecek ama bu fotodaki iyi fışkırmış sonra ellerde yaxilabilir
Benimde mecburen sezaryen canım ilki öyle olduğu için bana kalsa normal doğurucam:)

Kızımın dogum susu boyleydi...mevlut icinse biberon vardi icinde badem sekerini ben koymustum:))oglusa daha karar vermedim belki bunun mavisi olabilir gittigidiyordan almistim tanesi 2,5 falandi 2 sene once simdi daha uygundur sanirim...hem cerceve hem miknatisli alanlarda cok begenmisti:)) Screenshot_2014-06-17-18-35-52-1.png

Slm kızlar.. Herkese günaydın nasılsınız iyimisiniz..
Ben az cok karar verdim gibi..
Hastaneye gelen olursa diye ikram tepsisi hazırlıcam.. Anlatmıstım.. Cıkolatalar bademler lokumlar olan bi tepsi..

Mevlit için inş dolap süsü yaptrıcam.. Hem cok uygun hemde güzel.. Olmadı birmacda mavi bi cicek gördüm.. Kendim öle bi dolap süsü yapıcam..
Birde bevek şekeri dagıtıcam kutu alıp kendim doldurcam.. Bakalım..

Eflalim bence biberon. Güzel degik bacım... Tanesi bir liraya gelen dolap süsleri var sen zaten 20 tane falan yaptrırım diyodun.. İsterswn öle bulup yaptrı bidenem..

image.jpg
Bınun mavisi olanılır
image.jpg
bıda şelerım için

Back