2015 Ocak Annelerinin bebek şekerleri kapı süsleri:)

Evet kızlar magnet ve anahtarlık olarak hazırlanan baykuşlarım :)çok tatlı olmuşlar ya bana geleceği anı bekliyorum artık :)

çok güzel olmuş canım bayıldım

Kızlar civilde de süsler var haberiniz olsun, benim eklediğim biberonun mıknatıslı hali 1,5 lira

Süper olmuş canım nası yaptın ki bende mi evde yapsam :)
Bir kaç gün önce linkini paylaştığım siteden malzemelerini aldım canım , sabunu mikrodalgada eritip içine koku ve boya katıp kalıba döküyorum çok kolay oluyo bi de eğlenceli hepsi bitince de kutulayıp kurdele veya tülle süsleyip dağıtılacak hale getireceğim inşallah

Dun tam 3 saatimi aldi,parmaklarimi yaktim silikon tabancasinda ama sonuca degdi masallah kapi susumuz harika oldu ya,hemde 25 liraya mal ettim
Dun tam 3 saatimi aldi,parmaklarimi yaktim silikon tabancasinda ama sonuca degdi masallah kapi susumuz harika oldu ya,hemde 25 liraya mal ettim

tabi resim nerde :)))) atamamışım kı :)))

Eklentiler

• IMG_1703.JPG
    1,5 MB · Görüntüleme: 414
  • IMG_1704.JPG
    1,5 MB · Görüntüleme: 420

Muhteşem olmuş canım hem de el emeği göz nuru olmuş çok tatlı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…