Evet kızlar magnet ve anahtarlık olarak hazırlanan baykuşlarım :)çok tatlı olmuşlar ya bana geleceği anı bekliyorum artık :)
Süper olmuş canım nası yaptın ki bende mi evde yapsam :)Kızlar ilk denemem Eki Görüntüle 1250343
Bir kaç gün önce linkini paylaştığım siteden malzemelerini aldım canım , sabunu mikrodalgada eritip içine koku ve boya katıp kalıba döküyorum çok kolay oluyo bi de eğlenceli hepsi bitince de kutulayıp kurdele veya tülle süsleyip dağıtılacak hale getireceğim inşallahSüper olmuş canım nası yaptın ki bende mi evde yapsam :)
Kızlar ilk denemem Eki Görüntüle 1250343
Kızlar ilk denemem Eki Görüntüle 1250343
Ten rengi boyası var canım göz kararı ondan katıyorum, son bebeklerim zenci oldu hattaoo çok güzel olmuş canm bebek ten rengini nasıl ayarladın
Dun tam 3 saatimi aldi,parmaklarimi yaktim silikon tabancasinda ama sonuca degdi masallah kapi susumuz harika oldu ya,hemde 25 liraya mal ettim
Dun tam 3 saatimi aldi,parmaklarimi yaktim silikon tabancasinda ama sonuca degdi masallah kapi susumuz harika oldu ya,hemde 25 liraya mal ettim
tabi resim nerde :)))) atamamışım kı :)))
Tesekkur ederimmmmm :)))))))))vaaaaaaaaay bayıldım buna canım yaa şahane ellerine sağlık
çok güzellermiş,hayırlısıyla o günlerimizi görmek dileğiyle...Bu da benim doğum Mevlüt vs de dağıtım bebek çekmecelerinde saklayacağım prenses lavanta keseleri..
Ve kapı süsüm...
çok güzellermiş,hayırlısıyla o günlerimizi görmek dileğiyle...
İnanılmaz güzel olmuş canım ii günlerde öullanın inşallah :)tabi resim nerde :)))) atamamışım kı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?