- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.454
- 248
benim orjinal günüm 11. gündü ben dayanamayıp 9. gün baktırmıştım ve 13 çıkmıştı.. 11. günde 28 ..çok şükür sonra 100 küsür oldu :)
canım sen kendini niye böyle salıosun hemen bebeğin sninle inş yaaaa ne güzel baksana poztif sonuc iki gün snra ikye ktlanırr ohhh miisss inş :)şu an bi stresten kurtuldun poztifi gördün tadını çıkarrrBende yarın yeniden baktırayım diyorum canım.. İnşallah bırakmaz beni meleğimmmm inşallahh.. Yarın biraz bile arttığını görsemmm dünyalar benim olur...
canım yarın değil öbür gün baktır. 2 günde bir artar.Bende yarın yeniden baktırayım diyorum canım.. İnşallah bırakmaz beni meleğimmmm inşallahh.. Yarın biraz bile arttığını görsemmm dünyalar benim olur...
canım sen kendini niye böyle salıosun hemen bebeğin sninle inş yaaaa ne güzel baksana poztif sonuc iki gün snra ikye ktlanırr ohhh miisss inş :)şu an bi stresten kurtuldun poztifi gördün tadını çıkarrr
Aaa öyle mi Cnm senin sonuç pozitif dimi kese gördünüz mü?canım aynı gün transferimiz olmuş seninle :)
canım yarın değil öbür gün baktır. 2 günde bir artar.
inşallah bitanem.. ama 2 gün arayla yaptırmanı tavsiye ederim.Bende yarın yeniden baktırayım diyorum canım.. İnşallah bırakmaz beni meleğimmmm inşallahh.. Yarın biraz bile arttığını görsemmm dünyalar benim olur...
Bende karışığım ya lekelenme yok ama olacak gibi sonu hayır olsun ne diyimCanim 5 haftalik oluyor buyuk ihtimal, son regline gore hafta hesaplaniyor, sende ona gore internetten hesaplayabilirsin.
inşallah bitanem.. ama 2 gün arayla yaptırmanı tavsiye ederim.
Aynı banttan mı bahsediyoruz bilmiyorum ama ben climara fort bant kullanıyorum ama bana doktorum 48 saatte bir değiştireceksin demişti. Bence yarın sabah değiştir veya emin olmak açısından doktorun yada hemşiresi ile görüşebilirsin...kızlar aranızda bel bandı kullanan var mı ben gibi ?ben birinci yedi günde bi gün eksik taktım ikncisini de 29 unda takmştım şimdi bunu bugün mü çıkartsam acaba yarın mı?yoksa derimden bi parça olabilir yakında
hayirli haberler alirsin insallah canimevet perşembe günü transferim yapıldı bekliyorum meraktan ölmezsem cumartesi çağırdı doktorum
evet canım climara.hemşire yedi gün demişti toplamda 14 gün yani.yine teşkkür ederim canım bu arda bu ne için acaba çok mu önmliAynı banttan mı bahsediyoruz bilmiyorum ama ben climara fort bant kullanıyorum ama bana doktorum 48 saatte bir değiştireceksin demişti. Bence yarın sabah değiştir veya emin olmak açısından doktorun yada hemşiresi ile görüşebilirsin...
aminnnn canım cümlemiz cümle uğraşan bütün isteyenler inşallahhayirli haberler alirsin insallah canim
İcini ferah tut canim, getirme oyle seyler aklinaBende karışığım ya lekelenme yok ama olacak gibi sonu hayır olsun ne diyim
Hayirlisi olsun cnm, Allah kucagina almayi nasip etsin,Kizlar dün idrar testi yapmistim negatifti bugün kanda 11. Gün degerim 388,41 Rabbim herkese bu mucizeyi yaşatsın:))
maşllh canımmm çok güzel yaKizlar dün idrar testi yapmistim negatifti bugün kanda 11. Gün degerim 388,41 Rabbim herkese bu mucizeyi yaşatsın:))
evet canım climara.hemşire yedi gün demişti toplamda 14 gün yani.yine teşkkür ederim canım bu arda bu ne için acaba çok mu önmliancak soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?