Hadi hayirlisi olsun, cok sevindim canim, bu yola girdin, insallah son denemen olur ve yavrunu kucagina alirsin canim.. Stres ve korkulari cikar artik hayatindan:)slm kızlar benı belkı bılırsınız çok panık yapıodum ama artk kararımı werdım transfere başlıcam:)))
internetten araştrdım ) Rahim içi hasarlama yöntemi: Rahim-içi dokusunun gebelik için daha uygun hale getirilmesi için yapılan çalışmalardan birisidir. Tüp bebek işlemine başlanacak adet döneminden bir ay önce yapılan işlemde ise endometrial biyopsi alır gibi çizikler atarak veya ofis histeroskopi ile rahim-içi dokusuna hafifçe hasar verilerek yapılmaktadır. İşte bu şekilde vücut dokularının, yaralanmaya verdiği yanıtı rahim içi dokusu ve kendisini iyileştirmeye çalışmaktadır. Bu iyileştirme sürecinde dokuda açığa çıkan büyüme, iyileştirme ve yapıştırma faktörleri, bir sonraki dönemde embriyonun tutunma şansını arttırmaktadır....tutunmayı kolaylaştırıo ondan dolayı hemen tedavıye başlıcammmHadi hayirlisi olsun, cok sevindim canim, bu yola girdin, insallah son denemen olur ve yavrunu kucagina alirsin canim.. Stres ve korkulari cikar artik hayatindan:)
amin ...sana çok teşşekkür edıyorm canm sağolHadi hayirlisi olsun, cok sevindim canim, bu yola girdin, insallah son denemen olur ve yavrunu kucagina alirsin canim.. Stres ve korkulari cikar artik hayatindan:)
İnşallah canım tez zamanda bebişler e kavuşman dileğiyleinternetten araştrdım ) Rahim içi hasarlama yöntemi: Rahim-içi dokusunun gebelik için daha uygun hale getirilmesi için yapılan çalışmalardan birisidir. Tüp bebek işlemine başlanacak adet döneminden bir ay önce yapılan işlemde ise endometrial biyopsi alır gibi çizikler atarak veya ofis histeroskopi ile rahim-içi dokusuna hafifçe hasar verilerek yapılmaktadır. İşte bu şekilde vücut dokularının, yaralanmaya verdiği yanıtı rahim içi dokusu ve kendisini iyileştirmeye çalışmaktadır. Bu iyileştirme sürecinde dokuda açığa çıkan büyüme, iyileştirme ve yapıştırma faktörleri, bir sonraki dönemde embriyonun tutunma şansını arttırmaktadır....tutunmayı kolaylaştırıo ondan dolayı hemen tedavıye başlıcammm
aminnnn:))İnşallah canım tez zamanda bebişler e kavuşman dileğiyle
internetten araştrdım ) Rahim içi hasarlama yöntemi: Rahim-içi dokusunun gebelik için daha uygun hale getirilmesi için yapılan çalışmalardan birisidir. Tüp bebek işlemine başlanacak adet döneminden bir ay önce yapılan işlemde ise endometrial biyopsi alır gibi çizikler atarak veya ofis histeroskopi ile rahim-içi dokusuna hafifçe hasar verilerek yapılmaktadır. İşte bu şekilde vücut dokularının, yaralanmaya verdiği yanıtı rahim içi dokusu ve kendisini iyileştirmeye çalışmaktadır. Bu iyileştirme sürecinde dokuda açığa çıkan büyüme, iyileştirme ve yapıştırma faktörleri, bir sonraki dönemde embriyonun tutunma şansını arttırmaktadır....tutunmayı kolaylaştırıo ondan dolayı hemen tedavıye başlıcammm
Hayırlı olsun canım. Eğer benimki de tutmazsa bi dahaki sefere ben de bunu yaptırıcam. Gerçi bunu konuşmak için erken ama bu yola girdiğimden beri hep bi sonraki aşamayı düşünerek yaşadım.allahım kucaklarımızı doldursun.internetten araştrdım ) Rahim içi hasarlama yöntemi: Rahim-içi dokusunun gebelik için daha uygun hale getirilmesi için yapılan çalışmalardan birisidir. Tüp bebek işlemine başlanacak adet döneminden bir ay önce yapılan işlemde ise endometrial biyopsi alır gibi çizikler atarak veya ofis histeroskopi ile rahim-içi dokusuna hafifçe hasar verilerek yapılmaktadır. İşte bu şekilde vücut dokularının, yaralanmaya verdiği yanıtı rahim içi dokusu ve kendisini iyileştirmeye çalışmaktadır. Bu iyileştirme sürecinde dokuda açığa çıkan büyüme, iyileştirme ve yapıştırma faktörleri, bir sonraki dönemde embriyonun tutunma şansını arttırmaktadır....tutunmayı kolaylaştırıo ondan dolayı hemen tedavıye başlıcammm
amin...inşallahHayırlı olsun canım. Eğer benimki de tutmazsa bi dahaki sefere ben de bunu yaptırıcam. Gerçi bunu konuşmak için erken ama bu yola girdiğimden beri hep bi sonraki aşamayı düşünerek yaşadım.allahım kucaklarımızı doldursun.
9. günüm adet sancilari basladi ya uff. Ama bu pozitifte de negatifte de oluyor. 3. gün embriyosu idrarda ne zaman cikar arkadaslar. Elimde test var ama korkudan yapamiyorum.
Superr , sen histeroskopi olmustun dimi, simdi de embriyo trsnsferi olacak ..internetten araştrdım ) Rahim içi hasarlama yöntemi: Rahim-içi dokusunun gebelik için daha uygun hale getirilmesi için yapılan çalışmalardan birisidir. Tüp bebek işlemine başlanacak adet döneminden bir ay önce yapılan işlemde ise endometrial biyopsi alır gibi çizikler atarak veya ofis histeroskopi ile rahim-içi dokusuna hafifçe hasar verilerek yapılmaktadır. İşte bu şekilde vücut dokularının, yaralanmaya verdiği yanıtı rahim içi dokusu ve kendisini iyileştirmeye çalışmaktadır. Bu iyileştirme sürecinde dokuda açığa çıkan büyüme, iyileştirme ve yapıştırma faktörleri, bir sonraki dönemde embriyonun tutunma şansını arttırmaktadır....tutunmayı kolaylaştırıo ondan dolayı hemen tedavıye başlıcammm
kist sorun oluştrmaz korkmaaaaaaaaaaaaaaArkadaşlar ben de adetle birlikte tüpe başkıycam ama kist var şu an kendiliğinden gider dedi dr da inşallah öyle olur yoksa olmaz mı tüp(
ewet hıstereskopi bıde dondurulmuş:))))şansım yüksek demiii:)))Superr , sen histeroskopi olmustun dimi, simdi de embriyo trsnsferi olacak ..
Ewet canim sansin cok yukseliyor, kac tane dondurulmusin vardi, 2 tanemi transfer edecekler?ewet hıstereskopi bıde dondurulmuş:))))şansım yüksek demiii:)))
yok bacım 1 tane yaşım tutumuoo....tutsaydı bıle 1 tane derdım doktora çunku ıkız sıkıntılı olabılıoEwet canim sansin cok yukseliyor, kac tane dondurulmusin vardi, 2 tanemi transfer edecekler?
Haklisin canim , herseyin hayirlisi, benim yas 35 ilk deneme tuttu sukur, 2 embriyo koymuslardi yastan dolayi, ilk gittigimde tek kese goruldu ama doktor degerlerim yuksek iki kesede gorulebilir sonra dedi, ikiz isi zor tabi, Hep dua ediyorum , hayirlisi neyse o olsun.yok bacım 1 tane yaşım tutumuoo....tutsaydı bıle 1 tane derdım doktora çunku ıkız sıkıntılı olabılıo
Haklisin canim , herseyin hayirlisi, benim yas 35 ilk deneme tuttu sukur, 2 embriyo koymuslardi yastan dolayi, ilk gittigimde tek kese goruldu ama doktor degerlerim yuksek iki kesede gorulebilir sonra dedi, ikiz isi zor tabi, Hep dua ediyorum , hayirlisi neyse o olsun.
Yokk belli degil. cok yeni benim 5+ 4 gunluk dahacinsiyetlerı bellı mı cnm
allah kucağına almayı nasıp etsin canmYokk belli degil. cok yeni benim 5+ 4 gunluk daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?