Hayirlisi olur insallah. Sen hic Test yaptin mi canimBenimde yarin 9. Gun seninle ayni durumdayim 3 gundur inanilmaz artan agrilarim var bakalim Allah tan hayirlisi
Progestan iğne kullananlarda sanırım çıkıomuş. Ama inşallah kullanmıyorsundur ve bebiştir :)Kizlar son günler yaklasinca bana cok fena sikinti geliyor uyuyamiyorum. Az önce dayanamayip idrar testi yaptim ikinci cizgi biraz bekledikten sonra silik cikti. Yaniltici olabilir mi nolur yardim edin.
Hayirlisi olur insallah. Sen hic Test yaptin mi canim
içini ferah tut, inşallah duyacaksın canım miniğinin kalp atışlarınıTest günü bekleyen arkadaşlar inşallah hepiniz hayırlı haberler alırsınız hamile olanlar Rabbim tamamına erdirsin sizden dua istiyorum yarın kalp atışı için gidicem çok tedirginim inşallah gorucem
amin canım, inşallah olacak bu seferMerhaba Arkadaşlar,
yanlız olduğumu düşünüyorum ama bu forumda bulunca kendimi sizlerin de yaşadıklarınızı okuyunca hepiniz iyi geliyorsunuz bana cuma günü yumurtalarım toplandı çarşamba günü transferim olacak çok ama çok heyecanlıyım 4.denemem ama nedense bu heyecan her zaman ilkmiş gibi oluyor. Rabbim hepimize bu mübarek aylarda yardımcı olsun
canım benim 4. gün embriyosuydu . idrarda 6. gün pozitifi görmüştüm ..9. günüm adet sancilari basladi ya uff. Ama bu pozitifte de negatifte de oluyor. 3. gün embriyosu idrarda ne zaman cikar arkadaslar. Elimde test var ama korkudan yapamiyorum.
Yarın benim 6. Gün. Test yapsam mı acabacanım benim 4. gün embriyosuydu . idrarda 6. gün pozitifi görmüştüm ..
6.gün çok erken bence, sonuç yanıltabilir seniYarın benim 6. Gün. Test yapsam mı acaba
amin canım, inşallah olacak bu sefer
Yarın benim 6. Gün. Test yapsam mı acaba
İki tane mi koyuldu sana cnmbilemiyorumkii :) herkesde aynı olmayabilir.. bence sen bekle :)
amin canım inşallahİnşellah canım hepimiz iyi haberler alırız bundan sonra
Haklısın can7m6.gün çok erken bence, sonuç yanıltabilir seni
evet canım 2 embriyo konuldu.İki tane mi koyuldu sana cnm
Canım inşallah bebiştirrrr :) sonucunu bekliozzz kendine hakim olma kabiliyetine de hayrannn kaldımMerhaba herkese,
bugün 10. günüm sabırsızlıkla çarşambayı bekliyorum.. kasık ağrılarım transferden beri hep var. ara ara bıçak saplanıyor gibi hissediyorum. ve artık bel ağrısı da yapıyor ara ara... inş. bebişe işarettir. idrar testi yapacağım ama direniyorum yapmamak için sonuç negatif çıkar diye yapamıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?