2015 NiSAN da tüp bebek:))

Kizlar son günler yaklasinca bana cok fena sikinti geliyor uyuyamiyorum. Az önce dayanamayip idrar testi yaptim ikinci cizgi biraz bekledikten sonra silik cikti. Yaniltici olabilir mi nolur yardim edin.

Kizlar son günler yaklasinca bana cok fena sikinti geliyor uyuyamiyorum. Az önce dayanamayip idrar testi yaptim ikinci cizgi biraz bekledikten sonra silik cikti. Yaniltici olabilir mi nolur yardim edin.
Progestan iğne kullananlarda sanırım çıkıomuş. Ama inşallah kullanmıyorsundur ve bebiştir :)

Merhaba Arkadaşlar,

yanlız olduğumu düşünüyorum ama bu forumda bulunca kendimi sizlerin de yaşadıklarınızı okuyunca hepiniz iyi geliyorsunuz bana cuma günü yumurtalarım toplandı çarşamba günü transferim olacak çok ama çok heyecanlıyım 4.denemem ama nedense bu heyecan her zaman ilkmiş gibi oluyor. Rabbim hepimize bu mübarek aylarda yardımcı olsun

Test günü bekleyen arkadaşlar inşallah hepiniz hayırlı haberler alırsınız hamile olanlar Rabbim tamamına erdirsin sizden dua istiyorum yarın kalp atışı için gidicem çok tedirginim inşallah gorucem
içini ferah tut, inşallah duyacaksın canım miniğinin kalp atışlarını

amin canım, inşallah olacak bu sefer

günaydın ve iyi haftalar kızlar
bu hafta sonucunu öğrenecekler güzel haberleri buradan paylaşırız inşallah ve hepimize süper bir anneler günü hediyesi olur... Yumurtaları toplanacak, transferi olacak ve tedaviye yeni başlayacak arkadaşlara da bol şans ve kolaylıklar diliyorum...

Merhaba herkese,
bugün 10. günüm sabırsızlıkla çarşambayı bekliyorum.. kasık ağrılarım transferden beri hep var. ara ara bıçak saplanıyor gibi hissediyorum. ve artık bel ağrısı da yapıyor ara ara... inş. bebişe işarettir. idrar testi yapacağım ama direniyorum yapmamak için sonuç negatif çıkar diye yapamıyorum....

Canım inşallah bebiştirrrr :) sonucunu bekliozzz kendine hakim olma kabiliyetine de hayrannn kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…