2015 NiSAN da tüp bebek:))

Harika canım bende doğum kontrol hapı alıyordum ama lucrin geciktirdi sanırım. Hakkımızda hayırlısı.. Şuan belli mi opu tarihin?
yok canim ya bende bir yumurta cok buyumus
dr onu gözden cikaralim dedi arkadan gelenler içinde 225 ten 300 e dozu cikardi
sali tekrar gidicez bakalim hayirlisi olsun

benim 2 embriyo canim. ama dondurulmusum yoktu. cok sukur ki 2 keseyi gördük Allah hepimize sabırlar versin. dogum yapmadan inanamiycam heralde.

inşallah canım

Benim de 24ü Transfer Test günüm 7 mayis. Belirti pek yok. Gögüslerde hafif sisme ve hassasiyet. Kasiklarda cok hafif araara batma var.

Amin

âmin Cnm B'nde keseyi görsem rahatlıcm senn aşermen falAn var mı?
kızlar dr embriyo yu koyduktan sonra hamilesin dedi mi size. Benim ki öyle dedi de motive amaçlı mıydı ki acaba. Yoksa bir bildiği mi var

Canım noolcak bizim bu halimiz bilmem bugünü saymazsak 5 gün daha sabır allahtan ben yarın işe başlıyorum belki daha az düşünürüm

O sisen bnm :) ama herkes sismiyor canim.

Merhaba arkadaşlar benimde ikinci denemem oldu çarşamba günü transfer yapıldı pazartesi de toplama olmuştu. Bizde erkek infertilitesi var ve üç embriyo imha edilmiş bunu duyunca acaba transfer edilen de kalitesizmi diye üzüldük. Benim gibi ikinci gün embriyosu konan oldumu acaba

Cnm biliosun laboratuvar ortamı suni bir ortam sağlıklı embriyolar bile dayanamayabiliyor. Sen hiç sıkma canını en ideal ve doğal ortamına koyulmuş. Tevekkel Allah de inşallah bebişin tutunur.

Ben de negatif e hazırladım hatta herkese de söyledim. Hatta merkezde kan verirken negatif görün bakın dicem sonra da ben demiştim dicem ama yine de çok üzülecem olumsuz olursa çünkü hala içimde bir yerde bir tek umudum var o da Allahtan beklediğim....

İnsan ömrü cok kisa :) su 10 gunu pozitif dusunun de :) gerisini Allaha birakin, eziyet etmeyin bedeninize ve ruhunuza desem de kolay degil biliyorum

selam, bende nisan başında başladım tedaviye. uludağ üni. prof.gürkan uncu. mikroenjeksiyon yapıldı 5.gün transferi. 27 nisan 12.gün kanda 739 çıktı haftaya kontrolüm var
hay maşallah değerin cok güzel canim kac embrio transfer edildi?
ekliorum listemize canim

9. günüm adet sancilari basladi ya uff. Ama bu pozitifte de negatifte de oluyor. 3. gün embriyosu idrarda ne zaman cikar arkadaslar. Elimde test var ama korkudan yapamiyorum.

9. günüm adet sancilari basladi ya uff. Ama bu pozitifte de negatifte de oluyor. 3. gün embriyosu idrarda ne zaman cikar arkadaslar. Elimde test var ama korkudan yapamiyorum.
Canim erken daha yapma sakin, negatif cikabiliyor idrarda , ben 5. Gun embriuosu 9.hin kanda baktirdim cikmisti ama idrar testi yapmamistim, cesaret edememistim yapmaya :)

Canim erken daha yapma sakin, negatif cikabiliyor idrarda , ben 5. Gun embriuosu 9.hin kanda baktirdim cikmisti ama idrar testi yapmamistim, cesaret edememistim yapmaya :)
slm kızlar benı belkı bılırsınız çok panık yapıodum ama artk kararımı werdım transfere başlıcam:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…