yok canim ya bende bir yumurta cok buyumusHarika canım bende doğum kontrol hapı alıyordum ama lucrin geciktirdi sanırım. Hakkımızda hayırlısı.. Şuan belli mi opu tarihin?
benim 2 embriyo canim. ama dondurulmusum yoktu. cok sukur ki 2 keseyi gördük Allah hepimize sabırlar versin. dogum yapmadan inanamiycam heralde.
inşallah canım
Benim de 24ü Transfer Test günüm 7 mayis. Belirti pek yok. Gögüslerde hafif sisme ve hassasiyet. Kasiklarda cok hafif araara batma var.
Günaydın güzel anne adayları bi sorum olacak. Burda bi arkadaş şişlinliği olduğunu ve poziuif sonuç aldığını yazmıştı. Bendeki şişlik transferin ikinci gününden itibaren geçti böyle olan var mı yoksa herkes şiş mi :)
kızlar dr embriyo yu koyduktan sonra hamilesin dedi mi size. Benim ki öyle dedi de motive amaçlı mıydı ki acaba. Yoksa bir bildiği mi varAmin
âmin Cnm B'nde keseyi görsem rahatlıcm senn aşermen falAn var mı?
Canım noolcak bizim bu halimiz bilmem bugünü saymazsak 5 gün daha sabır allahtan ben yarın işe başlıyorum belki daha az düşünürümCnm sorma bende de hiçbir belirt yok. İlk 2 gün evet birşeyler hissettim sonra onlarda kayboldu dımdızlak kaldım bi başıma
Ama şöyle bir şey var göğüslerde ağrı ve hassasiyet var o da estrofemden kaynaklanıyor. Kasık ta ara ara batma oluyor gibi o da progestan dan kaynaklanıyor. Bence yani
Bana hamilesin demedi ama hamile gibi davran dedi on iki gün boyuncakızlar dr embriyo yu koyduktan sonra hamilesin dedi mi size. Benim ki öyle dedi de motive amaçlı mıydı ki acaba. Yoksa bir bildiği mi var
O sisen bnm :) ama herkes sismiyor canim.Günaydın güzel anne adayları bi sorum olacak. Burda bi arkadaş şişlinliği olduğunu ve poziuif sonuç aldığını yazmıştı. Bendeki şişlik transferin ikinci gününden itibaren geçti böyle olan var mı yoksa herkes şiş mi :)
Motivasyon icin soylemistir canim.kızlar dr embriyo yu koyduktan sonra hamilesin dedi mi size. Benim ki öyle dedi de motive amaçlı mıydı ki acaba. Yoksa bir bildiği mi var
Cnm biliosun laboratuvar ortamı suni bir ortam sağlıklı embriyolar bile dayanamayabiliyor. Sen hiç sıkma canını en ideal ve doğal ortamına koyulmuş. Tevekkel Allah de inşallah bebişin tutunur.Merhaba arkadaşlar benimde ikinci denemem oldu çarşamba günü transfer yapıldı pazartesi de toplama olmuştu. Bizde erkek infertilitesi var ve üç embriyo imha edilmiş bunu duyunca acaba transfer edilen de kalitesizmi diye üzüldük. Benim gibi ikinci gün embriyosu konan oldumu acaba
Ayy ilahi çok güldüm canım. Bu uzatmalar biraz zor geçiyo tüm belirtilerim adet olcakmışım gibi kendimi negatif sonuca odakladım doğru yapmıyorum biliyorum ama daha az üzülürüm gibi geliyo böyle yaparsamO sisen bnm :) ama herkes sismiyor canim.
Ben de negatif e hazırladım hatta herkese de söyledim. Hatta merkezde kan verirken negatif görün bakın dicem sonra da ben demiştim dicemAyy ilahi çok güldüm canım. Bu uzatmalar biraz zor geçiyo tüm belirtilerim adet olcakmışım gibi kendimi negatif sonuca odakladım doğru yapmıyorum biliyorum ama daha az üzülürüm gibi geliyo böyle yaparsam
Aramıza hoşgeldin canımValla kızlar zor bi durummuş bu beklemeler:)
Sağol cnm:) 8.günüm gece kasık ağrısından uyuyamiyorum adet olcam die cok korkuyorumAramıza hoşgeldin canım
İnsan ömrü cok kisa :) su 10 gunu pozitif dusunun de :) gerisini Allaha birakin, eziyet etmeyin bedeninize ve ruhunuza desem de kolay degil biliyorumAyy ilahi çok güldüm canım. Bu uzatmalar biraz zor geçiyo tüm belirtilerim adet olcakmışım gibi kendimi negatif sonuca odakladım doğru yapmıyorum biliyorum ama daha az üzülürüm gibi geliyo böyle yaparsam
selam, bende nisan başında başladım tedaviye. uludağ üni. prof.gürkan uncu. mikroenjeksiyon yapıldı 5.gün transferi. 27 nisan 12.gün kanda 739 çıktı haftaya kontrolüm varnisanda tup yapacak kimsecikler yok mu?
hay maşallah değerin cok güzel canim kac embrio transfer edildi?selam, bende nisan başında başladım tedaviye. uludağ üni. prof.gürkan uncu. mikroenjeksiyon yapıldı 5.gün transferi. 27 nisan 12.gün kanda 739 çıktı haftaya kontrolüm var
Canim erken daha yapma sakin, negatif cikabiliyor idrarda , ben 5. Gun embriuosu 9.hin kanda baktirdim cikmisti ama idrar testi yapmamistim, cesaret edememistim yapmaya :)9. günüm adet sancilari basladi ya uff. Ama bu pozitifte de negatifte de oluyor. 3. gün embriyosu idrarda ne zaman cikar arkadaslar. Elimde test var ama korkudan yapamiyorum.
slm kızlar benı belkı bılırsınız çok panık yapıodum ama artk kararımı werdım transfere başlıcam:)))Canim erken daha yapma sakin, negatif cikabiliyor idrarda , ben 5. Gun embriuosu 9.hin kanda baktirdim cikmisti ama idrar testi yapmamistim, cesaret edememistim yapmaya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?