Bilmiyorum bu sene ocak ta hamile kaldigimda kan sulandırıcı ignede olmuştum canimne kadar çok karışık işler bunlar.. benim tek bildiğim sanırım herşeyin bir zamanı var.. hepimizin hakkında hayırlısı olsun. en azından sen doğal kalabiliyorsun. belkide düşmesinin sebebi kandaki pıhtılaşmaydı..
ilki hiç tutmadı.. dondurulmuşlarda kimyasal gebelik .. bakalım şimdiki nasılHiç tutmadı mı yoksa sonradan problem mi oldu öncekiler de
sende hamile misin cnm?Ferah tut içini ben de yapmış tim 2 gün önce tahlilden..allah tamamını erdirsin sağlık la kavus canım bebisine
Benim 5.gün tek embriyo transfer edildi..10.gün 547 13.gün 1531 çıkmıştı..ama hoca 2 hafta sonra ultrason istedi taaaa mayısın 9 unda..ben izmirde yaşıyorum transfer için istanbula geldik ilk deneme orda oldu işte..sende hamile misin cnm?
ilki hiç tutmadı.. dondurulmuşlarda kimyasal gebelik .. bakalım şimdiki nasıl
Bu sefer kucağına alırsın inşallah canımilki hiç tutmadı.. dondurulmuşlarda kimyasal gebelik .. bakalım şimdiki nasıl
Benim de silik çıkmıştı sonra gece koyulasti inşallah sende kanda görürsün pozitifi canimsende hamile misin cnm?
O bende de olmustu, cok tuhaf bir his. Hayra yor arkadasim, iyi olacak, benim testim pozitif cikti , bigun de kesemizi gorduk. SukurKızlar benim de özellikle sol kasığımda sürekli beni huzursuz eden bir ağırlık var bugün.30 unda test günüm Allah'tan hayırlısı
Malesef yumurta boş çıktı.Yine olmadı...İnşallah bu sefer olur.Allah yardimcin olsun
maşallah darısı başıma innşallahO bende de olmustu, cok tuhaf bir his. Hayra yor arkadasim, iyi olacak, benim testim pozitif cikti , bigun de kesemizi gorduk. Sukur
inşallah cnmBenim de silik çıkmıştı sonra gece koyulasti inşallah sende kanda görürsün pozitifi canim
Geçmiş olsun canım benim yaMalesef yumurta boş çıktı.Yine olmadı...
Geçmiş olsun canım..Allah yardımcın olsun..yumurta boş çıktı demek ne demek ben anlamadım kusura bakma ,Malesef yumurta boş çıktı.Yine olmadı...
Benim de ayni gün hadi insallah hepimizin yüzü gülerAynı gün ögrncez hadi hayirlisi bakalim inş. Güzel sonuçlar olur:)
O tuhaf his hamilelik hissi canim benim hic huzursuz olmaKızlar benim de özellikle sol kasığımda sürekli beni huzursuz eden bir ağırlık var bugün.30 unda test günüm Allah'tan hayırlısı
Ah inşallahh Allah ağzından yazsın canım benimO tuhaf his hamilelik hissi canim benim hic huzursuz olma
MerhabaKızlar ben 13 gündür lucrin kullanıyorum. Hala adet olmadım gonalf e başlamak için hevesle bekliyorum ama bir türlü adet olamıyorum. Aranızda bu şekilde adeti geciken vvar mı acaba?
inşallah canım. sen nerede yaptırdın tüp bebeği. ya da tüp bebek mi onu sorayım önce :)Aynı gün ögrncez hadi hayirlisi bakalim inş. Güzel sonuçlar olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?