2015 NiSAN da tüp bebek:))

, post: 40714669, member: 349026"]Canu

Canım benim mutlaka yaptır. B3nim de eşimde problem var. Ama yine de dr rahmini görelim dedi. Tüplerin ddurumunu falan. Tüpler açık çok şükür de küçük bir polip çıktı ve rahmim sağa yatık çıktı. Yani ne var ne yok görülmeli bence. Ve ayrıca ben uyumadan oldum hsg yi biraz ağrı okdu vea aşırı derwce de rahatsızlık hissi oluyor. 50 tane aleti soktu çekti çok mide bulandırıcı işlemdi 1 hafta onun şokunu atlatamadım. Kısacası anestezi al mutlaka[/QUOTE]
Canim listeye baktığında gördüm sen ankara (Adana) tüp bebekte mi tedavi oluyorsun

Canim listeye baktım söyle bi sen ankada tüp bebekte (Adana) mi tedavi oluyor sun

Canm benimde durum seninle birebir ayni 2deneme dondurulmus embriyi bende folik coraspin estrofem kullaniyorm bu gunden itibaren 2estrofem .bant kullanmiyorm ama senin hem ilac hem bant mi hayirli sonuclar olsun ins kac embriyo var kacinci gün. Bende 5 tane 3gün

evet canım hem bant hem estrofem kullanıyorum. Benim 5. Gün embiryosu 6 tane idi ilk transferde 3 u gitti şimdi 3 tane var. Bakalım hakkımızda hayırlısı senin adetinin 6. Günü mu bu gün

Au
Ben dün dr sordum burda kullananlar var merak ettim neden bana vermemis diye. Estrofemle ayniymis hem hap olarak hem bant olarak varmis. Rahim kalinligi icin faln heralde rahim uygun hale gelsin diye ben boyle anladim bana hap verdi
. Aynen öyle.ilk denememde ben de estrofem kullanmıştım.şimdi bantlarla devam ediyorum

Aaa aynı yere gidiyoruz ne zaman başladın sen tesadüfen bak ya canım benim de dktr Feza bey
:) ne güzel ya sayımız artıyor brn yarın transfer oluyorum inşallah cnm. Ayın 16sıydı başladım ben ilk denemem Haktan hayırlısı. Sana neden hsg yapmadılar ki acaba venim rahim sağa yatık görünce mi getek duydu

merhaba arkadaşalr bende bugun tüp bebek merkezine ilk muayeneye gideceğim bahçeci fulyaya giden var mı?

Var mi baska ayni yerde olan yaa ben yalnizim sanıyordum oraya gittiğimde kimse birbiriyle konuşmuyor yaa belki karşılaşmisizdir seninle ben c. Tesi oradaydim. Bu arada tatlım benim hsg cekileli çok oldu ben cektirdim karistirdin sanırım. Benim 2. Denemem dondurulmus transferi olacak memnunmusun Feza bey den canım senin kaç yumi var çok varsa dondur tatlımi inşallah bi daha gerek kalmaz ama yine de dondurma nolur nolmaz ben şimdi diyorum iyi ki dondurulmusm var yoksa tekrar o iğneleri düşünemiyorum. Maşallah hadi hayırlısı inşallah yumuslar tutunur sana.

Au
. Aynen öyle.ilk denememde ben de estrofem kullanmıştım.şimdi bantlarla devam ediyorum
Nereye yapistiriyosun canım sen bantları ben popuslara yapistirdim ama ödem yapabiliyormus bu bantlar ya bi de kilo artışı falan Ayy zaten iğnelerin aldığım Kiloları veremedim bu gidişle yarim dünya olacan heralde :)

İyy evet yaaa şimdi hatırladım bencede çok iğrenç...transfer çok daha rahat bir işlem...ama hsg kötü...
eşimde sorun var beni de muayene etti bi sorun yok dedi acaba hastanede rahim filmi çekilmiyor onun için mi demedi en yakın zamanda arayıp soracağım rahim filmi mi çektireyim sence..

Canım ben şu anda 4 er tane kullanıyorum gün aşırı.2 si kasıklarımda 2 si belimde.transferdrn sonra sürekli Hareketsiz kaldığım için kilo da oldu ödem de

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Benim de transferimin 3. günü bugün ama felaket nezle oldum olumsuz etkileyecek diye çok korkuyorum. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…