2015 NiSAN da tüp bebek:))

Arkadaşlar hamile olan herkesi tebrik ederim ve umarim sonuna kadar sorunsuz bi hamilelik gecirip yavrulariniza kavusursunuz. Negatif sonuc alan ark sabirla beklemelerini kendilerini toparlayip yola devam etmeleriñi öneririm negatif sonuc nasil bir acidir ancak yasayanbilir. Benmde basarisiz denemm

Günaydın arkadaşlar aranızda climare bant kullanan var mı doktor bana bant verdi ne işe yarıyor acaba bu bant merak ettim içeriğinde pek bişey yazmıyor

Gecmis oksun canm Aynen ben de negatif i yaşayanlardanim çok zor bi psikoloji ben 3 ay ara verdim cok düşündüm yaptırmak istemiyordum tekrar ama bi anda karar verip başladım bakalım hayırlısı artık sen ne durumdasn

Estrofem kullaniuorm transfer günümü bekliyorm heyecan korku mutlulukla. 9mayis muhtemelen. Senin nasil gidiyor transfer yapildi mi

Günaydın arkadaşlar aranızda climare bant kullanan var mı doktor bana bant verdi ne işe yarıyor acaba bu bant merak ettim içeriğinde pek bişey yazmıyor
Ben dün dr sordum burda kullananlar var merak ettim neden bana vermemis diye. Estrofemle ayniymis hem hap olarak hem bant olarak varmis. Rahim kalinligi icin faln heralde rahim uygun hale gelsin diye ben boyle anladim bana hap verdi

arkadaşlar günaydın bilen yardım edebilir mi lütfen 3 başarısız tüp bebekten sonra doktorum dondurulmuş embriyoyu deneyelim diyor en son bu ay negatifi gördüm denesem mi yoksa bi rahim filmi mi çektirsem doktor rahim filmi demedi ama araştırmadan da tekrar tedaviye başlamak istemiyorum.. son olarak 1 tane dondurulmuş embriyoyu transfer mi edelim yoksa rahim filmi mi çektireyim.. lütfen yardım eder misiniz çok kararsız kaldım hangisi doğru olur bilemedim.

Benim anlamadığım şey biz ilk tedaviye başlar başlamaz rahim filmi çekilecek dendi. Bunu neden dr lar daha önce yaptırmaz ki

Benim anlamadığım şey biz ilk tedaviye başlar başlamaz rahim filmi çekilecek dendi. Bunu neden dr lar daha önce yaptırmaz ki
eşimde sorun var beni de muayene etti bi sorun yok dedi acaba hastanede rahim filmi çekilmiyor onun için mi demedi en yakın zamanda arayıp soracağım rahim filmi mi çektireyim sence..

Estrofem kullaniuorm transfer günümü bekliyorm heyecan korku mutlulukla. 9mayis muhtemelen. Senin nasil gidiyor transfer yapildi mi
Aaa hayırlı olsun canım ben de estrofem coraspin folik bi de climera bant kullanıyorum vee sanırım transferimiz aynı gün benim hesaplarına göre 9 Mayıs benim bu 2.denrmem dondurulmuş transferi yapılacak. Ama doktorum embiryolari cozdurup durumuna bakicm kaliteli durumdaysa koyunca değilse iptal dedi kısmet artık.heyecan normal de korku verici bişey değil canım rahat ol Rabbim nasip ettiysem zamanı gelmişse tutunur inşallah. Dondurulmuş mu senn ki

Canu
eşimde sorun var beni de muayene etti bi sorun yok dedi acaba hastanede rahim filmi çekilmiyor onun için mi demedi en yakın zamanda arayıp soracağım rahim filmi mi çektireyim sence..
Canım benim mutlaka yaptır. B3nim de eşimde problem var. Ama yine de dr rahmini görelim dedi. Tüplerin ddurumunu falan. Tüpler açık çok şükür de küçük bir polip çıktı ve rahmim sağa yatık çıktı. Yani ne var ne yok görülmeli bence. Ve ayrıca ben uyumadan oldum hsg yi biraz ağrı okdu vea aşırı derwce de rahatsızlık hissi oluyor. 50 tane aleti soktu çekti çok mide bulandırıcı işlemdi 1 hafta onun şokunu atlatamadım. Kısacası anestezi al mutlaka

Ben dün dr sordum burda kullananlar var merak ettim neden bana vermemis diye. Estrofemle ayniymis hem hap olarak hem bant olarak varmis. Rahim kalinligi icin faln heralde rahim uygun hale gelsin diye ben boyle anladim bana hap verdi
Hmm anladım ben estrofem de kullanıyorum ilkinde bant vermemişti o yüzden merak etmiştim . Cumartesi gitmiştim doktor çok yoğundu ilacı hemşire ler yazıyo sormaya fırsat olmadı diktoruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…