- 26 Kasım 2014
- 929
- 1.036
- 33
- 45
Canım benim kanamam biliyorsun gebeliğimin ilk 2.5 aydır hep yaşadın sonra bir ara Kesilmişti sonra bir anda iç çamaşırımı ve pijamamı kirletecek kadar geldi ardından hemen iğne vurdurdum eve geldim aynı şekilde tekrar kanamam oldu ilaca başladım hem iğne hem ilaç sonra durdu çok şükür Bebeğin kalp atışları iyidi şimdi evde 10-15 gün doktor yatış verdi canım ama benim ara ara kanama Olmasının sebebi ilk başka ikiz başlayıp sonra birini kaybettikten sonra ara ara sürekli rahim içinde kanama odakları oluştuSaol canim senn ne kadardı.kanamam benim epey var bildigin ama su an kesilmis gibi. Bebegim iyidir inşallah dimi
Benden bu gelen ne acaba bana da iki tane embryo transfer edlmssti test günü kanamam olmstu.ilk defa bu kd4 fazla ama doktor da bi sey demio sinir oldm.burda da en yakin ii hastane 2 3 saat doktor katiyen yolculuk yok dediCanım benim kanamam biliyorsun gebeliğimin ilk 2.5 aydır hep yaşadın sonra bir ara Kesilmişti sonra bir anda iç çamaşırımı ve pijamamı kirletecek kadar geldi ardından hemen iğne vurdurdum eve geldim aynı şekilde tekrar kanamam oldu ilaca başladım hem iğne hem ilaç sonra durdu çok şükür Bebeğin kalp atışları iyidi şimdi evde 10-15 gün doktor yatış verdi canım ama benim ara ara kanama Olmasının sebebi ilk başka ikiz başlayıp sonra birini kaybettikten sonra ara ara sürekli rahim içinde kanama odakları oluştu
9 ay kanamasi olanlar var, bebegine hicbirsey olmaz Allahin izniyle, sen stres yapma yeter:))Kanamam durdu gibi,bebegim hala iyidir dimi inşallah bi sey olsa parca dusururdun dedi hemsire
Kanamam durdu gibi,bebegim hala iyidir dimi inşallah bi sey olsa parca dusururdun dedi hemsire
Allh razi olsun canim insallah hepimiz aliriz sag salim kucagimiziaAllah korusun canım kötü şeyler getirme aklına Rabbime emanetsiniz iyi şeyler düşün iyi olsun sağlıkla hayırla alacaksın inşallah kucagina bol bol insirah süresi oku ve salavat cek
Çok gecmiş olsun canım. Kanaması olan çok oluyo merak etme bolbol dinlen.Benden bu gelen ne acaba bana da iki tane embryo transfer edlmssti test günü kanamam olmstu.ilk defa bu kd4 fazla ama doktor da bi sey demio sinir oldm.burda da en yakin ii hastane 2 3 saat doktor katiyen yolculuk yok dedi
Canim gecmis olsun bir andami kanaman oldu eger cocugun iyise korma dinlenBenden bu gelen ne acaba bana da iki tane embryo transfer edlmssti test ünü kanamam olmstu.ilk defa bu kd4 fazla ama doktor da bi sey demio sinir oldm.burda da en yakin ii hastane 2 3 saat doktor katiyen yolculuk yok dedi
Cnm Allahim yardimcin olsun rabbim yavrularini sana bagislasin burdaki hepimiz yavrularimizi zor bulduk hepizin yavrularini bize bagislasin rabbim kalbimiz ve dualarimiz seninleGeçmiş olsun canım. Bişey olmaz Alahın izniyle. Yat dinlen bolbol.
Canım çok srvindim maşallah. inşallah darısı ayvakabuğu ve shopping in başına :)cupcakeask ayvakabuguu B batmanbeginn fatimanur shopping ve alintilayamadigim kizlar hepsi dualariniz iicn cok tesekkr ederm hala hastanedeyim.doktor ultrasnda bakti bebeginin masallhi var dedi.erkek buyuk ihtmal dedi.rahim agzin da iyi dedi.tahmin edyrm ki bu kanama rahim agzi kaynakli doktorn knstklarndan oyle anladim
Amin amin inşallah.hahha yaa bilio musun bizim orda da oyle derler gelinin hayrli olsun :)saglikli versin Allhim cok şükürCanım çok srvindim maşallah. inşallah darısı ayvakabuğu ve shopping in başına :)
Demek kaynana olacaksınhayırlı olsun
ben sadece 2 kere 1 gün arayla hissettim. onun dışında hissedemedimKizlae 18.haftann icjnde olup harektlerinj hisseden var mi aranızda
Kizlae 18.haftann icjnde olup harektlerinj hisseden var mi aranızda
sorma ya bende bir kez karnımı hareket ettirdi o derece net hissettim. şimdi de tık yok. sinir oluyorummmmmmm haber alamayınca uykularım kaçıyorrrYa bi sey hissedyrm ama emin olamiyorum bi sey ana bi tane pat tamm daha bi sey yok
Canım bununla geçmiş olsun Rabbim ne sana nede oğluşuna bir daha böyle sıkıntı yaşatmasın inşallahAmin amin inşallah.hahha yaa bilio musun bizim orda da oyle derler gelinin hayrli olsun :)saglikli versin Allhim cok şükür
ben geçen hafta hissettim hatta gördüm ondan beri bişe hissedemedim maalesef cnmBugün kontrolumuz vardı teyzeleri şükürler olsun Rabbim hersey yolunda.Doktor amcamız her gidisimizde bütün herseyin tek tek bakıyor bugün beyincigine kadar gördük Rabbim isteyen herkese nasip etsin.bu arada bugün kan hapı ve kalsiyum+magnezyuma başladık.Kizlar özellikle gece yattiginizda ve sabahlari kendinizi bir yoklayin ben en çok o zaman icimdeki varlığını hissediyorum melegimin tarif edemem ama bişeyler yapıyor içerde. Bütün doğum yapan arkadaslarima soruyorum hepsi 21 den sonra hissetmisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?