canım ben o şekilde hisstmekten bahsetmiyorum.mide bulantım yok koku hassyti çok az var.çok uyuydm o da geçti sadece göğslerim şiş damarları belli bu kadarGünaydın canın acaba bir doktoramı gitsen yine.... Ama ben şimdi hamişlik ile ilgili kitap okuyorum orada 3. Ay olana kadar hissetmesini yazıyor... Çok nadir anneler hissedermiş... Bende sadece sağ kasığıma batma oluyor o şekilde hissediyorum... Birde herseye karşı hassasiyetlik var
Gunaydin canim benim test tarihim cumartesi gunu insallah guzel haber veririm size :) ama ben cok feci cir cir oldum sadece sabahlari oluyor neden oldu bilmGünaydın melek anneler.... Bu hafta aramızda sonuç alacak arkadaşlar vardı onlardan haber alamadık....
basbelasiyim canın sonuç alacaklardan biri sendin Hatırladığım kadarı ile...
Bir arkadaş dah vardı dün sonuç alacaktı... Ne oldu ?
korluyorum ya bebegim tutunmussa ona birsey olursa diyeMuhtemelen kabız olmamak için lifli gıdalar tüketiyorsundur ondan olmuştur... Bol su tüket canım
canım ben o şekilde hisstmekten bahsetmiyorum.mide bulantım yok koku hassyti çok az var.çok uyuydm o da geçti sadece göğslerim şiş damarları belli bu kadar
Canim beniiimm ne yanlis anlicam cok sagol cevap verdin.duramadim baska dktra gttm az once bebeğin gayet saglikki kalbi de atiyor sen bulantim yok diyince sagliksz bi gebelik mi ddye dusundm dedi baktı boyunu ölçtu 1.93 cm .icime ates düştü duramadim iyi k8 de gtmisimGünaydın canım
Yanlış anlama benide 1 ay çok uzun bir zaman aralığı hamileliğin ilk aylarına göre 3 ay geçtikten sonra bile 3 haftaya çıkarıyorlar başka bir doktora gitsen hem için rahat etmiş olur.Gecen hafta kanamam olunca doktorum bebek seni tekmeliyene kadar ne zaman istersen canın sıkılsa bile atla gel dedi tabi benim kendi dusuncem
Canim beniiimm ne yanlis anlicam cok sagol cevap verdin.duramadim baska dktra gttm az once bebeğin gayet saglikki kalbi de atiyor sen bulantim yok diyince sagliksz bi gebelik mi ddye dusundm dedi baktı boyunu ölçtu 1.93 cm .icime ates düştü duramadim iyi k8 de gtmisim
aynen canım cok saol moral oldun doktor da öyle diyince biraaz bozldum aama gayet sağlıklı dedi inş sağlıklı hayrlı bebeklermz olur isteyen bütün arkdslarımızn .bol bol dua edelim.teşekk ederm tekrarAslında mide bulantısı varsa sanki bebek sağlıklı gibi bi inanış var halk arasında öyle bişey yok demekki senin hamileliğin böyle geçecek ne güzel ben bazen zorlamaktan altıma kaciriyorum haliyle mide boşken bişey çıkmıyor tadını çıkar canım hamileliginin şükür olsun bugünumuze bebisler sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil
Ama canım bu her gebede hissedilmez şanslısın ne güzel çok rahat gebelik geçiyorsun maşallah canımcanım ben o şekilde hisstmekten bahsetmiyorum.mide bulantım yok koku hassyti çok az var.çok uyuydm o da geçti sadece göğslerim şiş damarları belli bu kadar
çok şükür canım çok şükür Allhım dağına göre kar veriyor çok şükürAma canım bu her gebede hissedilmez şanslısın ne güzel çok rahat gebelik geçiyorsun maşallah canım
geçmiş olsun canım çalışıo musn?çalışmıosan bol bol yat su iç ve dua oku ,ya mübdi esmasını çek bol bolArkadaşlar doktordan geldim bebişim maşallah çok sağlıklıymış çok sevindim ama benim rahimde kanama odakları çoğalmış düşük riskin devam ediyor sürekli yatış verdi... Rabbim bebişimi korusun...üzüldüm ama yapacak bişey yok bol bol dua edip dinleneceğim Allah'ın izniyle
Canim dualarim seninle inan,korkma bisey olmayacak insallah rabbimin izniyleArkadaşlar doktordan geldim bebişim maşallah çok sağlıklıymış çok sevindim ama benim rahimde kanama odakları çoğalmış düşük riskin devam ediyor sürekli yatış verdi... Rabbim bebişimi korusun...üzüldüm ama yapacak bişey yok bol bol dua edip dinleneceğim Allah'ın izniyle
Yok canım çalışmıyorum... 1 buçuk sene önce çalışmayı bıraktım... Allahtan öyle bir sorunum yok Bide çalışsaydım ne yapardım bilmiyorum Allah çalışan Arkadaşlara yardım etsin...geçmiş olsun canım çalışıo musn?çalışmıosan bol bol yat su iç ve dua oku ,ya mübdi esmasını çek bol bol
Çok teşekkür ederim canım sen nasılsın?Canim dualarim seninle inan,korkma bisey olmayacak insallah rabbimin izniyle
canım çok geçmiş olsun .. aynı durumları yaşayan biri olarak seni çok iyi anlarım.. önemli olan bebişinin gayet sağlıklı olması :) bol bol dinlen hiçbir iş yapma.. progestan iğne verdi mi doktorun ? birde kanaman varmı ?Arkadaşlar doktordan geldim bebişim maşallah çok sağlıklıymış çok sevindim ama benim rahimde kanama odakları çoğalmış düşük riskin devam ediyor sürekli yatış verdi... Rabbim bebişimi korusun...üzüldüm ama yapacak bişey yok bol bol dua edip dinleneceğim Allah'ın izniyle
Canım ben transferimden beri progestron iğne ve crinonel jel sabah akşam kullanıyorum ben dışarıdan bir kanama görmüyormuyorum fakat rahim içinde kanama odakları devam ediyor üstelik ilk gittiğimden de çoğalmış durumda farklı yerlerde de kanama odağı oluşmuş... Bu beni tatbiki Korkutuyor fakat daha önceden ben burada bu Tür Şeyler geçiren anneleri Hatırlıyorum onların bebekleri duruyordu... Inşallah hepimizin ki bizimle dururcanım çok geçmiş olsun .. aynı durumları yaşayan biri olarak seni çok iyi anlarım.. önemli olan bebişinin gayet sağlıklı olması :) bol bol dinlen hiçbir iş yapma.. progestan iğne verdi mi doktorun ? birde kanaman varmı ?
Tünaydın canımTünaydın güzel anneler ve melekleri
Canım ben transferimden beri progestron iğne ve crinonel jel sabah akşam kullanıyorum ben dışarıdan bir kanama görmüyormuyorum fakat rahim içinde kanama odakları devam ediyor üstelik ilk gittiğimden de çoğalmış durumda farklı yerlerde de kanama odağı oluşmuş... Bu beni tatbiki Korkutuyor fakat daha önceden ben burada bu Tür Şeyler geçiren anneleri Hatırlıyorum onların bebekleri duruyordu... Inşallah hepimizin ki bizimle durur
Canım ilk Başlarda bende de kaşıntı ve hatta deri üzerinde kızarıklıklar oldu sonra geçti kendi kendimi hep telkin ettim o dönemde bu ilacı kullanmak zorundasın Bebeğin için çok iyi geliyor dedim en önemlisi bu hormonlar zaten bizim kendi vücudumuzda üretiyor dedim... Sonra bitti baktım kendi kendine geçmiş gitmişdışarıdan bir kanama yoksa merak etme. sadece dikkatli olman lazım . iğne ve istirahatle herşey yoluna girer.. bu arada progestan iğne bende kaşıntı yapıyor çoksende de oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?