2015 NiSAN da tüp bebek:))

canım ben o şekilde hisstmekten bahsetmiyorum.mide bulantım yok koku hassyti çok az var.çok uyuydm o da geçti sadece göğslerim şiş damarları belli bu kadar

Gunaydin canim benim test tarihim cumartesi gunu insallah guzel haber veririm size :) ama ben cok feci cir cir oldum sadece sabahlari oluyor neden oldu bilm
Muhtemelen kabız olmamak için lifli gıdalar tüketiyorsundur ondan olmuştur... Bol su tüket canım
korluyorum ya bebegim tutunmussa ona birsey olursa diye

canım ben o şekilde hisstmekten bahsetmiyorum.mide bulantım yok koku hassyti çok az var.çok uyuydm o da geçti sadece göğslerim şiş damarları belli bu kadar

Günaydın canım
Yanlış anlama benide 1 ay çok uzun bir zaman aralığı hamileliğin ilk aylarına göre 3 ay geçtikten sonra bile 3 haftaya çıkarıyorlar başka bir doktora gitsen hem için rahat etmiş olur.Gecen hafta kanamam olunca doktorum bebek seni tekmeliyene kadar ne zaman istersen canın sıkılsa bile atla gel dedi tabi benim kendi dusuncem

Canim beniiimm ne yanlis anlicam cok sagol cevap verdin.duramadim baska dktra gttm az once bebeğin gayet saglikki kalbi de atiyor sen bulantim yok diyince sagliksz bi gebelik mi ddye dusundm dedi baktı boyunu ölçtu 1.93 cm .icime ates düştü duramadim iyi k8 de gtmisim

Aslında mide bulantısı varsa sanki bebek sağlıklı gibi bi inanış var halk arasında öyle bişey yok demekki senin hamileliğin böyle geçecek ne güzel ben bazen zorlamaktan altıma kaciriyorum haliyle mide boşken bişey çıkmıyor tadını çıkar canım hamileliginin şükür olsun bugünumuze bebisler sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil

aynen canım cok saol moral oldun doktor da öyle diyince biraaz bozldum aama gayet sağlıklı dedi inş sağlıklı hayrlı bebeklermz olur isteyen bütün arkdslarımızn .bol bol dua edelim.teşekk ederm tekrar

Ama canım bu her gebede hissedilmez şanslısın ne güzel çok rahat gebelik geçiyorsun maşallah canım

Arkadaşlar doktordan geldim bebişim maşallah çok sağlıklıymış çok sevindim ama benim rahimde kanama odakları çoğalmış düşük riskin devam ediyor sürekli yatış verdi... Rabbim bebişimi korusun...üzüldüm ama yapacak bişey yok bol bol dua edip dinleneceğim Allah'ın izniyle

geçmiş olsun canım çalışıo musn?çalışmıosan bol bol yat su iç ve dua oku ,ya mübdi esmasını çek bol bol

Canim dualarim seninle inan,korkma bisey olmayacak insallah rabbimin izniyle

geçmiş olsun canım çalışıo musn?çalışmıosan bol bol yat su iç ve dua oku ,ya mübdi esmasını çek bol bol
Yok canım çalışmıyorum... 1 buçuk sene önce çalışmayı bıraktım... Allahtan öyle bir sorunum yok Bide çalışsaydım ne yapardım bilmiyorum Allah çalışan Arkadaşlara yardım etsin...

canım çok geçmiş olsun .. aynı durumları yaşayan biri olarak seni çok iyi anlarım.. önemli olan bebişinin gayet sağlıklı olması :) bol bol dinlen hiçbir iş yapma.. progestan iğne verdi mi doktorun ? birde kanaman varmı ?

Canım ben transferimden beri progestron iğne ve crinonel jel sabah akşam kullanıyorum ben dışarıdan bir kanama görmüyormuyorum fakat rahim içinde kanama odakları devam ediyor üstelik ilk gittiğimden de çoğalmış durumda farklı yerlerde de kanama odağı oluşmuş... Bu beni tatbiki Korkutuyor fakat daha önceden ben burada bu Tür Şeyler geçiren anneleri Hatırlıyorum onların bebekleri duruyordu... Inşallah hepimizin ki bizimle durur

dışarıdan bir kanama yoksa merak etme. sadece dikkatli olman lazım . iğne ve istirahatle herşey yoluna girer.. bu arada progestan iğne bende kaşıntı yapıyor çok sende de oluyor mu?

dışarıdan bir kanama yoksa merak etme. sadece dikkatli olman lazım . iğne ve istirahatle herşey yoluna girer.. bu arada progestan iğne bende kaşıntı yapıyor çok sende de oluyor mu?
Canım ilk Başlarda bende de kaşıntı ve hatta deri üzerinde kızarıklıklar oldu sonra geçti kendi kendimi hep telkin ettim o dönemde bu ilacı kullanmak zorundasın Bebeğin için çok iyi geliyor dedim en önemlisi bu hormonlar zaten bizim kendi vücudumuzda üretiyor dedim... Sonra bitti baktım kendi kendine geçmiş gitmiş benim rahim ağzım kapanmış doktor öyle dedi... Tabi doktorada çekindim soramadım bu içerdeki kanama nereye gidiyor anlamadın sen biliyormusun

valla bende pıhtı şeklinde koyu kahve olarak devam etti bir süre. ama sonra düzeldi çok şükür şuan yok. kanama sanırım içeride dağılıyor bu konuda pek bilgim yok ..rahim ağzımın kapalı olup olmadığını söylemedi bak doktorum.. ultrasonda mı görüyor? c.tesi gittiğimde ona göre sorayım bari bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…