2015 NiSAN da tüp bebek:))

Evet ultrasonda. Bakarak söyledi hatta gösterdide sende sor bu çok önemli canım... Zaten verdiği usg kağıdındada görünüyor...Artık Hayırlısı olur Hakkımızda Rabbim herkesin yardımcısı olsun şimdi bende hamile yastığı araştırıyorum internetten almak için çünkü doktor kanama devam ediyor deyince ne yan yatabiliyorum korkumdan ne yüzüstü bari hamiş yastığı alayım desteklesin dedim

Kuzum sakin korkma benim arkadasimada tup bebekten sonra rahim kanamasi vardi 9ay kanamayla gecirdi yatti ama gecen hafta Ikizlerini cikardi suanda bir oglu bir kizi var ve dogdular bir haftalik bile oldular

Saolasin canim dualariniza cok ihtiyacim var

Hepimiz bu yollardan geçtik canım ben ilk denememde negatif almıştım sonraki denemem dondurulmuş oldu hamile kaldım ama 8.haftada troid yüzünden bebeğimin kalbi durdu hiç yılmadan eşimle duayla ibadetle sabirla yolumuza devam ettik Rabbim yeniden nasip etti.Sabir sabır sabır Rabbim sabreden kulllarını sever

Merhaba arkadaşlar , bu konuda hamılelık haberını alan cok olmus cok sevındım hepınızın gozu aydın , sızlere bır sorum olucak, bende pazartesı gunu 5. Gun embrıyo transferı oldum , 2 tane koydurdum, ertesı gun hafıf acık pembe akıntı geldı, doktorum tahrıse baglıdır normal dedı, dün yanı 3. Gunde sabah adet agrısı ıle uyandım koyu kahverengı yogun akıntı gelmıs , gun ıcerısınde gene oeceteye sıldıgımde tertemız degıl hafıf bır sarılık kahvelık geliyor , bugun 4. Gun gene adet agrısı ıle uyandım ,hafıf kahvelik devam edıyor, doktorum boyle seyler cok normal ne ıyıye be kotuye ısaret degıl dedı , benım gıbı yasayanlar olup pozıtıf sonuc alan oldumu yada kupkurumu olması gerekıyordu cevaplarsanız cok sevınırım

Haklisin canim rabbim sabir ve guc versin hepimize

canım ben anlatim sen karşılaştır.28 nisanda transfer oldum 5. gün embriyo iki tane koydular.5 mayıs yani transferden yedi gün snra sabah kahve akıntım gelmşti azdı ama ben de bez gibi bi şey koydum biraz daha koyu biraz daha fazla akıntım gelmşti öğlene durdu.iki gün snra yani transferden snra 9. gün bn kan testi yaptrdım poztfdi sonucu adktan bi sa snra açık pembe koyu kahve kırmızı ortaya karışık bi akıntım oldu adet ağrsyla hemşireyi aradım.normal dedi yok dedm içim rahat değil günde 3 kere progestan 200mg fitil atıodum.hemşireye npim dedim o da progestan iğne var onu vurul dedi devam ederse artık iğneye döneriz dedi.iğneyi vuruldım ertesi gün akıntı azalrk drmştu iki gün snra kan ikiye ktlnmştı.15 gün snra da keseyi görmeyi Rabbim nasip etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…