- 18 Ağustos 2014
- 513
- 593
- 103
- 40
Disari cikip gezmiyorum ama yatmiyorumda artik banyo yapamadim hala ondan cekinerek dua ediyorum insallah Allahim kabul eder[/QUOTE]Amin canim insallah ne bileyim sende biliyorsun beklemek zor geliyor oysaki surec ne zor gobegim her yeri morluk baskasi yapsa kiyameti kopaririz insallah bu
Tabiki canım beklemek çok zor biliyorum belirsiz bir süreç ama bu dönemi gezerek kitap okuyarak ibadet ederek geçirmek insanı rahatlatır ben hiç takılmamistim transfer olduğumu çoğu zaman unutuyorudum eşim hatirlatiyordu bir yerlere uzaninca inan bU bekleme süresi hiç bitmiyor sonra keseyigörim aman kalp atıslarıni duyim o süreç hiç bitmeyecek inan:)
Disari cikip gezmiyorum ama yatmiyorumda artik banyo yapamadim hala ondan cekinerek dua ediyorum insallah Allahim kabul eder
Disari cikip gezmiyorum ama yatmiyorumda artik banyo yapamadim hala ondan cekinerek dua ediyorum insallah Allahim kabul eder[/QUOTE]Amin canim insallah ne bileyim sende biliyorsun beklemek zor geliyor oysaki surec ne zor gobegim her yeri morluk baskasi yapsa kiyameti kopaririz insallah bu kadar seye sonuc iyi olur[/QUOTE
Tabiki canım beklemek çok zor biliyorum belirsiz bir süreç ama bu dönemi gezerek kitap okuyarak ibadet ederek geçirmek insanı rahatlatır ben hiç takılmamistim transfer olduğumu çoğu zaman unutuyorudum eşim hatirlatiyordu bir yerlere uzaninca inan bU bekleme süresi hiç bitmiyor sonra keseyigörim aman kalp atıslarıni duyim o süreç hiç bitmeyecek inan:)
bbanyo etme mi dediler canım ?[/QUOTE]Disari cikip gezmiyorum ama yatmiyorumda artik banyo yapamadim hala ondan cekinerek dua ediyorum insallah Allahim kabul eder
Bende bugun oyle diyorum gerinerek yatmayi uyumayi ozledim :)içimde sürekli gerinme isteği ama gerinmekten korkuyorum zararlı diye duydum şöyle bi masaj yapsa biri baana bi rahtlıcam ki
cnm o bendede var dokr. cocuk ve kese büyüdükce gerneşme isteği olur dedi sakın gerneşme dediiçimde sürekli gerinme isteği ama gerinmekten korkuyorum zararlı diye duydum şöyle bi masaj yapsa biri baana bi rahtlıcam ki
3-4 gun bekletin drdiler bende riske atmak ostemedim haftasonu banyo yaparim dedim zaten adet gibi agrilarim basladi korkuyorum regl olcam diye[/QUOTE]bbanyo etme mi dediler canım ?
ölecem ama sağa sola bişyler yapıoyrum o his geçsin ferdiun kunak gibi harktler yapıyorumcnm o bendede var dokr. cocuk ve kese büyüdükce gerneşme isteği olur dedi sakın gerneşme dedi
3-4 gun bekletin drdiler bende riske atmak ostemedim haftasonu banyo yaparim dedim zaten adet gibi agrilarim basladi korkuyorum regl olcam diye[/QUOTE]bbanyo etme mi dediler canım ?
cnm korkma ben baya baya adet sancısı çekmiştim kabızda oldum herşeyi yasadım[/QUOTE]3-4 gun bekletin drdiler bende riske atmak ostemedim haftasonu banyo yaparim dedim zaten adet gibi agrilarim basladi korkuyorum regl olcam diye
cnm korkma ben baya baya adet sancısı çekmiştim kabızda oldum herşeyi yasadım[/QUOTE]3-4 gun bekletin drdiler bende riske atmak ostemedim haftasonu banyo yaparim dedim zaten adet gibi agrilarim basladi korkuyorum regl olcam diye
canım korkma zaten şu an adet olamazsın diye bilyrm neden? çnkü verilen ilaçlar adet olmanı engeller bi zaman,inş hayrlısyla da olama zaten hamile kal :)[/QUOTE]3-4 gun bekletin drdiler bende riske atmak ostemedim haftasonu banyo yaparim dedim zaten adet gibi agrilarim basladi korkuyorum regl olcam diye
Canım neden bilmiyorum senin bebiş çok güzel tutunacak diye içime doğuyor... Sende güzel düşüm bu 11-12 gün Geçmek bilmez en Güzeli balkonda kitab oku seni dinlendirecek Müzikler dinle annenle balkonda bayan bayana dedikodu keyfi yapınBende bugun oyle diyorum gerinerek yatmayi uyumayi ozledim :)
<elinde değil seni anlıyırum bizde yaşadık cnmNe bileyim ya dedim acaba tutmadi ondanmi agrim yok korkuyorum
Amin insallah canim Rabbim guzel gonlune baguslasin.. valla oyle yapiyoruz annenle vakit geciremiyorduk isten gucten simdi bol bol vakit geciriyoruz :)
Canım neden bilmiyorum senin bebiş çok güzel tutunacak diye içime doğuyor... Sende güzel düşüm bu 11-12 gün Geçmek bilmez en Güzeli balkonda kitab oku seni dinlendirecek Müzikler dinle annenle balkonda bayan bayana dedikodu keyfi yapınannen sana teze meyve suyu soksun kendinede kahve yapsınnn ohhh demeyin keyfinize.... Bak sonra mide bulantılarım başlayınca balkonda keyif yaptığım günleri özlersin...
haaaaa haaa kuzummmm kıyamam sana benim bu gerneşme sabahları oluyo ben kabızlıkla ugraşınca uyamıyorum bile bugün öglen birazcık uyumuşum demiştim gaz sancısı gene kaldırdıölecem ama sağa sola bişyler yapıoyrum o his geçsin ferdiun kunak gibi harktler yapıyorumbaşım ağrıyo uykum geliyo bişyler yapmka istyrm
neler denedim cnm aklına gelmiyecek şeyler dr eger kabızlığın böyle şiddetli giderse çocugun gelişimini engeller kaybedebilirsin dediKızlar kabızlık için kuru kayısı deneyin ben hayatımda kabiz olmayan insan hem hamilelik hem de kullandığımız ilaçlardan oldum malesef zaten hamileliğin ilk aylarında bağırsak hareketleri çok yavaşlıyor suskinligimiz de ondan.tavsiye ederim düzenli yiyin ise yariyor
Canın doktorunla konuşsan sana duphalac falan verse bu sorunundan kurtulursun gebelerde kullanabiliyor bu ilacı... Bu şekilde devam edersen hemoroid olabilirsin çok dikkat etmesin kimisinde Kays'ı falan çözüm olmuyor..neler denedim cnm aklına gelmiyecek şeyler dr eger kabızlığın böyle şiddetli giderse çocugun gelişimini engeller kaybedebilirsin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?