2015 NiSAN da tüp bebek:))

Disari cikip gezmiyorum ama yatmiyorumda artik banyo yapamadim hala ondan cekinerek dua ediyorum insallah Allahim kabul eder[/QUOTE]

ben ilk denememde evdeyim genellikle negatifti ikinci ve üçüncü denememdede gezdim dolaştım ise başladım ikiside tuttu banyo olayı bende ilk 5 gün yapmamıştim kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle takıl

Disari cikip gezmiyorum ama yatmiyorumda artik banyo yapamadim hala ondan cekinerek dua ediyorum insallah Allahim kabul eder

ben ilk denememde evdeyim genellikle negatifti ikinci ve üçüncü denememdede gezdim dolaştım ise başladım ikiside tuttu banyo olayı bende ilk 5 gün yapmamıştim kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle takıl[/QUOTE]
Amnemlerin evi mustakil merdivenden inip cikma dedi doktor ondan cikamiyorum ama balkondayim surekli :)

Disari cikip gezmiyorum ama yatmiyorumda artik banyo yapamadim hala ondan cekinerek dua ediyorum insallah Allahim kabul eder[/QUOTE]
bbanyo etme mi dediler canım ?

Disari cikip gezmiyorum ama yatmiyorumda artik banyo yapamadim hala ondan cekinerek dua ediyorum insallah Allahim kabul eder
bbanyo etme mi dediler canım ?[/QUOTE]
3-4 gun bekletin drdiler bende riske atmak ostemedim haftasonu banyo yaparim dedim zaten adet gibi agrilarim basladi korkuyorum regl olcam diye

bbanyo etme mi dediler canım ?
3-4 gun bekletin drdiler bende riske atmak ostemedim haftasonu banyo yaparim dedim zaten adet gibi agrilarim basladi korkuyorum regl olcam diye[/QUOTE]
canım korkma zaten şu an adet olamazsın diye bilyrm neden? çnkü verilen ilaçlar adet olmanı engeller bi zaman,inş hayrlısyla da olama zaten hamile kal :)

3-4 gun bekletin drdiler bende riske atmak ostemedim haftasonu banyo yaparim dedim zaten adet gibi agrilarim basladi korkuyorum regl olcam diye
cnm korkma ben baya baya adet sancısı çekmiştim kabızda oldum herşeyi yasadım[/QUOTE]
bu arada ben transferden geldim sabahına yaptım galiba,ama sen doktroun ne derse onu yap bana yapablrsn demişlerdi yasak yoktu sadece ılık suyla şartı.onu da doktr demedi ben etraftan duydum.kız benm doktor çok serbestmiş

canım korkma zaten şu an adet olamazsın diye bilyrm neden? çnkü verilen ilaçlar adet olmanı engeller bi zaman,inş hayrlısyla da olama zaten hamile kal :)[/QUOTE]
Amin ne cok yordum demi sizi cok soru sordum :)

Bende bugun oyle diyorum gerinerek yatmayi uyumayi ozledim :)
Canım neden bilmiyorum senin bebiş çok güzel tutunacak diye içime doğuyor... Sende güzel düşüm bu 11-12 gün Geçmek bilmez en Güzeli balkonda kitab oku seni dinlendirecek Müzikler dinle annenle balkonda bayan bayana dedikodu keyfi yapın annen sana teze meyve suyu soksun kendinede kahve yapsınnn ohhh demeyin keyfinize.... Bak sonra mide bulantılarım başlayınca balkonda keyif yaptığım günleri özlersin...

Amin insallah canim Rabbim guzel gonlune baguslasin.. valla oyle yapiyoruz annenle vakit geciremiyorduk isten gucten simdi bol bol vakit geciriyoruz :)

ölecem ama sağa sola bişyler yapıoyrum o his geçsin ferdiun kunak gibi harktler yapıyorum başım ağrıyo uykum geliyo bişyler yapmka istyrm
haaaaa haaa kuzummmm kıyamam sana benim bu gerneşme sabahları oluyo ben kabızlıkla ugraşınca uyamıyorum bile bugün öglen birazcık uyumuşum demiştim gaz sancısı gene kaldırdı

neler denedim cnm aklına gelmiyecek şeyler dr eger kabızlığın böyle şiddetli giderse çocugun gelişimini engeller kaybedebilirsin dedi

neler denedim cnm aklına gelmiyecek şeyler dr eger kabızlığın böyle şiddetli giderse çocugun gelişimini engeller kaybedebilirsin dedi
Canın doktorunla konuşsan sana duphalac falan verse bu sorunundan kurtulursun gebelerde kullanabiliyor bu ilacı... Bu şekilde devam edersen hemoroid olabilirsin çok dikkat etmesin kimisinde Kays'ı falan çözüm olmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…