- 13 Eylül 2014
- 479
- 243
- 33
aa çok mu cnm ya benim Allahtan az oluyorMİDE BULANTISI İLE BOĞUŞUOZ CNM
cnm şu an hiçbir belirti arama çünkü bir şey belli olmuyır bu aşamada hatta adet ağrıların varsa onları bile yaşarsınKizlar ben pazartesi transfer oldum bugun hic agrim sizim kalmadi acaba tutmadimi sizde nwler oldu
MİDE BULANTISI İLE BOĞUŞUOZ CNM
Ne bileyim ya dedim acaba tutmadi ondanmi agrim yok korkuyorumcnm şu an hiçbir belirti arama çünkü bir şey belli olmuyır bu aşamada hatta adet ağrıların varsa onları bile yaşarsın
hiç böle düşünme arkadaşım ne bir ağrı ne bir sızı ne başka bi şey hiç bi şey olmadı bende 28nisan transfer oldum 5 mayıstı çoookkk aacık kahve akıntım oldu - ki burda illa olcak diye bi şey yok- snra test yaptım hatta normalde çıknlara göre düşük bi değerdi.şimdi 9. haftadyım olmasını istedğimden değil de ara sıra baş ağrısı dışında hiçbir belirtim de yokNe bileyim ya dedim acaba tutmadi ondanmi agrim yok korkuyorum
Masallah Allahim hepimize hayirli saglikli evlatlar versin insallah cok saol destegin icinhiç böle düşünme arkadaşım ne bir ağrı ne bir sızı ne başka bi şey hiç bi şey olmadı bende 28nisan transfer oldum 5 mayıstı çoookkk aacık kahve akıntım oldu - ki burda illa olcak diye bi şey yok- snra test yaptım hatta normalde çıknlara göre düşük bi değerdi.şimdi 9. haftadyım olmasını istedğimden değil de ara sıra baş ağrısı dışında hiçbir belirtim de yok
ne demek biz de bekledik bliyorz bu zaman zor geçiyor ama belirtim yok diyerek kendini üzmeMasallah Allahim hepimize hayirli saglikli evlatlar versin insallah cok saol destegin icin
Canim benim hayırlı uğurlu olsun. Sıkı sıkı tutunsun bebisin inşallah.Kizlar ben pazartesi transfer oldum bugun hic agrim sizim kalmadi acaba tutmadimi sizde nwler oldu
Haklisin zor ve stresli bir surec Allahim emeklerimizi bosa cikarmasinne demek biz de bekledik bliyorz bu zaman zor geçiyor ama belirtim yok diyerek kendini üzme
Amin insallahhhCanim benim hayırlı uğurlu olsun. Sıkı sıkı tutunsun bebisin inşallah.
benim de agrim sizim kalmadi ;(Kizlar ben pazartesi transfer oldum bugun hic agrim sizim kalmadi acaba tutmadimi sizde nwler oldu
Nolucak sonumuz bilemedim insallah iyi haberler alirizbenim de agrim sizim kalmadi ;(
[QUOT E="basbelasiyimm, post: 41251767, member: 524785"]Kizlar ben pazartesi transfer oldum bugun hic agrim sizim kalmadi acaba tutmadimi sizde nwler oldu
Canım benimde hiç bir şekilde belirtim olmadı... Ama bol bol dua et elini karnına koy onunla Konuş tatlım be hep pozitif ol birde sakın kabız olma çok önemli Rabbim bebişini şıkı sıkı tutunmayı nasıp etsinNolucak sonumuz bilemedim insallah iyi haberler aliriz
Yok Allaha sukur kayisi yiyorum hosaf yapmis annem iciyorum kabiz olmadim bende korkuyordum ama.. amin saolasin siz olmasaniz napardim ben ♡♡♡♡Canım benimde hiç bir şekilde belirtim olmadı... Ama bol bol dua et elini karnına koy onunla Konuş tatlım be hep pozitif ol birde sakın kabız olma çok önemli Rabbim bebişini şıkı sıkı tutunmayı nasıp etsin
Amin canim insallah ne bileyim sende biliyorsun beklemek zor geliyor oysaki surec ne zor gobegim her yeri morluk baskasi yapsa kiyameti kopaririz insallah bu kadar seye sonuc iyi olur[/QUOTE[QU OTE="basbelasiyimm, post: 41253983, member: 524785"]iki pozitif denememdede hiç belirtir olmadı inan hem senin daha 3.gunun olması zaten imkansız daha beta Hcg kana karışmam başlamadı bile benim ilk testim 1286 çıkmıştI Hani derler ya yüksek çıkınca çok belirti olur diye hiç takılma onlara test gününü bekle o zaman yaptım erken yaptırıp kendini deüzme hersey istediğin gibi olur insallah
hayirlisi olur insallah.. canim ..bol dua ile insallahNolucak sonumuz bilemedim insallah iyi haberler aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?