2015 NiSAN da tüp bebek:))

Kizlar ben pazartesi transfer oldum bugun hic agrim sizim kalmadi acaba tutmadimi sizde nwler oldu

Ne bileyim ya dedim acaba tutmadi ondanmi agrim yok korkuyorum
hiç böle düşünme arkadaşım ne bir ağrı ne bir sızı ne başka bi şey hiç bi şey olmadı bende 28nisan transfer oldum 5 mayıstı çoookkk aacık kahve akıntım oldu - ki burda illa olcak diye bi şey yok- snra test yaptım hatta normalde çıknlara göre düşük bi değerdi.şimdi 9. haftadyım olmasını istedğimden değil de ara sıra baş ağrısı dışında hiçbir belirtim de yok

Masallah Allahim hepimize hayirli saglikli evlatlar versin insallah cok saol destegin icin

[QUOT E="basbelasiyimm, post: 41251767, member: 524785"]Kizlar ben pazartesi transfer oldum bugun hic agrim sizim kalmadi acaba tutmadimi sizde nwler oldu [/QUOTE]

iki pozitif denememdede hiç belirtir olmadı inan hem senin daha 3.gunun olması zaten imkansız daha beta Hcg kana karışmam başlamadı bile benim ilk testim 1286 çıkmıştI Hani derler ya yüksek çıkınca çok belirti olur diye hiç takılma onlara test gününü bekle o zaman yaptım erken yaptırıp kendini deüzme hersey istediğin gibi olur insallah

[QUOT E="basbelasiyimm, post: 41251767, member: 524785"]Kizlar ben pazartesi transfer oldum bugun hic agrim sizim kalmadi acaba tutmadimi sizde nwler oldu

iki pozitif denememdede hiç belirtir olmadı inan hem senin daha 3.gunun olması zaten imkansız daha beta Hcg kana karışmam başlamadı bile benim ilk testim 1286 çıkmıştI Hani derler ya yüksek çıkınca çok belirti olur diye hiç takılma onlara test gününü bekle o zaman yaptım erken yaptırıp kendini deüzme hersey istediğin gibi olur insallah[/QUOTE]
Amin canim insallah ne bileyim sende biliyorsun beklemek zor geliyor oysaki surec ne zor gobegim her yeri morluk baskasi yapsa kiyameti kopaririz insallah bu kadar seye sonuc iyi olur

[QU OTE="basbelasiyimm, post: 41253983, member: 524785"]iki pozitif denememdede hiç belirtir olmadı inan hem senin daha 3.gunun olması zaten imkansız daha beta Hcg kana karışmam başlamadı bile benim ilk testim 1286 çıkmıştI Hani derler ya yüksek çıkınca çok belirti olur diye hiç takılma onlara test gününü bekle o zaman yaptım erken yaptırıp kendini deüzme hersey istediğin gibi olur insallah[/QUOTE]
Amin canim insallah ne bileyim sende biliyorsun beklemek zor geliyor oysaki surec ne zor gobegim her yeri morluk baskasi yapsa kiyameti kopaririz insallah bu kadar seye sonuc iyi olur[/QUOTE

Tabiki canım beklemek çok zor biliyorum belirsiz bir süreç ama bu dönemi gezerek kitap okuyarak ibadet ederek geçirmek insanı rahatlatır ben hiç takılmamistim transfer olduğumu çoğu zaman unutuyorudum eşim hatirlatiyordu bir yerlere uzaninca inan bU bekleme süresi hiç bitmiyor sonra keseyigörim aman kalp atıslarıni duyim o süreç hiç bitmeyecek inan:)

Yok Allaha sukur kayisi yiyorum hosaf yapmis annem iciyorum kabiz olmadim bende korkuyordum ama.. amin saolasin siz olmasaniz napardim ben ♡♡♡♡

Amin canim insallah ne bileyim sende biliyorsun beklemek zor geliyor oysaki surec ne zor gobegim her yeri morluk baskasi yapsa kiyameti kopaririz insallah bu kadar seye sonuc iyi olur[/QUOTE

Tabiki canım beklemek çok zor biliyorum belirsiz bir süreç ama bu dönemi gezerek kitap okuyarak ibadet ederek geçirmek insanı rahatlatır ben hiç takılmamistim transfer olduğumu çoğu zaman unutuyorudum eşim hatirlatiyordu bir yerlere uzaninca inan bU bekleme süresi hiç bitmiyor sonra keseyigörim aman kalp atıslarıni duyim o süreç hiç bitmeyecek inan:)[/QUOTE]
Disari cikip gezmiyorum ama yatmiyorumda artik banyo yapamadim hala ondan cekinerek dua ediyorum insallah Allahim kabul eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…