2015 NiSAN da tüp bebek:))

hayırlısı bu imiş canım maşallah bebişn büyümüş :) inşallah sağ salim kucağımıza alırız,sen napıysn naslsın

peki troidin kaç çıkmıştı tsh

Mutlaka ama beni cildirtacak :))

hayırlısı bu imiş canım maşallah bebişn büyümüş :) inşallah sağ salim kucağımıza alırız,sen napıysn naslsın
Canım çok şükür ben ve bonibonum iyiyiz bir ara bulantım vardı bazı yiyecekleri yiyemiyordum yok oldu gitti benim bulantılarım 1 hafta sürdü... Böyle güzel oluyor rahatım bu arada çok fena kiraz tüketiyorum görme gitsin halimi... Doktorumda bugün hızlı kilo alıyorsun dedi ayın 26 sından bugüne 1 kilo daha almışım... Artık tek gebelik Yaşadığım için 11-14 kilo arası Alman gerekli dedi eğer sen yemeklerini ayarlayamıyorsan diyetisyene göndereyim dedi amaaaa haklı bende bu sıralar çok şımarık anne oldum sürekli yemek yiyorum

maşallah kirazı bende yiyorum ve sevyrum çok.çok şüükür benm hala bulantım yok bizi tek başağrısı zorluyo ölüyorum başağrısından bazen.gece 11e kdr zor duruyrm hemen yatak .uykuya ölyrm gün içinde gelmese de gece baylıyrm uyumaya..ben zaten fazla kiloyla hamile kaldım on kilo kadar napcam bi,lmyrm.eve bi tartı alıp gdişiatımı seyretmem gerek

Canım maşallah olmasın bulantın çok kötü bişey... Ben sana küçük bir sır vereyim aslında bugün beni. Kontrolüm yoktu kan vermeye gitmiştim ama benim bulantım 4 gündür yok bulantım kesilince korktum bebeğime bişey mi oldu diye sürekli Aklımda bu vardı.. Doktorun yanına uğrayıncada hazır gelmişken senin şu ikizleri Konturol edelim ne durumda deyince canıma minnet hemen tamam dedim En azından bu kontroller oldukça bebeğimden haber alıyorum. Ama çok çok şükür Bebeğimin biri hala benimle nasıl mutlu oldum anlatMam...

ben de bualantım olmayınca pirelendm ama bi tanıdığımız iki hamilelelğinde de hiç bi şey yaşmadığını söyledi.dediğim gibi bnm sıkıntım başağrısı :S

Hayır canım konya novafertilde yaptırdım bende bu kadar erken bıraktırmasına şaşırdım bişey olur diye korkuyorum acaba coraspirine devam etsemmi
Dr una danis bence canim,biz ne desek yanlis olur.. insallah saglikla kucaginiza alirsiniz

ben de bualantım olmayınca pirelendm ama bi tanıdığımız iki hamilelelğinde de hiç bi şey yaşmadığını söyledi.dediğim gibi bnm sıkıntım başağrısı :S
Çok normal canım benım de ilk gebeliğimde hiç bulantım olmadı ama çok başağrım olmuştu. Birkaç haftaya geçer çok rahat edersin. Parol alabiliyorsun haberin olsun canım. Çok zor baş ağrısı.

çok teşkkr ederm dayanmaya çalşyrm

Hayır canım konya novafertilde yaptırdım bende bu kadar erken bıraktırmasına şaşırdım bişey olur diye korkuyorum acaba coraspirine devam etsemmi
cnm bende konya novafertilde yaptırdım bugun dr geldim 8+3 benimde kan sulandırıcı iğneyi bırakmamı söyledi

cnm bende konya novafertilde yaptırdım bugun dr geldim 8+3 benimde kan sulandırıcı iğneyi bırakmamı söyledi
YAAAA SEVİNDİM DEMEKKİ HERKESE AYNI ŞEYİ SÖYLÜYOR BENDE 8+5 DE BIRAKMIŞTIM ŞİMDİ 11. HAFTANIN İÇİNDEYİM SAMİ BEYMİ DOKTORUN

YAAAA SEVİNDİM DEMEKKİ HERKESE AYNI ŞEYİ SÖYLÜYOR BENDE 8+5 DE BIRAKMIŞTIM ŞİMDİ 11. HAFTANIN İÇİNDEYİM SAMİ BEYMİ DOKTORUN
cnm rahimde kanama görülmeyen kişilere bıraktırıyorlar bildiğime göre crinone jel proluton haftada bir devam dedi bebek aspirine imom diye omegaya devam dedi ya sen devam ediyormusun ben 3 aydan sonra bırakmayı düşünüyorum ben gece ölümden döndüm kabızlıktan dolayı kalbimi bile sıkıştırdı soğuk soğuk terletti nefesimi zor aldım hastanenin acili yok gidemedikde diğer hastelerde tüp bebekli olduğum için müdahale etmiyor bide dr dilek hanım dün bana kabızlıktan çocugunu kaybede bilirsin dikkat et dedi eşim 200 milyon veriyoruz bi kan tahlili bile yapmıyorlar dedi kanınmı az sekerinmi var diye bişeye bakmıyorlar dedi sen ne yapcan devam etcenmi

ben şu anda folik asit jel ve 4 güne bir pruloton kullanıyorum jel ve prulotonuda doktor 12.hafta bittiğinde bırak dedi.ben sadece ilk kalp atışı ve kese için gittim daha sonra normal doktora gittim sonuçta yaptıkları bişey yok ultrasonla bakıp gönderiyor. bende kabızlık hiç olmadı çok şükür.

Kızlar kabızlık için kuru kayısı deneyin ben hayatımda kabiz olmayan insan hem hamilelik hem de kullandığımız ilaçlardan oldum malesef zaten hamileliğin ilk aylarında bağırsak hareketleri çok yavaşlıyor suskinligimiz de ondan.tavsiye ederim düzenli yiyin ise yariyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…