2015 NiSAN da tüp bebek:))

Allah korusun artık yawrularımızı, belkide cok normal bie durum ama ilk defa yasayınca insan korkuyor cnm,

amin canım, hepimizinkine

Allah korusun artık yawrularımızı, belkide cok normal bie durum ama ilk defa yasayınca insan korkuyor cnm,
seninde ilk tüp bebek denemen demi ya akıntı geliyo agrıda olunca kanamammı geliyo diye bakıp duruyorum dediğin gibi böyle oluyoda bizmi panik yapıyoruz anlamadım ya bi,de can sıkıntısından inter. kurcalayıp duruyorum korku iki kat yükseliyo

Bende cok internetteyim. O yüzden de panik yapıyoruz dediğin gibi.gereksiz olan bütün bilgileri de okuyoruz:)

Bnmde ilk tüp bebek cnm,

Bende cok internetteyim. O yüzden de panik yapıyoruz dediğin gibi.gereksiz olan bütün bilgileri de okuyoruz:)
ayynen dün mesela dış gebeliği okudum şimdi kafayı ona taktım bebişim benimlemi bıraktımı bide burda bi arkadaş 2 ay sonra dış gebelik olmuş ağrılar ondanmı diye kafayı yicem Allahım geçmez günler vermesin ama su 4 günüde bi atlatıp dr gitseydim kalp atışını tekrar duysam rahatlıcam ağrılardan felan geçtim artık

Cnm ben önceden dış gebelik geçirdim. Bir tüpüm yok.onun için tüp bebek yaptık, eger keseler rahim içinde ultrasonla görüldüyse ve hcg artışı normalse böyle bir olasılık yoktur. Merak etme,iöini ferah tut.dış gebelikte siyaha yakın renkte bir kanama olmuştu bende,hiç agrım olmamıştı.

herkese eşiyle birliktelik yasak mı
AYNEN CNM AMA ZATEN İNSANIN HALİ YOK Kİ O İŞ İÇİN :)
ayyy kafam çorba gibi.bi de acıktım ki...benm gibi progestan kullanan var mı arkdşlar?günde 3 kez kullanyrum ya ben 200mg x 3. herkes böyle mi?
BEN DE GÜNDE 3 KEZ KULLANIYORUM CNM
İLAÇLAR ZATEN BU İŞİN EN ZOR TARAFIYMIŞ
CANIMBENİM DR ESTROFEMİ 12 HAFTAYA KADAR KULLANACAN DEDİ. ARTIK MİDEM BULANIYOR YAAAA
Mrb arkadaşlar bana da doktorum keseyi gördükten 1 hafta sonra estrofemi bıraktırdı 1 Haziran'da randevumuz var :)
YA BENİMKİ NEDEN 12. HAFTADAN SONRA DEDİ Kİİ
Kızlar kasıkta baya bir agrım var. Özellikle geceleri oluyor saga sola dönerken. Oturup kalkarken.aferdesiniz makayıma kadar sancı oluyot. Normal ni acaba? Kanama falan da yok yani. Tuvaletimi yaparken bile sancı gibi oluyor.
BENDE DE AYNEN SÖYLEDİĞİN SANCI VAR CNM. GECELERİ SAĞA VEYA SOLA DÖNÜP YATAMIYORUM 2 DK SONRA SANCI GİRİYOR

kızlar şimdi doktrdan geldim doktr 7+3 günlk dedi 11.6 mm olmuş nrmal devlete gttm hiç söylemdm de tüp bebek diye

Cnm her doktorun metodu farklı ondandır

Canim herseyin hayirlisi allahtan. Ben de sürekli korkuyla yasiyorum birsey olur mu diye. Ikiz gebelik gercekten zor.

Kızlar kasıkta baya bir agrım var. Özellikle geceleri oluyor saga sola dönerken. Oturup kalkarken.aferdesiniz makayıma kadar sancı oluyot. Normal ni acaba? Kanama falan da yok yani. Tuvaletimi yaparken bile sancı gibi oluyor.
Rahim büyüyor normal bence ama doktora görünürsen icin rahat eder canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…