Allah korusun artık yawrularımızı, belkide cok normal bie durum ama ilk defa yasayınca insan korkuyor cnm,yazarım cnm 4 gün kaldı gün geçmiyo ya doktorumda bişey demiyoki geçen gittiğimde sordum olur olur onlar dedi çocuk büyüyecek tabi içinde zaman geçtikce rahatlarsın dedi gönderdi sinir oldum ama rahatladığım felan yok seninle sikayetlerimiz aynı
amin canım, amincnm bende senin gibidim biri olmadı ama rabbim geride kalan tekte olsa saglık versin onları hayırlısıyla kucağımıza alalım inş küçük böcüklerimizin kalbi hep atsınnn
amin canım, hepimizinkineCanım kesinlikle üzülme benimde ona benzer bir durumum var insan ilk duyduğunda ne afallıyor ama en azından ilerleyen zamanlarda böyle bişey olsa biliyorsun diğer bebeğide etkileyebiliyor ondan bu dönemde böyle olması daha iyi... Gönül isterdi ikisi bir kardeş KARDEŞ büyüsünler ama en hayırlısını Rabbim bilir... Rabbim diğer bebeğine sağlık uzun Ömür versin
Yarın 12 de randevu aldım dr dan.haberdar et bizi canım
seninde ilk tüp bebek denemen demi ya akıntı geliyo agrıda olunca kanamammı geliyo diye bakıp duruyorum dediğin gibi böyle oluyoda bizmi panik yapıyoruz anlamadım ya bi,de can sıkıntısından inter. kurcalayıp duruyorum korku iki kat yükseliyoAllah korusun artık yawrularımızı, belkide cok normal bie durum ama ilk defa yasayınca insan korkuyor cnm,
cnm dr gelmi dedi agrılar olunca ayın 12.sinde randevum var demiştinYarın 12 de randevu aldım dr dan.
Gel bakalım dedi cnm.bende randevu aldım yarına.cnm dr gelmi dedi agrılar olunca ayın 12.sinde randevum var demiştin
Bende cok internetteyim. O yüzden de panik yapıyoruz dediğin gibi.gereksiz olan bütün bilgileri de okuyoruz:)seninde ilk tüp bebek denemen demi ya akıntı geliyo agrıda olunca kanamammı geliyo diye bakıp duruyorum dediğin gibi böyle oluyoda bizmi panik yapıyoruz anlamadım ya bi,de can sıkıntısından inter. kurcalayıp duruyorum korku iki kat yükseliyo
Bnmde ilk tüp bebek cnm,seninde ilk tüp bebek denemen demi ya akıntı geliyo agrıda olunca kanamammı geliyo diye bakıp duruyorum dediğin gibi böyle oluyoda bizmi panik yapıyoruz anlamadım ya bi,de can sıkıntısından inter. kurcalayıp duruyorum korku iki kat yükseliyo
ayynen dün mesela dış gebeliği okudum şimdi kafayı ona taktım bebişim benimlemi bıraktımı bide burda bi arkadaş 2 ay sonra dış gebelik olmuş ağrılar ondanmı diye kafayı yicem Allahım geçmez günler vermesin ama su 4 günüde bi atlatıp dr gitseydim kalp atışını tekrar duysam rahatlıcam ağrılardan felan geçtim artıkBende cok internetteyim. O yüzden de panik yapıyoruz dediğin gibi.gereksiz olan bütün bilgileri de okuyoruz:)
Cnm ben önceden dış gebelik geçirdim. Bir tüpüm yok.onun için tüp bebek yaptık, eger keseler rahim içinde ultrasonla görüldüyse ve hcg artışı normalse böyle bir olasılık yoktur. Merak etme,iöini ferah tut.dış gebelikte siyaha yakın renkte bir kanama olmuştu bende,hiç agrım olmamıştı.ayynen dün mesela dış gebeliği okudum şimdi kafayı ona taktım bebişim benimlemi bıraktımı bide burda bi arkadaş 2 ay sonra dış gebelik olmuş ağrılar ondanmı diye kafayı yicem Allahım geçmez günler vermesin ama su 4 günüde bi atlatıp dr gitseydim kalp atışını tekrar duysam rahatlıcam ağrılardan felan geçtim artık
AYNEN CNM AMA ZATEN İNSANIN HALİ YOK Kİ O İŞ İÇİN :)herkese eşiyle birliktelik yasak mı
BEN DE GÜNDE 3 KEZ KULLANIYORUM CNMayyy kafam çorba gibi.bi de acıktım ki...benm gibi progestan kullanan var mı arkdşlar?günde 3 kez kullanyrum ya ben 200mg x 3. herkes böyle mi?
İLAÇLAR ZATEN BU İŞİN EN ZOR TARAFIYMIŞasya bisey sorcam cnm ya alt tafanda acı varmı crinone jel kullanıyorum ama öldürüyor beni nasıl yakıyo topak topak dökülüyo tiksindim iyice göbeğim cıktı daha 2 ayı bile bitirmeden iğneler ilaçlar mahfetti ya
CANIMBENİM DR ESTROFEMİ 12 HAFTAYA KADAR KULLANACAN DEDİ. ARTIK MİDEM BULANIYOR YAAAAKızlar Merhaba
Doktordan yeni geldim bebeğim fasulye kadar olmuş gup gup kalbi atıyor maşallah minigime
bazı kafanıza takılanlar olmuş bildiğim kadar yanitlamak isterim bu benim 3.denemem ve ikinci gebeliğim Rabbim sağlıkla hayırla kucağımiza aldirsin inşallah
Estrofem biliyorsunuz östrojen kese gorununce bırakılıyor çünkü artık vücut hamile kaldığı için salgılar bant yada hap olarak kullanılıyor
Progesteron hap yada jelse 12.haftaya kadar devam genellikle doktorunuz kestiyse vardır bir bildiği
Bu arada hamilelik haftası son adete göre hesaplanır ama ultrason uyusmaya bilir bir kaç gün önemli değil benim bugün 8+1 adete göre doktorum 7+6 dedi haftasına göre uyumlu dedi çok takılmayin derim
Hepinizi ve bebislerinizi öpüyorum
Sevgiler
YA BENİMKİ NEDEN 12. HAFTADAN SONRA DEDİ KİİMrb arkadaşlar bana da doktorum keseyi gördükten 1 hafta sonra estrofemi bıraktırdı 1 Haziran'da randevumuz var :)
BENDE DE AYNEN SÖYLEDİĞİN SANCI VAR CNM. GECELERİ SAĞA VEYA SOLA DÖNÜP YATAMIYORUM 2 DK SONRA SANCI GİRİYORKızlar kasıkta baya bir agrım var. Özellikle geceleri oluyor saga sola dönerken. Oturup kalkarken.aferdesiniz makayıma kadar sancı oluyot. Normal ni acaba? Kanama falan da yok yani. Tuvaletimi yaparken bile sancı gibi oluyor.
AYNEN CNM AMA ZATEN İNSANIN HALİ YOK Kİ O İŞ İÇİN :)
BEN DE GÜNDE 3 KEZ KULLANIYORUM CNM
İLAÇLAR ZATEN BU İŞİN EN ZOR TARAFIYMIŞ
CANIMBENİM DR ESTROFEMİ 12 HAFTAYA KADAR KULLANACAN DEDİ. ARTIK MİDEM BULANIYOR YAAAA
YA BENİMKİ NEDEN 12. HAFTADAN SONRA DEDİ Kİİ
BENDE DE AYNEN SÖYLEDİĞİN SANCI VAR CNM. GECELERİ SAĞA VEYA SOLA DÖNÜP YATAMIYORUM 2 DK SONRA SANCI GİRİYOR
Canim herseyin hayirlisi allahtan. Ben de sürekli korkuyla yasiyorum birsey olur mu diye. Ikiz gebelik gercekten zor.Günaydın kızlar, dün doktora gittik... Keselerden biri hiç gelişmemiş, yani tek gebelik olarak devam edicem... Üzülmedim aslında, her işte bir hayır vardır. Sonradan bir sıkıntı olacaksa, baştan hiç gelişmemesi daha iyi dedi doktorum. Çok şükür diğerinin kalp atışlarını duyduk, doktorum herşey yolunda dedi2,5 hafta sonra tekrar gidicez kontrole
Masallah ona.kızlar şimdi doktrdan geldim doktr 7+3 günlk dedi 11.6 mm olmuş nrmal devlete gttm hiç söylemdm de tüp bebek diye
Rahim büyüyor normal bence ama doktora görünürsen icin rahat eder canim.Kızlar kasıkta baya bir agrım var. Özellikle geceleri oluyor saga sola dönerken. Oturup kalkarken.aferdesiniz makayıma kadar sancı oluyot. Normal ni acaba? Kanama falan da yok yani. Tuvaletimi yaparken bile sancı gibi oluyor.
inşallah canımbulantılar beniiii mahvettiiiiiiiiiii
elhamdulillah ama inşallah tez zamanda geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?