2015 NiSAN da tüp bebek:))

Kizlar ben crinone jel ve estrifam kullaniyorum. 10. haftanin sonuna kadar kullanacaksin dedi Doktor. Ilk gebeligimde de 10. haftaya kadar kullanmistim. Bence her doktor degisik davraniyo. Bulantilara gelince benim kizimda dogrudüzgün bulantim olmamisti hatta üzülüyodum niye olmuyo diye :)) ama cok bas agrilarim olmustu. Aslinda ne kadar rahat gebelik gecirdigimin farkinda degilmisim. Bu sefer baya bulantim basladi cok fenaymis. (

He bi de birliktelik serbest bizde :) sizde doktor yasakladi mi gercekten ve ne kadar süre?

Cnm sanirim 2016 annesi olmayacağız ikizler sezeryan oluyormus ve önce aliyorlarmis doktor aralik 22 en iyi ihtimalle dedi bana
Canım evet ikizlerde erken doğum oluyor ama yine 37 hafta öneriyorlar... Inşallah bebişlerin sabreder :) senin transferin ne zaman oldu tatlım...

Günaydın kızlar, dün doktora gittik... Keselerden biri hiç gelişmemiş, yani tek gebelik olarak devam edicem... Üzülmedim aslında, her işte bir hayır vardır. Sonradan bir sıkıntı olacaksa, baştan hiç gelişmemesi daha iyi dedi doktorum. Çok şükür diğerinin kalp atışlarını duyduk, doktorum herşey yolunda dedi 2,5 hafta sonra tekrar gidicez kontrole

amin tatlim benim
nasip diorum
Rabbim tekrardan deneyecek guc sabir versin inşallah
Canim cok üzüldüm ya Rabbi m sabrin versi. Maddi manevi güç kuvvet versin. İmtihan bitmedi güzelim yılmak yok pes etmek yok gücümüz yettigi sürece devam edicez inşallah.

Cnm tek çift farketmez dediğin gibi. Saglıklı olsun da. Hayırlısı olsun cnm.

Kızlar kasıkta baya bir agrım var. Özellikle geceleri oluyor saga sola dönerken. Oturup kalkarken.aferdesiniz makayıma kadar sancı oluyot. Normal ni acaba? Kanama falan da yok yani. Tuvaletimi yaparken bile sancı gibi oluyor.

Kızlar kasıkta baya bir agrım var. Özellikle geceleri oluyor saga sola dönerken. Oturup kalkarken.aferdesiniz makayıma kadar sancı oluyot. Normal ni acaba? Kanama falan da yok yani. Tuvaletimi yaparken bile sancı gibi oluyor.
doktora ne zaman gideceksin, bi sor istersen gittiğinde

Canım kesinlikle üzülme benimde ona benzer bir durumum var insan ilk duyduğunda ne afallıyor ama en azından ilerleyen zamanlarda böyle bişey olsa biliyorsun diğer bebeğide etkileyebiliyor ondan bu dönemde böyle olması daha iyi... Gönül isterdi ikisi bir kardeş KARDEŞ büyüsünler ama en hayırlısını Rabbim bilir... Rabbim diğer bebeğine sağlık uzun Ömür versin

kuzum o bendede var hatta gecen dr gittiğimde sordum cocuk genişledikce kendine yer açtıkca olur dedi bendede kanama yok ama agrı var aynı yerlerde ama benim sürekli sürmüyor 5 saniye sürüyo sonra geri giriyo alt tarafımdada yanma var hatta bende tekrar aramayı düşündüm ama salı gunu randevum var 4 gun kaldı diye aramadım içimde korku var

Cnm inşallah hersey yolundadır, sen benden önce gidiyorsun dra, sorarsın .bizede yazarsın burdan.

cnm bende senin gibidim biri olmadı ama rabbim geride kalan tekte olsa saglık versin onları hayırlısıyla kucağımıza alalım inş küçük böcüklerimizin kalbi hep atsınnn

Cnm inşallah hersey yolundadır, sen benden önce gidiyorsun dra, sorarsın .bizede yazarsın burdan.
yazarım cnm 4 gün kaldı gün geçmiyo ya doktorumda bişey demiyoki geçen gittiğimde sordum olur olur onlar dedi çocuk büyüyecek tabi içinde zaman geçtikce rahatlarsın dedi gönderdi sinir oldum ama rahatladığım felan yok seninle sikayetlerimiz aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…