Canım evet ikizlerde erken doğum oluyor ama yine 37 hafta öneriyorlar... Inşallah bebişlerin sabreder :) senin transferin ne zaman oldu tatlım...Cnm sanirim 2016 annesi olmayacağız ikizler sezeryan oluyormus ve önce aliyorlarmis doktor aralik 22 en iyi ihtimalle dedi bana
Canim cok üzüldüm ya Rabbi m sabrin versi. Maddi manevi güç kuvvet versin. İmtihan bitmedi güzelim yılmak yok pes etmek yok gücümüz yettigi sürece devam edicez inşallah.amin tatlim benim
nasip diorum
Rabbim tekrardan deneyecek guc sabir versin inşallah
Cnm tek çift farketmez dediğin gibi. Saglıklı olsun da. Hayırlısı olsun cnm.Günaydın kızlar, dün doktora gittik... Keselerden biri hiç gelişmemiş, yani tek gebelik olarak devam edicem... Üzülmedim aslında, her işte bir hayır vardır. Sonradan bir sıkıntı olacaksa, baştan hiç gelişmemesi daha iyi dedi doktorum. Çok şükür diğerinin kalp atışlarını duyduk, doktorum herşey yolunda dedi2,5 hafta sonra tekrar gidicez kontrole
25 inde oldu cnm bugün itibariyle 7 haftalıkCanım evet ikizlerde erken doğum oluyor ama yine 37 hafta öneriyorlar... Inşallah bebişlerin sabreder :) senin transferin ne zaman oldu tatlım...
amin canım hepimiz içinCnm tek çift farketmez dediğin gibi. Saglıklı olsun da. Hayırlısı olsun cnm.
doktora ne zaman gideceksin, bi sor istersen gittiğindeKızlar kasıkta baya bir agrım var. Özellikle geceleri oluyor saga sola dönerken. Oturup kalkarken.aferdesiniz makayıma kadar sancı oluyot. Normal ni acaba? Kanama falan da yok yani. Tuvaletimi yaparken bile sancı gibi oluyor.
12 haziranda gidecegim. Druda aramak iatemiyorum işte. Ne bileyim cekiniyorum . Herşeyde aramayayım diye.doktora ne zaman gideceksin, bi sor istersen gittiğinde
evet, daha da varmış.... bi ara istersen çok rahatsız oluyorsan12 haziranda gidecegim. Druda aramak iatemiyorum işte. Ne bileyim cekiniyorum . Herşeyde aramayayım diye.
Mail attım simdi , dönüş yapar cnm.evet, daha da varmış.... bi ara istersen çok rahatsız oluyorsan
haberdar et bizi canımMail attım simdi , dönüş yapar cnm.
Canım kesinlikle üzülme benimde ona benzer bir durumum var insan ilk duyduğunda ne afallıyor ama en azından ilerleyen zamanlarda böyle bişey olsa biliyorsun diğer bebeğide etkileyebiliyor ondan bu dönemde böyle olması daha iyi... Gönül isterdi ikisi bir kardeş KARDEŞ büyüsünler ama en hayırlısını Rabbim bilir... Rabbim diğer bebeğine sağlık uzun Ömür versinGünaydın kızlar, dün doktora gittik... Keselerden biri hiç gelişmemiş, yani tek gebelik olarak devam edicem... Üzülmedim aslında, her işte bir hayır vardır. Sonradan bir sıkıntı olacaksa, baştan hiç gelişmemesi daha iyi dedi doktorum. Çok şükür diğerinin kalp atışlarını duyduk, doktorum herşey yolunda dedi2,5 hafta sonra tekrar gidicez kontrole
kuzum o bendede var hatta gecen dr gittiğimde sordum cocuk genişledikce kendine yer açtıkca olur dedi bendede kanama yok ama agrı var aynı yerlerde ama benim sürekli sürmüyor 5 saniye sürüyo sonra geri giriyo alt tarafımdada yanma var hatta bende tekrar aramayı düşündüm ama salı gunu randevum var 4 gun kaldı diye aramadım içimde korku varKızlar kasıkta baya bir agrım var. Özellikle geceleri oluyor saga sola dönerken. Oturup kalkarken.aferdesiniz makayıma kadar sancı oluyot. Normal ni acaba? Kanama falan da yok yani. Tuvaletimi yaparken bile sancı gibi oluyor.
Cnm inşallah hersey yolundadır, sen benden önce gidiyorsun dra, sorarsın .bizede yazarsın burdan.kuzum o bendede var hatta gecen dr gittiğimde sordum cocuk genişledikce kendine yer açtıkca olur dedi bendede kanama yok ama agrı var aynı yerlerde ama benim sürekli sürmüyor 5 saniye sürüyo sonra geri giriyo alt tarafımdada yanma var hatta bende tekrar aramayı düşündüm ama salı gunu randevum var 4 gun kaldı diye aramadım içimde korku var
cnm bende senin gibidim biri olmadı ama rabbim geride kalan tekte olsa saglık versin onları hayırlısıyla kucağımıza alalım inş küçük böcüklerimizin kalbi hep atsınnnGünaydın kızlar, dün doktora gittik... Keselerden biri hiç gelişmemiş, yani tek gebelik olarak devam edicem... Üzülmedim aslında, her işte bir hayır vardır. Sonradan bir sıkıntı olacaksa, baştan hiç gelişmemesi daha iyi dedi doktorum. Çok şükür diğerinin kalp atışlarını duyduk, doktorum herşey yolunda dedi2,5 hafta sonra tekrar gidicez kontrole
yazarım cnm 4 gün kaldı gün geçmiyo ya doktorumda bişey demiyoki geçen gittiğimde sordum olur olur onlar dedi çocuk büyüyecek tabi içinde zaman geçtikce rahatlarsın dedi gönderdi sinir oldum ama rahatladığım felan yok seninle sikayetlerimiz aynıCnm inşallah hersey yolundadır, sen benden önce gidiyorsun dra, sorarsın .bizede yazarsın burdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?