2015 NiSAN da tüp bebek:))

hayrlısı sağlıklısı olsun da canım.bana da iki embryo yerlştrdilerdi.benm kanamam olmştu hatrladın mı? galiba o zaman düştü bebeğimin diğeri..

asya bisey sorcam cnm ya alt tafanda acı varmı crinone jel kullanıyorum ama öldürüyor beni nasıl yakıyo topak topak dökülüyo tiksindim iyice göbeğim cıktı daha 2 ayı bile bitirmeden iğneler ilaçlar mahfetti ya

Ben 8. Hafta bitiminde bıraktım cnm. Ondan oncede gunde 1 kez jel kullandım,
doktorların bişeyi atlamasından çok korkuyorum unutup söylememesinden..mesela ben estrofem kullanydm estroferm bırakayım mı dedim evet onu kes dedi mesela sormasam söylemeyi unutcak belki de..

acı yok ben zaten progestan kullanıom.sadece bazen idrarımı yaparken cok az yanma hissdiodum.dün sağlık ocağına verdiğim tahlilde çok az enfeksyn çıktı doktor çok az iş yernde tuvaleti kullanıosan olabilr dedi bol su iç dedi.senn yanman jelden dolayı mı sence ?

hayrlısı sağlıklısı olsun da canım.bana da iki embryo yerlştrdilerdi.benm kanamam olmştu hatrladın mı? galiba o zaman düştü bebeğimin diğeri..
Aynen canım önce Hayırlısı sağlıklısı olsun... Hatırlıyorum canım o dönemlerini Allah bir daha göstermesin... Benimde şimdi kanamalarım ama leke şeklinde inşallah çoğalmaz... Rabbim herkese gönlüne göre versin... Bu arada hepimiz 2016 annesi olacağız sanırsam:)

doktorların bişeyi atlamasından çok korkuyorum unutup söylememesinden..mesela ben estrofem kullanydm estroferm bırakayım mı dedim evet onu kes dedi mesela sormasam söylemeyi unutcak belki de..
Estofermi ben kullanmadım ama çok iyi yapmışsın süyleuerek. Drları da anlamıyorum, önünde hasta ile ilgili notları yok mu . O hastanin hangi ilacı kullandığını biliyorlardır, cok önemli şeyler gözden kaçıyor bu şekilde.

aynen amin canım.evet sanırım 2016 bebişleri olcak :)inş çoğalmaz canım da kafan rahat olur sen bol bol dinlen benm kanamadan sonra kahve lekelenmem oldu hep ayağımı diktim 15 dk durdum kesldi o zmaan

aynen aynen ne diyim Allaha emanetiz.bana verilen transefer kağıdında gebelk olması halinde progestana 12.hftaya kadr devam etmem yazıodu.

Arkadaşlar valla son gittiğimde bana 2 kutu daha estorfem yazdılar hatta kullandığım progestronlarımda arttı... Ilaçları ne zaman keserler acaba yaaa...

Arkadaşlar valla son gittiğimde bana 2 kutu daha estorfem yazdılar hatta kullandığım progestronlarımda arttı... Ilaçları ne zaman keserler acaba yaaa...
Estrofemi kullanmadım ama kalp atışından sonra kesiyorlar diye konuluyorlardı .buradaki arkafaşlardan duymuştum.progesteronu 12. Haftaya kadar kullandırıyorlar sanırım.

Estrofemi kullanmadım ama kalp atışından sonra kesiyorlar diye konuluyorlardı .buradaki arkafaşlardan duymuştum.progesteronu 12. Haftaya kadar kullandırıyorlar sanırım.
Belki benim iki kesenin birinde kalp vardı diğerinde yoktu ve diğeri daha küçüktü belki onun için devam et demiştir... Dediğin gb herkesin tedavisi farklı olabilir... Hayırlısı artık ya...

Kızlar Merhaba
Doktordan yeni geldim bebeğim fasulye kadar olmuş gup gup kalbi atıyor maşallah minigime
bazı kafanıza takılanlar olmuş bildiğim kadar yanitlamak isterim bu benim 3.denemem ve ikinci gebeliğim Rabbim sağlıkla hayırla kucağımiza aldirsin inşallah
Estrofem biliyorsunuz östrojen kese gorununce bırakılıyor çünkü artık vücut hamile kaldığı için salgılar bant yada hap olarak kullanılıyor
Progesteron hap yada jelse 12.haftaya kadar devam genellikle doktorunuz kestiyse vardır bir bildiği
Bu arada hamilelik haftası son adete göre hesaplanır ama ultrason uyusmaya bilir bir kaç gün önemli değil benim bugün 8+1 adete göre doktorum 7+6 dedi haftasına göre uyumlu dedi çok takılmayin derim
Hepinizi ve bebislerinizi öpüyorum
Sevgiler

Mrb arkadaşlar bana da doktorum keseyi gördükten 1 hafta sonra estrofemi bıraktırdı 1 Haziran'da randevumuz var :)

Belki benim iki kesenin birinde kalp vardı diğerinde yoktu ve diğeri daha küçüktü belki onun için devam et demiştir... Dediğin gb herkesin tedavisi farklı olabilir... Hayırlısı artık ya...
Cnm sanirim 2016 annesi olmayacağız ikizler sezeryan oluyormus ve önce aliyorlarmis doktor aralik 22 en iyi ihtimalle dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…