Ben 10. Haftaya girecegim bende de olmadi, istah falan yerinde . Zor doyuyorum:)kızlar olmasını istediğimden değil de neden bende mide bulantısı yok ? bugün 7+0 günlüğüz
Canım senin transferim ne zaman olmuştu... Herkeste bulantı olmaya biliyor... Bende hasasiyetlik var inşallah o kadarla kalır ilerlemez...kızlar olmasını istediğimden değil de neden bende mide bulantısı yok ? bugün 7+0 günlüğüz
Bende kokulara karsi duyarliyim ve yenek yedikten bir sure sonra sgzimda cok kotu bir tat oluyor.Canım senin transferim ne zaman olmuştu... Herkeste bulantı olmaya biliyor... Bende hasasiyetlik var inşallah o kadarla kalır ilerlemez...
saol canım içimi rhtlttn inş olmaz bende deBen 10. Haftaya girecegim bende de olmadi, istah falan yerinde . Zor doyuyorum:)
28 nisanda oldu canım,inş canımCanım senin transferim ne zaman olmuştu... Herkeste bulantı olmaya biliyor... Bende hasasiyetlik var inşallah o kadarla kalır ilerlemez...
yaaaa ben de bazen ağzımda pas yalamış gibi bi tat alıyorum eşime söylüyorum gülüyorBende kokulara karsi duyarliyim ve yenek yedikten bir sure sonra sgzimda cok kotu bir tat oluyor.
Canım ya senin bebişe doktormu dedi 7 hafta diye bebekler neye göre hesaplanıyor benim doktorum 5+4 dedi benim transferimde 30 nisanda oldu ... Arada 2 gün oynaması bu kadar fark ettirir mi şimdi acaba doktor benimkini yanlışmı hesapladı?saol canım içimi rhtlttn inş olmaz bende de
28 nisanda oldu canım,inş canım
yaaaa ben de bazen ağzımda pas yalamış gibi bi tat alıyorum eşime söylüyorum gülüyor
evet canım doktor dedi,geçen hafta cumartesi 6+2 dedi ekrana bakıp, bu arada benim 5.gün embryosu,ya senn?Canım ya senin bebişe doktormu dedi 7 hafta diye bebekler neye göre hesaplanıyor benim doktorum 5+4 dedi benim transferimde 30 nisanda oldu ... Arada 2 gün oynaması bu kadar fark ettirir mi şimdi acaba doktor benimkini yanlışmı hesapladı?
cnm bende bulantı vardı önceden olan bulantıda gitti normal hayatıma döndüm sadece yiyorum homini gırtlak ne olcak bilmemkızlar olmasını istediğimden değil de neden bende mide bulantısı yok ? bugün 7+0 günlüğüz
ne kadarlık hamilesin ?benm çok başım ağryor napcam bilmyrumcnm bende bulantı vardı önceden olan bulantıda gitti normal hayatıma döndüm sadece yiyorum homini gırtlak ne olcak bilmem
kuzum asyaya sormusun ama ben cvp veriyim ben int. takvime göre ben bu gün 7 +3 olmam gerekiyor ama doktoruma göre yarın 7 haftalık olcam bebişlere göre herhalde söylüyorlarCanım ya senin bebişe doktormu dedi 7 hafta diye bebekler neye göre hesaplanıyor benim doktorum 5+4 dedi benim transferimde 30 nisanda oldu ... Arada 2 gün oynaması bu kadar fark ettirir mi şimdi acaba doktor benimkini yanlışmı hesapladı?
mesela ben benm doktorun bebişe göre söylediğini sanmıyorum bence ekrandan hesaplamasına göre söyledikuzum asyaya sormusun ama ben cvp veriyim ben int. takvime göre ben bu gün 7 +3 olmam gerekiyor ama doktoruma göre yarın 7 haftalık olcam bebişlere göre herhalde söylüyorlar
7 haftadayız canım gitti bulantılar ya biraz kafam karışıyo o agrı bendede var ya ya cnm benim 23 nisanda transfer oldu 7 haftaya girdikne kadarlık hamilesin ?benm çok başım ağryor napcam bilmyrum
ben anlamadım ki bu doktorları sen 23 nisanda olmuşsun benden 1 hafta öndesn nerdeyse doktor bana 7. hfatnın içinde olduğunu bebeğimn 5mm yaklştığını söyledi.başım ağrıyor ayrı. ben progestan kullanyrm günde 3 kere o da başağrısı yaparmış gaaliba yeni okudum.bi de hamilelğin ilk 3 son 3 ayında başağrısı görülüyomuş.7 haftadayız canım gitti bulantılar ya biraz kafam karışıyo o agrı bendede var ya ya cnm benim 23 nisanda transfer oldu 7 haftaya girdik
ama mayısın 20 sinde gittim çekilen ulturasan kagıdında 6+2 yazıyodu dr bana 5+5 dedimesela ben benm doktorun bebişe göre söylediğini sanmıyorum bence ekrandan hesaplamasına göre söyledi
evettttherkese eşiyle birliktelik yasak mı
o zaman sennki bebeğe göre dio.bence bnmki sallamış :) yarın gtcem bundan snra takibi yaptracağım doktora bakalım o ne dioama mayısın 20 sinde gittim çekilen ulturasan kagıdında 6+2 yazıyodu dr bana 5+5 dedi
bak cnm işte benim bebişe ayın 20 sinde gittiğimde 3mm demişti bakıyorum netten gercekten 5 ve 6 hafta arası 2mmve 3mm yazıyo bence ona göre diyorlar benimki 3 günlük embiriyoben anlamadım ki bu doktorları sen 23 nisanda olmuşsun benden 1 hafta öndesn nerdeyse doktor bana 7. hfatnın içinde olduğunu bebeğimn 5mm yaklştığını söyledi.başım ağrıyor ayrı. ben progestan kullanyrm günde 3 kere o da başağrısı yaparmış gaaliba yeni okudum.bi de hamilelğin ilk 3 son 3 ayında başağrısı görülüyomuş.
Canım benimde 5. Gün embriyosudu Mayıs 26 da kese görmeye gittiğimde 2 keseden birisine 5+4 dedi diğeri daha geriden geliyor dedi düşün diğeri 5 haftalık bile değildi yani... Hiç bilemedim.. Herhalde bu embriyoların gelişmesine bağlı anlamadımmmm hiççç ?:)ayvakabuguu senn 3. gün müydü 5. gün mü? bi de ne zaman 5+4 dedi bugün mü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?