2015 NiSAN da tüp bebek:))

canimmm cok gecmis olsun sanada.. evet canim alttan muayene etti dun kese gormeye gittigimizde.. bugunde alttan muayene etti kanama baslayinca..insallah bebisler bizimledir bitanem.. senin durumun nasil ? kontrole n zaman gideceksin ? benim kanama sanki biraz daha azaldi gibi hafifledi yani ..

Kizlar benim karnim cok siddetli agrimaya devam etti. Hastaneye yatirdilar. Ohss olmusum. bebeklerin durumu iyi keseler duruyor. Cok sukur.

Ben de baş dönmesi ve ayakta uyuma başladı cnm. Aslında erken gibi ya
Hcg arttkca sanrm bulanio canim bn de bi şey yok
Valla bilemedim... Asyacım belki senin Dediğin gb olabilir... Zaten midem bulanıyor ama hiç çıkarmadım daha çok şükür...
Batmanbegin kimi hamilerde uyku yapıyormuş bebişleri ama bende hiç yok canım yaa...

Günaydın arkadaşlar... Muhtemel doğum tarihi nasıl hesaplanıyor tüp bebekte bunu hesaplamasını bılen var mı ? :)?

Günaydın arkadaşlar... Muhtemel doğum tarihi nasıl hesaplanıyor tüp bebekte bunu hesaplamasını bılen var mı ? :)?
Canım jinekoloji ve gebelik diye bir site var oraya gir. Tüp bebeği seç blastokist tarihine göre yi seç. Transfer tarihini gir çıkıyor

Güzel Anneler Günaydın
Benim bugün 6+2 hafiften mide bulantilarim basladj özellikle namaz kılarken secdeye giderken bugün Eyüp sultanda sabah namazına gittik o kadar kişi içinde namazımi bozmak zorunda kaldim işin tuhafi sadece acı su geliyo midemden benim gibi olan var mı mide bulantısı başlayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…