- 26 Kasım 2014
- 929
- 1.036
- 33
- 45
Hcg arttkca sanrm bulanio canim bn de bi şey yokArkadaşlar benim mide bulantım başladı bugün... Sizde mide bulantısı oluyormu?
canimmm cok gecmis olsun sanada.. evet canim alttan muayene etti dun kese gormeye gittigimizde.. bugunde alttan muayene etti kanama baslayinca..insallah bebisler bizimledir bitanem.. senin durumun nasil ? kontrole n zaman gideceksin ? benim kanama sanki biraz daha azaldi gibi hafifledi yani ..Canım cok geçmiş olsun bende pazartesi kese görmek için gittim. Kese gördük kalp atışını duyduk eve gelince boşalırcasına kanama oldu.hemen arkasından gittik iğneye başladı Dr um jeli bıraktık. Kanama yok ama kahverengi pütür pütür leke geliyor Hala inşallah bebeklerimiz bizimledir. Bol bol dua edelim Rabbim onları korusun.bol bol uzan dinlen.bide Dr un seni alttan mı muayene etti.
transfer gununu sayma canim ..EsEs50 canm bu arada transfer günüyle 6 transfer gününü saymazsak 5.gün
Ben de baş dönmesi ve ayakta uyuma başladı cnm. Aslında erken gibi yaArkadaşlar benim mide bulantım başladı bugün... Sizde mide bulantısı oluyormu?
Ayyy canım yaa çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda atlatırsınızKizlar benim karnim cok siddetli agrimaya devam etti. Hastaneye yatirdilar. Ohss olmusum. bebeklerin durumu iyi keseler duruyor. Cok sukur.
Ben de baş dönmesi ve ayakta uyuma başladı cnm. Aslında erken gibi ya
Valla bilemedim... Asyacım belki senin Dediğin gb olabilir... Zaten midem bulanıyor ama hiç çıkarmadım daha çok şükür...Hcg arttkca sanrm bulanio canim bn de bi şey yok
Anca ya ben test vereli 15 gün oldu küçük olur görmez sen üzülürsünIns pazartesi gunu guzel haberlerini yazarsin benim bugun 21.gunum ama dr haftaya persembe gel dedi ya sinir oldum
Canim gecmis olsunKizlar benim karnim cok siddetli agrimaya devam etti. Hastaneye yatirdilar. Ohss olmusum. bebeklerin durumu iyi keseler duruyor. Cok sukur.
Himm ozaman normal haftaya persembe gunu olcak 15 gunAnca ya ben test vereli 15 gün oldu küçük olur görmez sen üzülürsün
Cok gecmis olsuN , OHSS bebisleri etkilemez cnm, en kisa zamanda iyilesirsin insallah.Kizlar benim karnim cok siddetli agrimaya devam etti. Hastaneye yatirdilar. Ohss olmusum. bebeklerin durumu iyi keseler duruyor. Cok sukur.
Canım jinekoloji ve gebelik diye bir site var oraya gir. Tüp bebeği seç blastokist tarihine göre yi seç. Transfer tarihini gir çıkıyorGünaydın arkadaşlar... Muhtemel doğum tarihi nasıl hesaplanıyor tüp bebekte bunu hesaplamasını bılen var mı ? :)?
Tamam canım teşekkür ederimCanım jinekoloji ve gebelik diye bir site var oraya gir. Tüp bebeği seç blastokist tarihine göre yi seç. Transfer tarihini gir çıkıyor
çok geçmiş olsunKizlar benim karnim cok siddetli agrimaya devam etti. Hastaneye yatirdilar. Ohss olmusum. bebeklerin durumu iyi keseler duruyor. Cok sukur.
Tabi Cnm normalHimm ozaman normal haftaya persembe gunu olcak 15 gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?