gecmis olsun canim sanada .. ama bende kanda pihtilasma oldugu icin igne kullaniyordum. simdi onuda kesti iyice kafam karisti. ya bebek beslenemezse pihti atarsa.. bide kanaman nasil cokmuydu senin? benim oldukca yogunCok gecmis olsun canim, dinlen , benimde kanamam oldu gecen hafta, igne verdi dr. Su an yok, iyi dusun , iyi olsun
Sabah tuvalete gittigimde baya vardi, acik pembe kirmizi gibi, oglene dogru azaldi , sonra ignelere basladik her gun.ara ara kahve lekelenme oluyor.ben kan sulandirici kullanmiorum cnm, ama biraksan bile etkisi hemen gecmez. Merak etme, senin kanama devam ediyormu hala?gecmis olsun canim sanada .. ama bende kanda pihtilasma oldugu icin igne kullaniyordum. simdi onuda kesti iyice kafam karisti. ya bebek beslenemezse pihti atarsa.. bide kanaman nasil cokmuydu senin? benim oldukca yogun
evet canim kanamam halen devam ediyor ama.. gerci sabahki kadar degil sanirim..iinsallah bebisim beni birakmaz..Sabah tuvalete gittigimde baya vardi, acik pembe kirmizi gibi, oglene dogru azaldi , sonra ignelere basladik her gun.ara ara kahve lekelenme oluyor.ben kan sulandirici kullanmiorum cnm, ama biraksan bile etkisi hemen gecmez. Merak etme, senin kanama devam ediyormu hala?
Bosver canim olmasin en iyisi. Sorunsuz hamilelik gecirmek gibisi var mi. MasallahYa benim ne uykum var, kasik agrisi yok, istahimda normal. Demekki herkesde cok farkli oluyor.
Allah yardimcin olsun canim. Yat dinlen bol bol. Hamilelikte kanamasi olan ve saglikla dogum yapan birsürü kadin var. Pozitif düsün.kizlar( dun keseyi gördük. . bugun kanamam basladi ama oyle boyle bir kanama deil cok geliyor.. hemen doktora gittim koltuk bile muayene ederken batti kan sulandirici ignede dahil olmak üzere tum ilaclari progestan , coraspin kullanmamami soyledi.. tutunmasini saglamak icin igne verdi .. ama düşük tehlikem varmis cok sukur kese yerinde duruyor ama cok korkuyorum (((
Cok haklisin:) tabi daha erken sonradan da cikabiliyor, zaten olsa da cekeriz biz:) saglikli olsunlar da.Bosver canim olmasin en iyisi. Sorunsuz hamilelik gecirmek gibisi var mi. Masallah
Aynen Cnm o bu dünyaya gelecekse hiçbirşey olmaz merak etmeyatiyorum. ama kanamam devam ediyor haladoktor cok dikkatli olmami soyledi herseye hazirlikli ol dedi kisacasi .. hakkimda hayirlisi ne ise o olsun..
canım naslsın ben yarın tekrara kan vercem.akşam yazarım inş.bana dua et lütfen olur mu hem yarın kandilevet de teyzesi bak dün telefona bakarken ansızın uyıyup gitmişim daha şimdi uyandımçok aşırı uykucu ya. Aslında iyi iyi doğdupunda da uyusun da ben de dinlenirim bol bol. sen de dikkat et kendine yavvuşş lar herşeyden önemli yorma kendini annesi :)
Çok şükür canm iyiyim. Uyku var ve bugün de baş dönmesi başladı. Cnm inşallah bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim güzel güzel sonuçlar nadip etsin sana tüm arkadaşlara ve hepimize :)canım naslsın ben yarın tekrara kan vercem.akşam yazarım inş.bana dua et lütfen olur mu hem yarın kandil
Canim benimde ikiz bende karnında kasılma bacağında titretme oluyo ağrılar olur demiş doktorum korkma hiç bisey olmazKizlar benim dün aksamdan beri karnim agriyor. Yatiyorum sürekli cok korkuyorum birsey olacak diye. Ikiz gebeligi olanlar böyle birsey yasadiniz mi? Adet agrisi gibi degil. Karnim ve bacaklarim agriyor.
Senin de gayet guzelmis.. acibadem maslakdaydim, sen de ordaydin. Transferin nezmn?
Canım cok geçmiş olsun bende pazartesi kese görmek için gittim. Kese gördük kalp atışını duyduk eve gelince boşalırcasına kanama oldu.hemen arkasından gittik iğneye başladı Dr um jeli bıraktık. Kanama yok ama kahverengi pütür pütür leke geliyor Hala inşallah bebeklerimiz bizimledir. Bol bol dua edelim Rabbim onları korusun.bol bol uzan dinlen.bide Dr un seni alttan mı muayene etti.kizlar( dun keseyi gördük. . bugun kanamam basladi ama oyle boyle bir kanama deil cok geliyor.. hemen doktora gittim koltuk bile muayene ederken batti kan sulandirici ignede dahil olmak üzere tum ilaclari progestan , coraspin kullanmamami soyledi.. tutunmasini saglamak icin igne verdi .. ama düşük tehlikem varmis cok sukur kese yerinde duruyor ama cok korkuyorum (((
Cnm nasil oldum bende agrilar halen devan ediyor18.de oldu transferim Pazartesi kese görmeye gitcez cnm
Bende de devam ediyor cnmCnm nasil oldum bende agrilar halen devan ediyor
Ins pazartesi gunu guzel haberlerini yazarsin benim bugun 21.gunum ama dr haftaya persembe gel dedi ya sinir oldumBende de devam ediyor cnm
bu belirtiler hamislik belirtilerindede oluo canim az daha sabretmelisin...Sevgili anne adaylari transfer günüyle 6.günüm dün daha az bugün çok çok şidettli bel agrim var kirilmis gibi hissediyorum ve karnim agriyo var mi böyle belirtileri olanlar o kadar korkuyorumki adet olucam diye
Canim umarim öyledir vallahi belirti aramak derdinde degilim sadece korkuyorum adet olucam diye inşallahhhhh senin dedigin gibidir hafataya perşembe ay inşallah öyledirbu belirtiler hamislik belirtilerindede oluo canim az daha sabretmelisin...
artik belirtilerini gösterir canim 6. 7. günlerde cikioo ortaya
Canım bu süreç baya Heyecanlı geçiyor... Bel ağrısı Yürekli yatmaktan oluyor... Kasıklarımda batma normal... Elini karnına koy bol bol dua et canım... İnşallah bebişlerine en yakın zamanda kavuşursunSevgili anne adaylari transfer günüyle 6.günüm dün daha az bugün çok çok şidettli bel agrim var kirilmis gibi hissediyorum ve karnim agriyo var mi böyle belirtileri olanlar o kadar korkuyorumki adet olucam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?