Canım Allahım yardımcın olsun. Umarım bu son kötü tecrüben olur. Sigara kullanıyor musun cnmCanim ya bu benim 3 , deneme biliyosunuz,daha once dis gebelik gecirdigim icin bu sefer cok korkmustum,degertim de dusuk tu zatenn.yine oyleyse bu gebeligi devam ettirmenin manasi yok ,inanki dis gebeligi dusurmek tutunmasindan daha zor,bi kere devamli hastaneye gideceksin herkesin karni burnundansen dusurmek icin inan cok zor,, adet olamadigim icin devamli kislerim buyuyecek dusuk ten sonra bide kist tedavisi gorucem kistler devsmli agri yapacak daha neler neler ,sagliksiz oldugu belli degilmi zaten,,bu gunku ilaclarimi almadim o yuzdenn,kabullendim canimm saglik olsun bi daha denerizzz saol cevabin icin ,rabbim seninkine can versin
Merhaba cnm. Ben uyuya uyuya mahvoluyorum :) çok uykucu olacak benim sıpamB batmanbeginn canım sen nasılsın? Nasıl geçiyor.... Bebişlerin nasıl teyzesi merak etti yiğenlerini
Bu dönemde uyumak iyidir bol bol uyuki yiyeğinimde hızlı büyüsünCanım Allahım yardımcın olsun. Umarım bu son kötü tecrüben olur. Sigara kullanıyor musun cnm
Merhaba cnm. Ben uyuya uyuya mahvoluyorum :) çok uykucu olacak benim sıpamsen naptın nasılsın
Ya cnm bisey takildi aklima 13nisanda transfer olmus benimde 23nisanda transfer oldu aramizda 10 gun var ben daha 3haftadayim diye hesapliyorum yanlismi hesapliyorumKizlar selam
Bugun kontrole gittim. Mujdemi vereyim.Çok sukur bebisler tutunmuş. 6 hafta 4 gunluk dedi doktor. İki embriyo transfer edilmisti ikisi de saglikli kalp atislari da duyuldu. Transfer 13 Nisandaydi.
Allah tedavisi devam eden herkesin yuzunu guldursun insallah en kisa zamanda guzel haberler verirsiniz.
biliyorum canim orda bisey var ama cizgi degil zaten ilk yaptigimda kesinlikle negatifti birkac saat sonra orda bulaniknik olmus pozitifi gormek istiyorumya iste, ikinci cizgimi acaba diye dusundum ama degil bosuna heveslendimCanim rengi goremedim ama renk degil renksiz cizgi bilwe ciksa yeter,
Canim sen 5 haftalik falansin. En dogrudunu doktor soyleyecektir ultrason muayenesi sonrasi. Buradan da kontrol edebilirsin. http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.htmlYa cnm bisey takildi aklima 13nisanda transfer olmus benimde 23nisanda transfer oldu aramizda 10 gun var ben daha 3haftadayim diye hesapliyorum yanlismi hesapliyorum
Inşallah bişey olmaz canım bol bol dinlen bu dönem de kese görünene kadar ve günde 3 lt su tüketmeye çalışKizlar bugun 20.ci gunum 12. Gunum 145 cikti 14.gunum 250 cikti Allah izin verirse 1haftamiz kaldi keseyi gormemize ins dr dedigine gore ya kizlar pozitif gorenlerin agrilari varmi benim biraz kasiktan yukarisi aci var hatta bacaklarimda korkuyorum dusukolcak diye
Katiliyorum. Bu aralar yorma kendini ve dinlen dikkat et kendine.Inşallah bişey olmaz canım bol bol dinlen bu dönem de kese görünene kadar ve günde 3 lt su tüketmeye çalış
Gozunaydin canim, cok sevindim, ne guzel bebislerini gordun, saglikla devam etsin insallahKizlar selam
Bugun kontrole gittim. Mujdemi vereyim.Çok sukur bebisler tutunmuş. 6 hafta 4 gunluk dedi doktor. İki embriyo transfer edilmisti ikisi de saglikli kalp atislari da duyuldu. Transfer 13 Nisandaydi.
Allah tedavisi devam eden herkesin yuzunu guldursun insallah en kisa zamanda guzel haberler verirsiniz.
Ya oyle boyle degil ara adet arisi gibi geliyo bugun baya korktum ne olcak hic bilmiyorum bugun bide 4gunde bir vurundugum Igne var simdi esimle gitcez arabaya bincem ama cok korkuyorum bisey olcakta kanama gelcek diyeKatiliyorum. Bu aralar yorma kendini ve dinlen dikkat et kendine.
32 den 22 dustuCnm gecmis olsun hic bizaman rabbimden umit kesilmez senin kan degerin kacti
evet de teyzesi bak dün telefona bakarken ansızın uyıyup gitmişim daha şimdi uyandımBu dönemde uyumak iyidir bol bol uyuki yiyeğinimde hızlı büyüsün
Kıyamam ben sizeevet de teyzesi bak dün telefona bakarken ansızın uyıyup gitmişim daha şimdi uyandımçok aşırı uykucu ya. Aslında iyi iyi doğdupunda da uyusun da ben de dinlenirim bol bol. sen de dikkat et kendine yavvuşş lar herşeyden önemli yorma kendini annesi :)
amin canım inşallahKIZLAR GÜNAYDIN.
OLUMSUZ ALAN ARKADAŞLARIMIZA HERGÜN DUA EDIYORUM. BU SON OLSUN DİYE. VE OLUMLU OLANLARA DA GEBELİĞİ NİHAYETE ERSİN DİYE.
ALLAHIM KABUL ETSİN DUALARIMIZI AMİN.
AminKIZLAR GÜNAYDIN.
OLUMSUZ ALAN ARKADAŞLARIMIZA HERGÜN DUA EDIYORUM. BU SON OLSUN DİYE. VE OLUMLU OLANLARA DA GEBELİĞİ NİHAYETE ERSİN DİYE.
ALLAHIM KABUL ETSİN DUALARIMIZI AMİN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?