2015 NiSAN da tüp bebek:))

Benm degerim de kucuk basladi 11.ci gun 5.53 13. Gun 22.9 18.gun 155 27. Gün 2631 yani duzenli artti bilmiyorum oylede olabilir ama doktor hic oyle bisey demedi korkmaya basladim simdi
cnm dur hemen doktor demediyse vardır bi bildiği kanaman yok bide yani herkesin vücudu bir değilki

cnm devam et bence Allah büyük

arkadaşlar bütün hamile arkadaşlarıma sağlıklı hayırlı hamilelikler diliyorum maalesef negatifi görmüş durumdayım inşallah banada rabbim nasip eder bir gün ve tüm isteyenlere
Canım Allah yardımcın olsun... Inşallah son negatifin olur da kucakların bebeklerle dolar

Senin de gayet guzelmis.. acibadem maslakdaydim, sen de ordaydin. Transferin nezmn?

[USseyleri y186] seeeer 6777 [/USER] canım lütfen ilaçlarını Bırakma ne olacağı belli olmaz... Devam hiç pes etmek yok
Canim ya bu benim 3 , deneme biliyosunuz,daha once dis gebelik gecirdigim icin bu sefer cok korkmustum,degertim de dusuk tu zatenn.yine oyleyse bu gebeligi devam ettirmenin manasi yok ,inanki dis gebeligi dusurmek tutunmasindan daha zor,bi kere devamli hastaneye gideceksin herkesin karni burnundansen dusurmek icin inan cok zor,, adet olamadigim icin devamli kislerim buyuyecek dusuk ten sonra bide kist tedavisi gorucem kistler devsmli agri yapacak daha neler neler ,sagliksiz oldugu belli degilmi zaten,,bu gunku ilaclarimi almadim o yuzdenn,kabullendim canimm saglik olsun bi daha denerizzz saol cevabin icin ,rabbim seninkine can versin

Cnm gecmis olsun hic bizaman rabbimden umit kesilmez senin kan degerin kacti

Rabbimden Ümit kesilmez canım sen kendiniz üzme güçlü ol biz her zaman seninleyiz.. Rabbim senin kuacğınıda bebeklerle doldurur inşallah hep dualarım seninle olacak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…