- 13 Eylül 2014
- 479
- 243
- 33
cnm dur hemen doktor demediyse vardır bi bildiği kanaman yok bide yani herkesin vücudu bir değilkiBenm degerim de kucuk basladi 11.ci gun 5.53 13. Gun 22.9 18.gun 155 27. Gün 2631 yani duzenli artti bilmiyorum oylede olabilir ama doktor hic oyle bisey demedi korkmaya basladim simdi
Insallah ne bilim ilk defa 3. Denemede hamile kaldm sevinemiyorum bi turlu iste boyle olunca hayirlisi senin doktorun ne zamn dedi dis gebe olabilirsin diyecnm dur hemen doktor demediyse vardır bi bildiği kanaman yok bide yani herkesin vücudu bir değilki
cnm devam et bence Allah büyükArkadaslar pzts sonucum 32 idi bugun baktik 22 ye dusmus,ilaclari kullanmaya devam et 2 gun sonra test yaptir belli olmaz dediler,ama kullanmiycam daha once dis gebelik yasadim ve bundan iyi bisey cikacagini sanmiyorum,siz ne dersiniz ,olmadigini bile bile devam etmelimiyim
bnm kanamam çok oldu kanamadan dolayı ddedi banaInsallah ne bilim ilk defa 3. Denemede hamile kaldm sevinemiyorum bi turlu iste boyle olunca hayirlisi senin doktorun ne zamn dedi dis gebe olabilirsin diye
RABBIM en kisa zamanda hayirli bi evlat nasip etsin cnm cok zor su yasadiklarimizbnm kanamam çok oldu kanamadan dolayı ddedi bana
aynen cnm ben şu an 2.denememi oldum pazartesi kese görmeye gitcez nasip olursa ama bugun adet sancıları gibi sancım varRABBIM en kisa zamanda hayirli bi evlat nasip etsin cnm cok zor su yasadiklarimiz
Bu arada o sancilar bende de var bazen ta assagi krap vuruyor doktora sordugumda bebekler yerlesiyor demisti insallah oylediraynen cnm ben şu an 2.denememi oldum pazartesi kese görmeye gitcez nasip olursa ama bugun adet sancıları gibi sancım var
Canım Allah yardımcın olsun... Inşallah son negatifin olur da kucakların bebeklerle dolararkadaşlar bütün hamile arkadaşlarıma sağlıklı hayırlı hamilelikler diliyorum maalesef negatifi görmüş durumdayım inşallah banada rabbim nasip eder bir gün ve tüm isteyenlere
ayaklarım falan ağrıyor benim çok ağrıyorBu arada o sancilar bende de var bazen ta assagi krap vuruyor doktora sordugumda bebekler yerlesiyor demisti insallah oyledir
Hoşgeldin canım benimKizlar mrrhaba ben hep martta tup bebege bakiyodum ama nisandakiler burdaymis benide araniza alirmisiniz
çok güzel hayırlı uğurlu olsun embriyoların. benim 28 yumurta toplandı, 22 si olgun yumurta 21 tanesi döllendi ama 5. güne gelen 10 tane oldu, 10 taneyide dondurdular beni bekliyo kuzucuklarım, sen hangi merkezde yaptırdın işlemlerini
Canim ya bu benim 3 , deneme biliyosunuz,daha once dis gebelik gecirdigim icin bu sefer cok korkmustum,degertim de dusuk tu zatenn.yine oyleyse bu gebeligi devam ettirmenin manasi yok ,inanki dis gebeligi dusurmek tutunmasindan daha zor,bi kere devamli hastaneye gideceksin herkesin karni burnundansen dusurmek icin inan cok zor,, adet olamadigim icin devamli kislerim buyuyecek dusuk ten sonra bide kist tedavisi gorucem kistler devsmli agri yapacak daha neler neler ,sagliksiz oldugu belli degilmi zaten,,bu gunku ilaclarimi almadim o yuzdenn,kabullendim canimm saglik olsun bi daha denerizzz saol cevabin icin ,rabbim seninkine can versin[USseyleri y186]seeeer 6777 [/USER] canım lütfen ilaçlarını Bırakma ne olacağı belli olmaz... Devam hiç pes etmek yok
Cnm gecmis olsun hic bizaman rabbimden umit kesilmez senin kan degerin kactiCanim ya bu benim 3 , deneme biliyosunuz,daha once dis gebelik gecirdigim icin bu sefer cok korkmustum,degertim de dusuk tu zatenn.yine oyleyse bu gebeligi devam ettirmenin manasi yok ,inanki dis gebeligi dusurmek tutunmasindan daha zor,bi kere devamli hastaneye gideceksin herkesin karni burnundansen dusurmek icin inan cok zor,, adet olamadigim icin devamli kislerim buyuyecek dusuk ten sonra bide kist tedavisi gorucem kistler devsmli agri yapacak daha neler neler ,sagliksiz oldugu belli degilmi zaten,,bu gunku ilaclarimi almadim o yuzdenn,kabullendim canimm saglik olsun bi daha denerizzz saol cevabin icin ,rabbim seninkine can versin
Rabbimden Ümit kesilmez canım sen kendiniz üzme güçlü ol biz her zaman seninleyiz.. Rabbim senin kuacğınıda bebeklerle doldurur inşallah hep dualarım seninle olacak canımCanim ya bu benim 3 , deneme biliyosunuz,daha once dis gebelik gecirdigim icin bu sefer cok korkmustum,degertim de dusuk tu zatenn.yine oyleyse bu gebeligi devam ettirmenin manasi yok ,inanki dis gebeligi dusurmek tutunmasindan daha zor,bi kere devamli hastaneye gideceksin herkesin karni burnundansen dusurmek icin inan cok zor,, adet olamadigim icin devamli kislerim buyuyecek dusuk ten sonra bide kist tedavisi gorucem kistler devsmli agri yapacak daha neler neler ,sagliksiz oldugu belli degilmi zaten,,bu gunku ilaclarimi almadim o yuzdenn,kabullendim canimm saglik olsun bi daha denerizzz saol cevabin icin ,rabbim seninkine can versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?