2015 NiSAN da tüp bebek:))

Ca
canım Rabbim sabrını versin negatif görmek çok zor bişey yaşadığım için . bilirim. Dünya bi imtihan canım sinaniyoruz tevekkulu bırakma Rabbim imtihanimizi kolaylastissin bizlere sabır versin güç versin inşallah

Çok sağolun bütün negatif alan arkadaşlarım denemeye devam inşallah bu benim ikinci denemem ama ümidimi kaybetmedim sağlığım ve maddiyatim el verdiği sürece deneyecegim . Hakkımızda hayırlısı inançlı olmak lazım dua edip Allaha sığınmak en güzeli sonuç olumlu ya da olumsuz bizim de sınavını bu demekki..

İmdat kızlar imdat.! perşembe yumurtalarım toplandı bacılar, karnım çok şiş ve gergin ayrıca iştahım hiç yok, afedersiniz su içsem çıkartıyorum.Benim durumumda olan arkadaşlar var mı acaba, kaç gün daha sürecek bu böyle? Çok zormuş bu durum kızlar ya..

Canım ben bugün dayanamadım gebelik testi Yaptım evde fakat 2 . Çizgi hiç çıkmadı ;( bir kaç yerde okudum şimdi sabahki idrarinla yapmak daha iyi sonuç gösterir diyor ama bilmiyorum
Evet cnm sabah yap sen hemen moralini bozma canım benim. ben de sabah yapmıştım

Selam kızlar
Sanırım kimyasal gebelık yasadım ( 11. gun 7,24 cıkmıstı degerim Bugun de idrar testi yaptım çizgi cıkmamıstı (İlkinde cıkmıstı oysa ki) Napalım kısmet degilmiş Pazartesi doktorun verdiği test gunu Acaba yapmasam mı? Off moralım bozuldu

Evet dr.u iyi degil demis ama bugun 19.gun ve 1350 cikmis.sanirim duzeliyor di mi.?sizce nasil.bu hafta adet haftasi biraz korkuyor anan olnayayim diye.oyle olabilir mimi
Cnm benim bekleyip goreceksiniz. allah herseyin hayirlisini versin.21. Gunde baksin , onceki degerleri nasilsi cnm, gun gun yazarmusin?

OHSS olmussun canim. Doktoruna haber ver istersen.

kızlar bsi dicemm.. 3 ünde yumurta toplandı 6 sında transfer edıldı ozaman benmkı 3.gün embrıyosu mu oluyor?

Canim ohss olmuşsun sanırım dikkat et. Yumurta toplanıyor ama o dış zarı içerde kalıyor onların içi de şu topluyor. ben de çok sistim hala da Karnım im sisi var biraz. Kilo da aldım zaten ama öhss riskli bi durum muhtemelen doktorun transferi yapmaz yumurtaların baskılansın diye doğum Kontrol hapı baslatir

Idrar testine güven më canım kan testini tekrarla erken yaptım diyosun bak .pazartesi tekrarla yükselir inşallah sıkma canını simdiden

benm 3 er 3 er ıkı tüpe konulmuş 3.gün embrıyosu var..dondurulmuş embrıyo tranfernde doktora desem 5.gün embrıyosu ıstıorm dıye kabul eder mı
Olur mu öyle şey canım 3. Gün dondurulmuş embiryo 5. Güne gitmez. Cozdurulur aynı gün 2 saat içinde transfer edilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…