- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
- 78
Maşallah gözün aydın canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah dua et bizleredeCanlar merhaba daha önce buraya 9. Gün değerimi 17.11 olarak yazmıştım. Bugün 12. Gün değerimi 138.1 olarak gördük şükürler olsun... Rabbim tüm isteyen arkadaşlarıma nasip etsin inşallah..
canım Rabbim sabrını versin negatif görmek çok zor bişey yaşadığım için . bilirim. Dünya bi imtihan canım sinaniyoruz tevekkulu bırakma Rabbim imtihanimizi kolaylastissin bizlere sabır versin güç versin inşallahMerhaba arkadaşlar bende bugün test yaptım malesef negatif ikinci denememde olumsuz sonuçlandı. ..Tevekkül edip Rabbimin bildiği vardır demek en doğrusu..inşallah pozitif sonuç alanlar hayırlısıyla bebeklerini kucaklarina alırlar sonuç bekleyenler de olumlu düşünün inşallah sizlerinde gönlünüze göre olsun..
Çok sağolun bütün negatif alan arkadaşlarım denemeye devam inşallah bu benim ikinci denemem ama ümidimi kaybetmedim sağlığım ve maddiyatim el verdiği sürece deneyecegim . Hakkımızda hayırlısı inançlı olmak lazım dua edip Allaha sığınmak en güzeli sonuç olumlu ya da olumsuz bizim de sınavını bu demekki..Ca
canım Rabbim sabrını versin negatif görmek çok zor bişey yaşadığım için . bilirim. Dünya bi imtihan canım sinaniyoruz tevekkulu bırakma Rabbim imtihanimizi kolaylastissin bizlere sabır versin güç versin inşallah
Evet cnm sabah yap sen hemen moralini bozma canım benim. ben de sabah yapmıştımCanım ben bugün dayanamadım gebelik testi Yaptım evde fakat 2 . Çizgi hiç çıkmadı ;( bir kaç yerde okudum şimdi sabahki idrarinla yapmak daha iyi sonuç gösterir diyor ama bilmiyorum
Cnm benim bekleyip goreceksiniz. allah herseyin hayirlisini versin.21. Gunde baksin , onceki degerleri nasilsi cnm, gun gun yazarmusin?Evet dr.u iyi degil demis ama bugun 19.gun ve 1350 cikmis.sanirim duzeliyor di mi.?sizce nasil.bu hafta adet haftasi biraz korkuyor anan olnayayim diye.oyle olabilir mimi
OHSS olmussun canim. Doktoruna haber ver istersen.İmdat kızlar imdat.! perşembe yumurtalarım toplandı bacılar, karnım çok şiş ve gergin ayrıca iştahım hiç yok, afedersiniz su içsem çıkartıyorum.Benim durumumda olan arkadaşlar var mı acaba, kaç gün daha sürecek bu böyle? Çok zormuş bu durum kızlar ya..
OHSS olmussun canim. Doktoruna haber ver istersen.
Cok gecmis olsun canim..Doktoru aradım, bir bir söyledim bunları..olağan şeyler panik yapma dedi..adet olduğumda geçecekmiş.
Ewet canim 3. Gun embriyosukızlar bsi dicemm.. 3 ünde yumurta toplandı 6 sında transfer edıldı ozaman benmkı 3.gün embrıyosu mu oluyor?
benm 3 er 3 er ıkı tüpe konulmuş 3.gün embrıyosu var..dondurulmuş embrıyo tranfernde doktora desem 5.gün embrıyosu ıstıorm dıye kabul eder mıEwet canim 3. Gun embriyosu
Canim ohss olmuşsun sanırım dikkat et. Yumurta toplanıyor ama o dış zarı içerde kalıyor onların içi de şu topluyor. ben de çok sistim hala da Karnım im sisi var biraz. Kilo da aldım zaten ama öhss riskli bi durum muhtemelen doktorun transferi yapmaz yumurtaların baskılansın diye doğum Kontrol hapı baslatirİmdat kızlar imdat.! perşembe yumurtalarım toplandı bacılar, karnım çok şiş ve gergin ayrıca iştahım hiç yok, afedersiniz su içsem çıkartıyorum.Benim durumumda olan arkadaşlar var mı acaba, kaç gün daha sürecek bu böyle? Çok zormuş bu durum kızlar ya..
Idrar testine güven më canım kan testini tekrarla erken yaptım diyosun bak .pazartesi tekrarla yükselir inşallah sıkma canını simdidenSelam kızlar
Sanırım kimyasal gebelık yasadım( 11. gun 7,24 cıkmıstı degerim Bugun de idrar testi yaptım çizgi cıkmamıstı (İlkinde cıkmıstı oysa ki) Napalım kısmet degilmiş Pazartesi doktorun verdiği test gunu Acaba yapmasam mı? Off moralım bozuldu
Evet 3. Gün embiryosu oluyorkızlar bsi dicemm.. 3 ünde yumurta toplandı 6 sında transfer edıldı ozaman benmkı 3.gün embrıyosu mu oluyor?
doktora desem 5.gün ıstıorm dıye dondurulmuşta???2 tane 3 er 3 ersaklanmıs dondrlmşlarım war..kabul eder mıEvet 3. Gün embiryosu oluyor
Olur mu öyle şey canım 3. Gün dondurulmuş embiryo 5. Güne gitmez. Cozdurulur aynı gün 2 saat içinde transfer edilirbenm 3 er 3 er ıkı tüpe konulmuş 3.gün embrıyosu var..dondurulmuş embrıyo tranfernde doktora desem 5.gün embrıyosu ıstıorm dıye kabul eder mı
Olur mu öyle şey canım 3. Gün dondurulmuş embiryo 5. Güne gitmez. Cozdurulur aynı gün 2 saat içinde transfer edilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?