Canım benim bugün transfer gününüde sayarsam 10. Günüm pazartesi kan vereceğim inşallah valla bende heycanlıyım... BekliyorumYok cnm sürekli yatmadım hatta doğru dürüst yatmadım yarım saat uzandım 10 dk yürüdüm. Ağır kaldırmadım yemeğimi yaptım. Yalnız yatarken bacakları mın altına yastık koydum hala da öyle yatıyorum canım be hep dü yattım yan yatamadım rahmim yandı sanki. Sen kaçıncı güne geldin cnm
Benim de 11. Günüm bugün :) evet evet bekle cnm en doğrusu. İnsan merakta ediyor yaaaaaaaCanım benim bugün transfer gününüde sayarsam 10. Günüm pazartesi kan vereceğim inşallah valla bende heycanlıyım... Bekliyorum
seve seve yazarim canim gozunaydin olsun Rabbim sağlıcakla kucagina almayida nasip etsin ...Cnm beni de hamiş yapat mısın çok şükür kanda da çıktı sıpam :)
Canım inşallah bebeğin tutunur.sadece Allaha SığınKızlar transferim oldu geldim eve uzanıyorum. Enbiryolar im kalitesi çok dusukmus doktor çok umutlu konuşmadık 18 Mayıs test yaptır dedi kismette ne varsa o olur.
Masallah cnm, biliyordum artacagini , hayirlisi olsun:)Canlar merhaba daha önce buraya 9. Gün değerimi 17.11 olarak yazmıştım. Bugün 12. Gün değerimi 138.1 olarak gördük şükürler olsun... Rabbim tüm isteyen arkadaşlarıma nasip etsin inşallah..
Canım stres yapma.inşallah pozitif sonuç alırsınYarin aksam test yaptirmayi dusunuyorum bakalim pazartesi dediler ama dayanamiycam galiba esim test yapmama olumlu bakmiyo dyun sabah sari akintim oldu oglene kahverengi oldu aksama pembe simdi baktim yine kahverengi ,druma sormustum ben onceki iki tedavimdede buna benzer seyler yasadim bi anlami varmi diye ,yok sanmiyorum dedi, ama o zaman neden oluyor cevap vermiyorlar,
Amin canım Sağol zaten Rabbim e siginmisim hakkımda hayırlı olan neyse o olsunCanım inşallah bebeğin tutunur.sadece Allaha Sığın
Canım ben bugün dayanamadım gebelik testi Yaptım evde fakat 2 . Çizgi hiç çıkmadı ;( bir kaç yerde okudum şimdi sabahki idrarinla yapmak daha iyi sonuç gösterir diyor ama bilmiyorumTek 3mbriyo cnm 5. Gün
Allaha siginmaktan baska caremiz yok canim. Ne desek bos. Umarim en kisa zamanda toparlanip yeniden denersin. Umudunu hic yitirme canim. Allah cektigimiz bu sikintilari cifter cifter bebeklerle mükafatlandirir insallahMerhaba arkadaşlar bende bugün test yaptım malesef negatif ikinci denememde olumsuz sonuçlandı. ..Tevekkül edip Rabbimin bildiği vardır demek en doğrusu..inşallah pozitif sonuç alanlar hayırlısıyla bebeklerini kucaklarina alırlar sonuç bekleyenler de olumlu düşünün inşallah sizlerinde gönlünüze göre olsun..
Daha erken canim idrar yaniltici olabiliyor. Kan testi en garantisi.Canım ben bugün dayanamadım gebelik testi Yaptım evde fakat 2 . Çizgi hiç çıkmadı ;( bir kaç yerde okudum şimdi sabahki idrarinla yapmak daha iyi sonuç gösterir diyor ama bilmiyorum
Hayirli olsun canim. Bebislerin simsiki tutunsun insallahBende beklemeyim kızlar perşembe transferim oldu hayırlısı olsun artık beklemek zormus
Cnm sakin üzülme benimde idrarda cikmadi ertesi gun kan tahlili verdim 388çıktı hic yapma gününü bekleCanım ben bugün dayanamadım gebelik testi Yaptım evde fakat 2 . Çizgi hiç çıkmadı ;( bir kaç yerde okudum şimdi sabahki idrarinla yapmak daha iyi sonuç gösterir diyor ama bilmiyorum
Ayyyy bunu duyunca cok sevindim canım yaaaaCnm sakin üzülme benimde idrarda cikmadi ertesi gun kan tahlili verdim 388çıktı hic yapma gününü bekle
Evet dr.u iyi degil demis ama bugun 19.gun ve 1350 cikmis.sanirim duzeliyor di mi.?sizce nasil.bu hafta adet haftasi biraz korkuyor anan olnayayim diye.oyle olabilir mimi2 gunde bir % 60 dan fazla artmasi gerekiyor canim,doktoruna soylemesi lazim canim, basta artis duzgun degil ama sonradan duzeliyor, tabiki doktoru daha iyi bilir.
Amin canım senide tebrik ederim sağ salim kucağına almayı nasip etsinHayirli olsun canim. Bebislerin simsiki tutunsun insallah
Canim hayırlı olsun inşallah artar değerin ben daha önce gebe kalmıştım kendiliğinden. 670 çıkmıştı değeri iki gün sonra 600 e düştü dış gebelik olabilir demişti doktorum sonra kendi kendine düştü yavrumMerhaba arkadaşlar 21 nisanda toplama 24 nisanda transfer oldu 7mayıs perşembe b-hcg 26 çıktı dr m pazartesi tekrar yaptır dedi ben 2 gün sonra yani bugün özelde tekrar yaptırdım değerim 24 çıktı sizce kimyasal gebelik mi?cevap verirseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?