2015 NiSAN da tüp bebek:))

Canım benim bugün transfer gününüde sayarsam 10. Günüm pazartesi kan vereceğim inşallah valla bende heycanlıyım... Bekliyorum

6yil önce oğluna hamileyken test sonucunun akşamı sancılı kanamam başlamıştı kan pıhtısı düşmüştü düştü demiştim 3'5 aya kadar ara ara devam etmişti, burada bakıyorum da nerdeyse çok kişide kanama oluyor, ozamanlar bu forumdan haberim yoktu çok sanslisiniz birbirimizden destek alıyorsunuz hepinizin sağlıklı hamilelik gecirmenizi diliyorum, kanamalarda östrojen ile progesteronun oraninin kullanilan ilaçlardan dolayı dengesiz olmasından mis , tabi kanama düşük ihtimalini artiriyormus.

Merhaba arkadaşlar bende bugün test yaptım malesef negatif ikinci denememde olumsuz sonuçlandı. ..Tevekkül edip Rabbimin bildiği vardır demek en doğrusu..inşallah pozitif sonuç alanlar hayırlısıyla bebeklerini kucaklarina alırlar sonuç bekleyenler de olumlu düşünün inşallah sizlerinde gönlünüze göre olsun..

Canım stres yapma.inşallah pozitif sonuç alırsın

Allaha siginmaktan baska caremiz yok canim. Ne desek bos. Umarim en kisa zamanda toparlanip yeniden denersin. Umudunu hic yitirme canim. Allah cektigimiz bu sikintilari cifter cifter bebeklerle mükafatlandirir insallah

Canım ben bugün dayanamadım gebelik testi Yaptım evde fakat 2 . Çizgi hiç çıkmadı ;( bir kaç yerde okudum şimdi sabahki idrarinla yapmak daha iyi sonuç gösterir diyor ama bilmiyorum
Cnm sakin üzülme benimde idrarda cikmadi ertesi gun kan tahlili verdim 388çıktı hic yapma gününü bekle

2 gunde bir % 60 dan fazla artmasi gerekiyor canim,doktoruna soylemesi lazim canim, basta artis duzgun degil ama sonradan duzeliyor, tabiki doktoru daha iyi bilir.
Evet dr.u iyi degil demis ama bugun 19.gun ve 1350 cikmis.sanirim duzeliyor di mi.?sizce nasil.bu hafta adet haftasi biraz korkuyor anan olnayayim diye.oyle olabilir mimi

Canim hayırlı olsun inşallah artar değerin ben daha önce gebe kalmıştım kendiliğinden. 670 çıkmıştı değeri iki gün sonra 600 e düştü dış gebelik olabilir demişti doktorum sonra kendi kendine düştü yavrum progestan kullaniyomusun dusuk onleyici .doktorunla konuş bi de tekrar yaptir inşallah yükselir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…