2015 NiSAN da tüp bebek:))

Canım şimdi okudum mesajını ve inan şuan gözlerimden yaşlar akıyor dilerim tez zamanda Rabbim bebeğine kavuşturur 1 negatif daha almadan. çok çok çok üzüldüm Allahım sabır versin cnm

Gunaydin arkadaslarim,dun gece bacagimin agrisindan uyuyamadim.kasigimdan dizime vuran bi agri kanama devam ediyomu bilmiyorum bakamiyorum,ben negatif sonuclanmasindan degil yine dis gebelik olmasindan korkuyorum o zamanda ayni agrilari cekmistim kat kat fazlasiyla,rabbim bende dahil hic kimseye dis gebelik gostermesin insallah,

Inşallah değildir cnm bu nasıl olacak peki nasıl anlaşılacak dr a gitsen

Canim emin olana kadar betabhgc kontrolu yapiliyo,oncekinde 26 eylul tesr gunumdu 2 ay sonra netlik kazanmisdi dis gebelik oldugu betahgc duzenli artik gostermedi sol tupumde kalinlasma oldu devamli kanamam oldu felan methotraxate diye bi igne oldum,oylelik dustu sansliydim dusmeyebilirdi,iste bu yuzden negatif de pozitifte beni mutlu etmieyecek,herseyin hayirlisi

Günaydın canım lütfen kendini üzme hep pozitif düşünmeye çalış yaşadıkların kolay Şeyler değil ama biraz daha sabır inşallah sonunda hepimiz mutlu olacağız.

Yarin aksam test yaptirmayi dusunuyorum bakalim pazartesi dediler ama dayanamiycam galiba esim test yapmama olumlu bakmiyo dyun sabah sari akintim oldu oglene kahverengi oldu aksama pembe simdi baktim yine kahverengi ,druma sormustum ben onceki iki tedavimdede buna benzer seyler yasadim bi anlami varmi diye ,yok sanmiyorum dedi, ama o zaman neden oluyor cevap vermiyorlar,

Canım Allahım korktuğundan korusun seni

Canım sen sürekli yattın mı bu 11-12 günlük süreç içinde ... Bide sana kaç embriyo transfer edildilmişti
Yok cnm sürekli yatmadım hatta doğru dürüst yatmadım yarım saat uzandım 10 dk yürüdüm. Ağır kaldırmadım yemeğimi yaptım. Yalnız yatarken bacakları mın altına yastık koydum hala da öyle yatıyorum canım be hep dü yattım yan yatamadım rahmim yandı sanki. Sen kaçıncı güne geldin cnm

Bende beklemeyim kızlar perşembe transferim oldu hayırlısı olsun artık beklemek zormus

Slm arkadaşlar .Nasılsıniz bakalım . Ergenyus canım bu gün transferin vardı senin .Rabbim kolaylik versin inşallah bebeginle dönersin evine. hayırlısı ile sımsıkı tütünsun annesine bebeğin

Transferin hayirliı olsun canım inşallah pozitif sonuç alirsin . Ben de dün transfer oldum nasıl geciyor yatiyomusun
Amin canım inş pozitif sonuç alırız evet yatıyorum bugün3. Gün arada geziyorum evde sen yatıyormusun

Amin canım inş pozitif sonuç alırız evet yatıyorum bugün3. Gün arada geziyorum evde sen yatıyormusun
Ben dün oldum canım yatıyorum mecburen ama sırtı çok ağrıyor yatmaktan . İğne vuruldu o da çok acıyor donemiyorum sağ tarafıma . Sen düz mu yatiyorzun arada donuyomusun. Ben sürekli düz yatamiyirum akşam soluma doğru uyudum ayaklarimi toplayıp yattım inşallah bişey olmaz

Merhaba arkadaşlar 21 nisanda toplama 24 nisanda transfer oldu 7mayıs perşembe b-hcg 26 çıktı dr m pazartesi tekrar yaptır dedi ben 2 gün sonra yani bugün özelde tekrar yaptırdım değerim 24 çıktı sizce kimyasal gebelik mi?cevap verirseniz çok sevinirim

Merhaba arkadaşlar 21 nisanda toplama 24 nisanda transfer oldu 7mayıs perşembe b-hcg 26 çıktı dr m pazartesi tekrar yaptır dedi ben 2 gün sonra yani bugün özelde tekrar yaptırdım değerim 24 çıktı sizce kimyasal gebelik mi?cevap verirseniz çok sevinirim

Canim moralini bizmak istemen ama saglikli gebelik gibi gorunmuyor,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…