- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
- 78
Ayy Sağol kuzum inşallah hemsireye sordum biraz yap dedi valla dayanamadım saldim cisimi Afedersin :))) yine gelir nazım geldimi yarıda kesemiyor insan :))))Allah yardimcin olsun birazdan resmi olarak hamile sayilirsin
Canim benim 3 opu da toplam 5+4+4 13 yumurtam toplandi,,toplami okadar etmiyo senin ki cok iyi,agrin oluyomu pekiMerhaba can anneler.:)) kızlar bi şey sormak istiyorum size; dün yumurtalarım toplandı, 25 yumurta topladılar toplam..Bugün aradılar 21 tane olgun yumurtam varmış, bunların 19 tanesi döllenmiş..ilk tüp bebek denemem olduğu için sonucun iyi mi kötü mü olduğunu bilemedim..bu konuda bilgisi olan var mı acaba.? Güzel sonuçlar can amneler.:)
tabiki cok guzel masallah. transferinde guzel gecer sonucunda pozitif olur insallah.Merhaba can anneler.:)) kızlar bi şey sormak istiyorum size; dün yumurtalarım toplandı, 25 yumurta topladılar toplam..Bugün aradılar 21 tane olgun yumurtam varmış, bunların 19 tanesi döllenmiş..ilk tüp bebek denemem olduğu için sonucun iyi mi kötü mü olduğunu bilemedim..bu konuda bilgisi olan var mı acaba.? Güzel sonuçlar can amneler.:)
cok guzel masallah allah tamamina erdirsin darisi isteyenlerin basinaKizlar 11. Gün 388 13. Gün 926 çıktı normal mi sizce?
Amin cnm sagol ilk deneyimim hic bilmiyorum bana deger biraz yüksek geldi birde hemsireye sordum bi sorun yok gibi deyince hemen size yazdımcok guzel masallah allah tamamina erdirsin darisi isteyenlerin basina
tebrikleeerrr masallahhamileyimmmmm
benim 10.gun 311.di 12.gun 739. herkes ikiz olabilir dedi ama bugun ilk randevumuz vardi tek goruldu. yuksek olmasi daha iyi dusuk cikinca endiseleniyo herkes. icini ferah tut.Amin cnm sagol ilk deneyimim hic bilmiyorum bana deger biraz yüksek geldi birde hemsireye sordum bi sorun yok gibi deyince hemen size yazdım
Artisin cok güzel masallah belki de ikizdir :) Beni de sali cagirdilar bakalim hayirlisicuma günü cnm görünebilir bi gel bakalim dediler 2 kattan fazla artis ya bisey olmaz dimi
Sagol cnm benim inş bi sıkıntı yokturbenim 10.gun 311.di 12.gun 739. herkes ikiz olabilir dedi ama bugun ilk randevumuz vardi tek goruldu. yuksek olmasi daha iyi dusuk cikinca endiseleniyo herkes. icini ferah tut.
canim dgerin guzel bence tebrikler cogul gebelik heralde benimde yuksek cikti bakalim 2 gun sonra neolacakKizlar 11. Gün 388 13. Gün 926 çıktı normal mi sizce?
Canim benim 3 opu da toplam 5+4+4 13 yumurtam toplandi,,toplami okadar etmiyo senin ki cok iyi,agrin oluyomu peki
tabiki cok guzel masallah. transferinde guzel gecer sonucunda pozitif olur insallah.
hayırlısıyla olur transferin ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişiniSevgili anne adayi arkadaslarim hamile olan tüm arladaslari tebrik ederim. Arkadaşlar hayirlisiyla yarin transferim yapilacak heyecandan ölüyorum desem yeridir. Içim titriyo resmen ama endişe degil heyecan mutluluk verici dualarinizda bana da yer verin de Allahin izniyle güzel bi transfer geçsin hamilelik haberimi sizlerle paylaşayim Allaha anet okun hepimizin kucagina yavrularini alabilmesi dilegiyle dualarinuzi bekliyorum
Allah yardımcın olsun canım Rabbim önce seninle sonra bizleKızlar transfere geldim onlugumu giydim odamda oturuyorum bekliyorum alicaklar birazdan yaa yine çoook sıkıştı m dua edin banaa
Geçmiş olsun canım zor Şeyler Rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürecek sanki Dünyalar başına yıkılıyor ama hepsi geçiyor dilerim bu son negatifin olur üzme kendini eşini düşün onlar hepimizden daha zor geçiriyor bu günleri hem sabrediyorlar Hemde sabır diliyorlar bizim içinEvet sevgili anne adayları hepinizi tebrik ederim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah transfer olacaklara da şimdiden hayırlı olsun umarım pozitif sonuçlar alırsınız. Bana gelince bugün iyice artan kanama sonucu dr umu aradım test yaptır dedi sonuç 0.08 yani yine negatif. Bu 3. Negatifim. İnsan her seferinde daha az üzülürüm sanıyo ama öyle olmuyomuş her seferi aynı üzüntü. Bugüne kadar 3 dış gebelik geçirdim tüplerim alındı 3 tane de negatif tüp bebek denemesi. 2.5 yıldır bu yaşadıklarımdan öğrendiğim şey ise embriyo ister 3 ister 5 günlük olsun ister a isterse b kalite olsun fark etmiyor. Rabbim ol demedikten sonra vakti gelmedikten sonra hiçbişey olmuyor. Ben de şu önümdeki 2 saatte biraz daha üzülüp eşim geldiğinde ona sarılıp hiç bişey olmamış gibi yaşamaya devam edeceğim. İnş son negatifimdir dualarınıza beni de ekleyin sevgiyle kalın. Biraz uzun oldu kusuruma bakmayın.
Kizlar 11. Gün 388 13. Gün 926 çıktı normal mi sizce?
Canim geçmiş olsun Rabbim sabrin versin inşallah. Son negatif in olu. Gerçekten ne desek acının tarifi yok yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum seni. Rabbim maddi manevi güç kuvvet versin inşallahEvet sevgili anne adayları hepinizi tebrik ederim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah transfer olacaklara da şimdiden hayırlı olsun umarım pozitif sonuçlar alırsınız. Bana gelince bugün iyice artan kanama sonucu dr umu aradım test yaptır dedi sonuç 0.08 yani yine negatif. Bu 3. Negatifim. İnsan her seferinde daha az üzülürüm sanıyo ama öyle olmuyomuş her seferi aynı üzüntü. Bugüne kadar 3 dış gebelik geçirdim tüplerim alındı 3 tane de negatif tüp bebek denemesi. 2.5 yıldır bu yaşadıklarımdan öğrendiğim şey ise embriyo ister 3 ister 5 günlük olsun ister a isterse b kalite olsun fark etmiyor. Rabbim ol demedikten sonra vakti gelmedikten sonra hiçbişey olmuyor. Ben de şu önümdeki 2 saatte biraz daha üzülüp eşim geldiğinde ona sarılıp hiç bişey olmamış gibi yaşamaya devam edeceğim. İnş son negatifimdir dualarınıza beni de ekleyin sevgiyle kalın. Biraz uzun oldu kusuruma bakmayın.
SAĞOL canım allah razı olsunAllah yardımcın olsun canım Rabbim önce seninle sonra bizle
Geçmiş olsun canım zor Şeyler Rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürecek sanki Dünyalar başına yıkılıyor ama hepsi geçiyor dilerim bu son negatifin olur üzme kendini eşini düşün onlar hepimizden daha zor geçiriyor bu günleri hem sabrediyorlar Hemde sabır diliyorlar bizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?