- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
- 78
canım hayırlı olsun.. inş. güzel sonuçlar alırsın.. hiiç kafana takma doktoru.. benim embriyolar hep kaliteliydi de ne oldu.. rabbim ol derse oluyor.. inş.. sana ol demiştir:)Kızlar transferim oldu geldim eve uzanıyorum. Enbiryolar im kalitesi çok dusukmus doktor çok umutlu konuşmadık 18 Mayıs test yaptır dedi kismette ne varsa o olur.
geçmiş olsun canım.. inş.. son negatifin olur..Evet sevgili anne adayları hepinizi tebrik ederim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah transfer olacaklara da şimdiden hayırlı olsun umarım pozitif sonuçlar alırsınız. Bana gelince bugün iyice artan kanama sonucu dr umu aradım test yaptır dedi sonuç 0.08 yani yine negatif. Bu 3. Negatifim. İnsan her seferinde daha az üzülürüm sanıyo ama öyle olmuyomuş her seferi aynı üzüntü. Bugüne kadar 3 dış gebelik geçirdim tüplerim alındı 3 tane de negatif tüp bebek denemesi. 2.5 yıldır bu yaşadıklarımdan öğrendiğim şey ise embriyo ister 3 ister 5 günlük olsun ister a isterse b kalite olsun fark etmiyor. Rabbim ol demedikten sonra vakti gelmedikten sonra hiçbişey olmuyor. Ben de şu önümdeki 2 saatte biraz daha üzülüp eşim geldiğinde ona sarılıp hiç bişey olmamış gibi yaşamaya devam edeceğim. İnş son negatifimdir dualarınıza beni de ekleyin sevgiyle kalın. Biraz uzun oldu kusuruma bakmayın.
AMİN canım benim inşallah allah razı olsuncanım hayırlı olsun.. inş. güzel sonuçlar alırsın.. hiiç kafana takma doktoru.. benim embriyolar hep kaliteliydi de ne oldu.. rabbim ol derse oluyor.. inş.. sana ol demiştir:)
Canim telaslanma , doktorunu ara hemen, bazen kanama olabiliyor.Offffffff kirmiziya donmus ve sol kasigimda bacagima inen agri basladi
Canım bilir hemen doktorunu ara ve sakın kalkma yerinden Allah'ım yardımcın olsunOffffffff kirmiziya donmus ve sol kasigimda bacagima inen agri basladi
Canım neden oksapar'ı bırak dedi acaba hiç anlamadım acaba kansulandırıcı ilaç olduğu için mi ? Kanaman artmasın diye herhalde sen sordun mu neden diye ?Aradim arkadaslar oksaparibirak dedi ama vurdurdum bile
Hayir sormadim canim ,belki o yuzdendir siz demeseniz aramakta yoktu aklimda,yarin vurdurmam artik gobegim de rahat eder,Canım neden oksapar'ı bırak dedi acaba hiç anlamadım acaba kansulandırıcı ilaç olduğu için mi ? Kanaman artmasın diye herhalde sen sordun mu neden diye ?
Aynen biraz dinlenmiş olursun canımHayir sormadim canim ,belki o yuzdendir siz demeseniz aramakta yoktu aklimda,yarin vurdurmam artik gobegim de rahat eder,
Canimmm çok sevndm su an dusunlmk ne güzel. Allh razi olsun. Dün knma bi sa sürdü durdu igne vrldum iste doktr aradı olblir dedi yarin kan vericem tkrar ins değerim yükselir sağlıklıdır bebisler inşallahAsyacım nasıl oldun canım bugün dün baya dua ettim senin için inşallah iyisindir
Tebrik ederim canim Allh tammina erdirsin inşallahKIZLAAAARRRRRR KANDA DA ÇIKTI ÇOK ŞÜKÜR 84 DEĞERİMM.
ALLAHIM HEPİMİZE EVLATLARIMIZI KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN.
VE SONUÇ BEKLEYEN KARDEŞLERİME OLUMLU SONUÇLAR NASİP ETSİN :)ayvakabuguu canım çok ilgilendin benimle Allah bin kere razı olsun :) senin de güzel haberlerini herkesle birlikte almak nasip olsun
Bununla geçmiş olsun canım cok sevindim... İnşallah yarında yükselmiş olur hep birlikte seviniriz yine.Canimmm çok sevndm su an dusunlmk ne güzel. Allh razi olsun. Dün knma bi sa sürdü durdu igne vrldum iste doktr aradı olblir dedi yarin kan vericem tkrar ins değerim yükselir sağlıklıdır bebisler inşallah
Aminn bana dua ettgini blmek inn cok sevndrdi beni Allah da seni sevndrr inşallahBununla geçmiş olsun canım cok sevindim... İnşallah yarında yükselmiş olur hep birlikte seviniriz yine.
ooo canim hayirlisi ile müjdeli haberlerini vermek nasip olsun insallahKızlar transferim oldu geldim eve uzanıyorum. Enbiryolar im kalitesi çok dusukmus doktor çok umutlu konuşmadık 18 Mayıs test yaptır dedi kismette ne varsa o olur.
Cnm beni de hamiş yapat mısın çok şükür kanda da çıktı sıpam :)ooo canim hayirlisi ile müjdeli haberlerini vermek nasip olsun insallah
Rabbim ol dedikten sonra olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?