Allah mutlulugunuzu daim etsin. Cok sikintilar cekiyoruz hepimiz Allah burdaki herkesi mükafatlandirsin.ayy şimdi bir haber aldım kızlar :) kardeşim hamileymiş :) arka arkaya hamile kaldık şansa bakın
hayirli olsun canim buarada agrin oluyomu kasik agrisi ve akinti hii bide degeein kacti soylermiisnkizlar az önce hastaneden geldik keseyi kalp atislarini duyduk sukurler olsun rabbime. 5+5gunluk
amin canım inşallah..Allah mutlulugunuzu daim etsin. Cok sikintilar cekiyoruz hepimiz Allah burdaki herkesi mükafatlandirsin.
çok şükür, süper haberkizlar az önce hastaneden geldik keseyi kalp atislarini duyduk sukurler olsun rabbime. 5+5gunluk
Masallah canim cok güzel haber.kizlar az önce hastaneden geldik keseyi kalp atislarini duyduk sukurler olsun rabbime. 5+5gunluk
Masallah masallah bir de idrarda cikmamisti ne tuhaf. Kontrolun ne zaman canimKizlar 11. Gün 388 13. Gün 926 çıktı normal mi sizce?
Hayirli olsun transferin canim. Hic moralini bozma olacagi varsa oluyor. En azindan bak yumurtan olusuyor. Sen hep pozitif düsünSlm arkadaşlar benim transferim gerçekleşti bugün 2.günüm yatıyorum dün doktorumla görüştüm 20yumurta toplanmıştı 12 tanesi olgusu ve döllendi transfer günü yani 5.gün ili tane transfer edildi ve diğerleri dondurulmaya değer bir kalite de olmadığından dondurulmamış çok üzüldüm olmaZsa umudum onlardı ilk denemem de beş tane kalmıştı bu sefer yumurta kaliteleri önceki gibi değilmiş
Allah yardimcin olsun birazdan resmi olarak hamile sayilirsinKızlar transfere geldim onlugumu giydim odamda oturuyorum bekliyorum alicaklar birazdan yaa yine çoook sıkıştı m dua edin banaa
agrim ara ara oluyo en basta cok oluyodu. transfer sonrasi jel kullandigim icin akinti yapiyo. 10.gun 311 12.gun 739 17.gun 2501 canim bugun tekrar olculdu yani yani 23.gun 6281hayirli olsun canim buarada agrin oluyomu kasik agrisi ve akinti hii bide degeein kacti soylermiisn
cuma günü cnm görünebilir bi gel bakalim dediler 2 kattan fazla artis ya bisey olmaz dimiMasallah masallah bir de idrarda cikmamisti ne tuhaf. Kontrolun ne zaman canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?